Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אצלי החיישן כרגע מנותק כדי שלא יהיה רעש זה אומר שאני לוחץ על AUTO זה סתם עובד רגיל ? אני רואה שה AUTO נדלק באור ירוק אבל זה לא עושה כלום כרגע ? , המוסכניק אמר לי שלא מספיק רק להפעיל את המזגן צריך גם ללחוץ על AUTO זה מקרר טוב יותר זה נכון ? 

פורסם

לא אמור להיות הבדל ביכולת הקירור של המזגן בין מצב ידני לאוטומטי.

מכיוון שהחיישן אצלך מנותק מערכת בקרת אקלים מזהה תקלה ולכן באופן אוטומטי היא משתמשת בחיישנים אחרים בכדי להעריך את הטמפ'

בתא הנוסעים או משתמשת בערכים של ברירת מחדל קרי מניחה שהטמפ' בתא הנוסעים 25 מעלות צלזיוס.

אתה לא חייב לנתק בכלל את הקונקטור אלא לנתק רק חוט בודד שמזין את המאוורר וככה החיישן ימשיך לעבוד

ללא הרעש של המאוורר.

יש ברשותך רב מודד ואתה יודע לעבוד איתו ?

איזה כייף לי :)

פורסם (נערך)

אני יודע רק למדוד סוללות לפי V יש לי רב מודד פשוט ב 50 שקל , לחיישן הטמפרטורה יש 2 חיווטים ?

עריכה אחרונה על ידי Schweppes
פורסם (נערך)

אתה יכול לבדוק את תקינות החיישן בצורה הבאה:

תעביר את הרב מודד למדידת התנגדות R.

הכנס את קצה הפרובים לתוך הקונקטור של החיישן ובדוק בנקודות המסומנות באותיות D ו-B מבלי לגעת עם האצבעות בחלק המתכתי של הפרובים.

אתה צריך לקבל קריאה של 1.8-2 קילואוהם בטמפ' של 25 מעלות צלזיוס.

מדובר על חיישן הנקרא טרמיסטור מסוג NTC קרי ככול שהטמפ' עולה התנגדות החיישן יורדת.

ראה סרטוט מצורף.

AMBIENT TEMPERATURE SENSOR INSPECTION.jpg

לפני 3 שעות, Schweppes כתב:

אני יודע רק למדוד סוללות לפי V יש לי רב מודד פשוט ב 50 שקל , לחיישן הטמפרטורה יש 2 חיווטים ?

אכן לחיישן יש 2 חוטים.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

פורסם

אבל החיישן יהיה אפקטיבי בכלל בלי המאורר ? כי המאורר הקטן אמור להכניס אויר לכיוון החיישן וככה החיישן יכול לדעת אם להוריד או לעלות מעלות / או חוזק איוורור לא ?

פורסם
לפני 13 שעות, Schweppes כתב:

אבל החיישן יהיה אפקטיבי בכלל בלי המאורר ? כי המאורר הקטן אמור להכניס אויר לכיוון החיישן וככה החיישן יכול לדעת אם להוריד או לעלות מעלות / או חוזק איוורור לא ?

1. לבטל את המאוורר ולהחזיר את החיישן למקומו. החיישן יעבוד אבל זמן התגובה שלו לשינוי טמפ' בתא הנוסעים יהיה ארוך.

2. לבדוק האם החיישן בכלל תקין כפי שרשמתי קודם לכן.

3. האפשרות הכי טובה לרכוש חיישן חדש ולסגור את הפינה.

פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, מרק10 כתב:

3. האפשרות הכי טובה לרכוש חיישן חדש ולסגור את הפינה.

זה 600 שקל לא כולל עבודה שבטח עבודה זה 250-300 = 900 שקל ? , המחיר שווה את ההשקעה ?

המחיר של החלק 600 שקל כולל מע"מ ? יש לך מושג ?

עריכה אחרונה על ידי Schweppes
פורסם

חבר יקר,

אני לא נכנס לשיקולי עלות תועלת ועליות רכישה.

סה"כ מדובר על פירוק פנל תחתון+חיישן.

אני מאחל לך כול טוב בהמשך.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...