Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה עולה חיישן בקרת טמפרטורה של מאזדה 3 1.6 ? ואיפה אפשר להשיג את זה בישראל ? זה חיישן עם מאוורר קטן אצלי זה קיים אבל עושה רעש מעצבן

פורסם
בתאריך 28.7.2024 בשעה 21:18, Schweppes כתב:

זה כזה בול image.jpeg.377bc435ff2f85f390fba4cd124b88fe.jpeg גם אם זה מזמזם מעצבן כדאי לחבר אותו ?

חיישן חדש תוכל לרכוש במחסן של הייבואן מאזדה. עלות החיישן כ-600 שקלים.

המק"ט שלו: 

BP4M61757A

איזה כייף לי :)

פורסם
לפני שעתיים, מרק10 כתב:

BP4M61757A

עוד אפשרויות:

מפירוקיות:

https://www.car-part.co.il/m/

מחו"ל:

https://www.amayama.com/en/part/mazda/bp4m61757a

מחיר החלק עצמו פחות מרף המס, כן תצטרך לשלם כ-30 ש"ח לדואר (ems) עמלה כלשהי. למרות שביקשת בישראל, אולי הפער ישנה את בחירתך.

פורסם
לפני 7 שעות, itzik123 כתב:

מחיר החלק עצמו פחות מרף המס, כן תצטרך לשלם כ-30 ש"ח לדואר (ems) עמלה כלשהי.

מאיפה אתה מביא את זה? בחיים לא שילמתי שום עמלה לאף בלדר כשהמוצר היה מתחת לרף המכס. אולי אם יש טעות וחושבים שזה מעל ונדרש ערעור (עוד לא יצא לי). אבל אם מראש אין מכס - אין שום עמלות.

פורסם

כן. ועם פדקס, ועם UPS, ועם DHL. אין מכס - אין עמלות. גם אין להם שום עילה לעמלות. שוב, אם נתקלת במקרה בו היית צריך לערער על עצם הדרישה לתשלום מס - אני יכול לדמיין איך הם לא מבטלים עמלות על עבודה שהם כבר עשו בעת שחרור הפריט. אבל אם מלכתחילה הכל עובר חלק (ואין סיבה שלא יעבור חלק, Amayama מאוד מקפידים בחשבוניות שלהם), אז מאיפה אתה חושב שיופיעו עמלות?

פורסם

אני לא 'חושב', אני כותב מניסיון אישי.

הזמנתי מ-amayama, כמה חלקים בעלות של פחות מ75$, התקשר אליי עמיל מכס (אם אני לא טועה), שאל מה יש בחבילה (כנראה כדי לוודא שאלה לא דברים שדורשים אישורים כלשהם), והייתי צריך לשלם.

לא הייתי צריך לערער על שום דבר.

למיטב זכרוני גם ראיתי כאן בפורום כאלה שכתבו אותו דבר.

אם במקרה שלך לא שילמת, אני לא יודע להגיד מתי כן נדרשים לשלם ומתי לא.

פורסם

הבנתי. אולי זה קשור לסוג החלפים - יש חלפים שהם יודעים להגיד שאין צורך באישור מיוחד, ויש חלקים שלא. וברגע שחלק אולי נדרש באישור, הוא עובר תהליך של מכס ללא קשר לעלות שלו (ועל זה העמלה). לא רואה איך חיישן כזה יידרוש אישור, אבל כמובן שקשה להתחייב. יכול להמליץ כאלטרנטיבה על Tosshin, שמוכנים תמיד לשלוח עם דואר ישראל (וגם המחירים שלהם יותר זולים). פשוט האתר נראה פחות טוב, והם איטיים יותר.

פורסם
לפני 15 שעות, itzik123 כתב:

עוד אפשרויות:

מפירוקיות:

https://www.car-part.co.il/m/

לא ממליץ לרכוש חיישן טמפ' משומש (לא חסר כאלה באיביי). מדובר על מנוע מאוורר שאחרי כמה שנים נוצר בלאי  אשר גורם למנוע להתקע או להרעיש באופן חריג.

אפשר לנסות לנקות את המאוורר וגם את החיישן בעזרת אוויר דחוס אבל לא בלחץ גבוה.

פורסם (נערך)
לפני 32 דקות, Schweppes כתב:

ברגע שהוא מרעיש הוא תקול או שהוא עובד תקין רק עם רעש ? ולמה יש לו מאוורר שם ? זה אמור להיות רק חיישן לא ?

המאוורר אמור להיות שקט.

זה חיישן טמפ' הכולל גם מאוורר. המאוורר שואב אוויר מתא הנוסעים לכיוון החיישן מה שמשפר את מהירות התגובה של 

חיישן הטמפ'.

באופן כללי מדידה מהירה ומדוייקת יותר מאפשרת למערכת בקרת האקלים לשמור טוב יותר על הטמפ' מדוייקת בתא הנוסעים במצב אוטומטי.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...