טכני, אחזקה וטיפולים
כאן אפשר לשאול שאלות טכניות על נורות אזהרה, טיפולים שוטפים ותיקונים, צמיגים וכל דבר אחר שאפשר לשבור ו/או מלכלך כשנוגעים בו, וגם לבקש המלצות לבעלי מקצוע או מוסכים.
הנחיות וכללים מחייבים לכתיבה בפורום הטכני
חברים יקרים, להלן כללי הפורום הטכני, הנגזרים מכללי הפורום הכלליים ומוסיפים עליהם. במידה וכללי הפורום הכלליים אינם זכורים לכן זה הזמן לרעננם. הנחיות הכתיבה בפורום הטכני כתובות בלשון זכר או בלשון רבים, אך הם מתייחסים לגולשים ולגולשות כאחד (וכאחת). הרשימה ערוכה לפי סדר שרירותי.
הגישה לתגובות בפורום מוגבלת. כולם יכולים לפתוח שרשורים חדשים ולהגיב בשרשורים שהם עצמם יפתחו, אך כדי לשמור על רמה גבוהה ומקצועית ככל האפשר של התגובות לשרשורים קיימים - לא כולם יכולים להגיב בשרשורים קיימים.
אם יש לכם משהו שאתם ממש רוצים להגיד וממש חושבים שיעזור, אתם מוזמנים לשלוח את ההודעה לי או לאחד המנהלים האחרים עם קישור לשרשור המדובר והסבר מדוע אתם חושבים שההודעה הזו תורמת לשרשור.
1. אם אתם לא יודעים, אל תכתבו.
2. אם אתם חושבים, תכתבו שאתם חושבים.
3. אי לכך - מנהלי הפורום הטכני הם הסמכות העליונה, הסופית והיחידה לגבי נכונותה של כל הודעה/דעה/אמירה/עצה.
4. בגלל הרגישות הרבה בפורום הטכני, מנהלי הפורום הטכני שומרים לעצמם את הזכות למחוק כל הודעה, להרחיק כל משתמש באופן זמני/לצמיתות, בין אם אותו משתמש הפר את חוקי האתר הכללים ובין אם לא. אם זה קרה לכם, זה כי זה הגיע לכם. אל תבואו להתלונן על זה.
5. חובת שימוש במנוע חיפוש טרם פתיחת שרשור חדש: אין לפרסם נושא חדש מבלי שמיציתם מידע הקיים בשרשורים ישנים ע"י חיפוש בפורום כאן.
6. נושאים אסורים לפרסום ב"טכני": אין לפרסם נושאים שאינם טכניים מתחום הרכב. בכלל זה חוו"ד על בעלי מקצוע ועסקים. לשם כך קיים פורום מיוחד.
6א. נושאים ותגובות אסורים (לשון הרע): אין לפרסם נושאים שכוללים השמצות של עסקים. להרחבה, קראו כאן.
7. כותרת: הכותרת הינה מהותית וכותרת שאינה עונה להגדרה מדויקת תביא למחיקת או נעילת הנושא: הכותרת חייבת להכיל את הפרטים הבאים: סוג הרכב, דגם, שנתון ומהות העניין/בעיה.
8. סימנים אסורים לשימוש: אין להשמש בסימנים לא תקניים כגון '|', אין להשתמש בסימנים מרובים כגון ..., ??? או סימנים לא ברורים אחרים. תו אחד מכל סוג יהיה ברור בהחלט.
9. לעניין שאלות כלליות ועניינים "דחופים" ו"עזרות למינהן": שאלה כללית שלא קשורה לרכב מסויים יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין. אין לרשום בכלל ובכותרת בפרט, מלים וביטויים מיותרים כגון "דחוף" "עזרה דחופה בבקשה" וכו', זה ברור. בשביל זה אנחנו כאן.
10. מידע חיוני ונוסף שנכון לציין בשרשור: בהתאם לעניין יש לציין פרטים מדוייקים לשאלה הנשאלת. בשאלות הקשורות לבעיות מכניות ו/או תקלות מנוע, כדאי לציין (בגוף ההודעה) את סוג תיבת ההילוכים, קוד מנוע (מופיע ברישיון הרכב) וכן איזור בארץ במידה והנכם מבקשים הפניה לבעל מקצוע/עסק מסוים.
11. ציטוט הודעות: אם אתה מגיב להודעה שמעליך אין לצטט אותה, ממילא היא עוקבת.
12. כבוד הדדי והתייחסות עניינית לנושא: יש להתייחס בכבוד לחברי הפורום וכן יש להתייחס עניינית לנושא הטכני בלבד. "ציונים" וביקורות לגופו של משתמש ימחקו מיידית ויגררו התראה.
13. מאפייני צ'אט אסורים: "אחי" - איסור מוחלט להשתמש במילה זו בפורום. אם הוא אחיך, דבר איתו בבית. הפורום הינו פורום טכני מכובד ולא צ'אט. מאפייני צ'אט כמו "חחח" וכו, אסורים בתכלית האיסור.
14. עברית ראויה. יש לרשום בעברית ראויה, לרבות סימני פיסוק, סימן שאלה כאשר שואלים שאלה, ונקודה בסוף משפט. בנוסף, קיצורי דרך כמו למשל "תאוטו" (= את האוטו), אסורים.
15. התנהלות מול מנהלים: יש להשמע להוראות המנהלים, גם אם אתם חושבים אחרת. השגות נא לשלוח בה"פ, אל המנהל, בצורה מכובדת. דברו אלינו כמו שאתם רוצים שאנחנו נדבר אליכם.
16. שרשורים כפולים של אותו המשתמש: במידה ופתחתם שרשור בעניין מסוים ואתם רוצים לעדכן - המשיכו בשרשור המקורי. אין לפתוח שרשור נוסף באותו עניין.
17. התניה מהותית להקפצות שרשורים: אין להקפיץ שרשורים בטרם חלפו 24 שעות מרגע פתיחתם, ואין להקפיץ שרשורים ישנים באם המידע החדש אינו מועיל או רלוונטית לנושא השרשור המקורי.
- כל התגובות/עצות/הודעות בפורום הטכני הינם בגדר המלצה ו/או חוות דעת בלבד.
-
השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
-
הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
-
הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי ו/או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
באיחולי גלישה מהנה ומשכילה - צוות מנהלי קארספורום.
178,312 נושאים בפורום הזה
-
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 422 צפיות
נאבד/נגנב לי חלק כלשהוא בטמבון בטויטה ורסו איפה אפשר להשיג את המכסה הזה??? צירפתי בתמונה
הודעה אחרונה מאת aron944, -
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 972 צפיות
שלום לכולם, איפה אפשר למצוא מה צריך לעשות בכל טיפול לפי ק"מ או זמן? לצורך העניין, הרכב שלי עם 60 אלף ק"מ לאחר 7 שנים והגיע מועד הטיפול, אני רוצה לדעת מה עליי לעשות. במוסך מורשה לא רצו לתת לי, היועץ היה מוכן לשבת איתי ולהראות לי במחשב
הודעה אחרונה מאת chrono, -
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 895 צפיות
אהלן חברים, אז גם זמנה של הפונטו שלי הגיע ונדלקה לה נורת check engine עם קוד תקלה Ignition coil B primary / secondary circuit מלבד קוד התקלה, כאשר הנורית נדלקת המנוע מגמגם בטירוף ובקושי נותן כוח (מניח שזה בגלל ששני צילינדרים לא מקבלים הצתה) התקלה לא קורית תמיד, אלא רק מדי פעם ובתנאים קבועים יחסית (בתנאי אחד או יותר): 1. מנוע במצב סרק 2. מזגן פועל 3. רדיאטור בעוצמה גבוהה 4. מנוע קר בתחילת נסיעה קראתי על התקלה לא מעט באינטרנט אבל בכל זאת נשארתי עם כמה שאלות: 1. האם התנאים שכתבתי יכולים לעזור לי לאתר את מקור התקלה? 2. בהחלפה בין סליל A לסליל B האם נדרש ממני רק להחליף בין כבלי ההצתה / הזנת החשמל מהמצבר? או שיש צורך או סיבה פיזית להחליף בין שניהם? …
הודעה אחרונה מאת Boaz Wasserman, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 475 צפיות
שמתי לב שהאור בלם הימני האחורי ברכב לא עובד. הלכתי להוציא את הנורה וראיתי שהיא נראית תקינה. משם המשכתי להחליף בין צד ימין לצד שמאל, ואז ראיתי שצד שמאל תמיד עובד (עם 2 הנורות, ו2 הבתי מנורה) וצד ימין לא עובד בכלל. איך ממשיכים מכאן? אני מתכנן ללכת לחבר עם וולטמטר בימים הקרובים לבדוק אם מגיע חשמל בקו, אבל לא בטוח איך להתקדם משם, ואולי יש רעיונות אחרים מה לבדוק בנתיים
הודעה אחרונה מאת Boaz Wasserman, -
- 4 עוקבים
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום, אשתי עשתה תאונה קלה עם הרכב ונכנסה ברכב אחר מאחור, כתוצאה מכך נוצר קיפול במכסה מנוע ועיוות (רווח) בצדדים של המכסה מנוע. דיברתי עם פחח הוא אמר שיסדר את הקיפול ויעשה כיוון בכאלף ש"ח. אמרתי לו שאני אשקול את זה ואולי נשאיר את זה ככה. הוא אמר שזה מאוד מסוכן כי רוח תיכנס בנסיעה מהירה ויכולה להעיף את המכסה מנוע ללמעלה. (והציע שייתן לי שירות ללא עלות של כיוון המכסה מנוע, אבל אני כבר מכיר את זה שאני אגיע אליו ואז הוא ישגע אותי לעשות את התיקון גם) לי זה נשמע קצת מוגזם כי לא נראה שהרווחים כאלה גדולים. מה דעתכם? כמובן שהמכסה מנוע נסגר ונפתח באופן תקין וניכר שאין פגיעה במנעול שלו. אם זה רלוונטי מדובר באופל קורסה שנת 2014. תודה ר…
הודעה אחרונה מאת om2, -
- 4 עוקבים
- 5 תגובות
- 686 צפיות
טויוטה קורולה היברידית סדאן 2021 יש לי רעידות כשהרכב מגיע לטור 2 לא לפני ולא אחרי מה זה אומר
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 387 צפיות
ישנה ברשותי הונדה סיוויק קומפורט 2010 255k. פלגים הוחלפו לפני 60k. עומדת בפני טיפול+טסט. תצרוכת דלק מחוץ לעיר בלי מזגן 1:14 מחוץ לעיר עם מזגן 1:11.5 בתוך העיר ומשולב עם מזגן מגיע ל 9.5 לפעמים פחות. יש מה לשפר? כגון ניקוי מצערת, החלפת פילטר אוויר, פלגים (אירדיום - הוחלפו לפני 3 שנים כ 60k ?) שמן+פילטר כמובן...
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 379 צפיות
היי, אני מחפש מוסך מומלץ לרכבי סוזוקי באזור מבשרת ציון או ירושלים, למישהו יש המלצה מניסיון? ספציפית לרכב סוזוקי קרוסאובר ידני 2014 עם בעיה בקלאצ׳ תודה!
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
- 6 עוקבים
- 8 תגובות
- 877 צפיות
היי יש ברשותי אלנטרה 2018 עם 172,000KM. מאז שרכשתי אותה מקפיד להחליף שמן בזמן. מאז הטיפול הראשון שעשיתי (ב82000KM) השתמשתי רק ב: Motul ACEA A5/B5 4L 5W30. שמן מצוין, מיוצר בצרפת (קיבלתי את ההמלצה עליו בזמנו בפורום הזה). הסיבה שאני שוקל להחליף אותו היא זמינות. רכשתי אותי מספר פעמים בהום סנטר / באתר SOLO (יש קשר בינהם אני חושב) במחיר מצוין. הבעיה היא שלאחרונה אני מתקשה להשיג אותו ב-4L במחיר טוב (אין לי צורך בגרסה של ה-5L שיקרה יותר מן הסתם). שמעתי דברים מצוינים על Castrol ואני תוהה מה דעתכם. לפי הספר רכב אני צריך תקן ACEA A5/B5 ואני רואה שיש מספר דגמים של Castrol שעונים על זה: Castrol Magnatec C…
הודעה אחרונה מאת ליין מן, -
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 13 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הגיר שלי תקין אז אני אוריד עלויות עם הגיר יתקזז
הודעה אחרונה מאת Shmulik_Miata, -
-
- 2 עוקבים
- 0 תגובות
- 457 צפיות
האם לדעתכם ניתן לתקן (ליישר) את המכה המצורפת לבד? אם כן, איך? מצורפת התמונה. זה קרה בהתנגשות קלה ברוורס לתוך גזע של עץ. לגבי פגיעה בצבע, אין (או כמעט אין), וגם אם יש לא מפריע לי.
הודעה אחרונה מאת Camel80, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 255 צפיות
מבירור שערכתי נדמה שהמקט הוא: 90915-YZZF2 בחנות חלפים טוענים שיש מקט חדש והוא: 90915-YZZN2 האמנם?
הודעה אחרונה מאת Lt. Dan, -
אם הבנתי נכון, כדי לשמור על גיר מסוג זה לא כדאי לגלוש (להחזיק ולעזוב את דוושת הברקס) מעצירה מוחלטת (נגיד בפקקים). השאלה שלי על מהירות גבוהה - נגיד אני נוסע בכביש בהילוך גבוה, ורואה מלפנים שהתנועה מתחילה להיעצר. האם זה בסדר לעזוב את הגז ולתת לרכב להאט (בלי ללחוץ עם שום דוושה)? או שזה גם נחשב גלישה שמזיקה לגיר? בנוסף, במידה ונמצאים בפקק ומחליפים למצב ספורט, האם עדיין אסור לגלוש?
הודעה אחרונה מאת היו זמני בומבה, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 310 צפיות
שלום לכולם, יש לי תופעה בשבועיים האחרונים. בבוקר או תמיד כאשר האוטו קר לאחר מנוחה כאשר אני מניע אין שום בעיה. לאחר נסיעה ארוכה כאשר האוטו חם - אם אני מכבה את האטוטו ולאחר כמה דקות מנסה להניע - הסטרטר מתקשה להניע ורק עם כבלים ממישהו אחר זה מניע לי בקלות. זה קרה לי פעמיים בשבועיים האחרונים. האם מישהו יכול לכוון אותי ? האם זאת בעיית מצבר ? משהו אחר? המצבר הוא של וולטה מאוגוסט 2022.
הודעה אחרונה מאת Camaro 92, -
תקלה בטעינה
מאת beatman1- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 829 צפיות
שלום רב, רכב: קיה פיקנטו 2013 ידני מנוע 1.0 המצבר בן שנה וטעון היטב, המתח עליו בבוקר (אחרי ליל מנוחה) 12.8v לאחר שאני מניע, המתח עליו: 12.65v כאשר אני מדליק אורות חניה המתח לא משתנה. כאשר אני מדליק מזגן או פנסי דרך המתח עולה ל-14.3v לאחר מספר דקות נסיעה המתח ברגיעה ללא פנסים ומזגן עולה ל-14.1v נורית חיווי מצבר נכבית מיד עם ההתנעה ולא נדלקת בזמן פעולת המנוע. נראה שלאחר התחממות הטעינה כמעט תקינה וכאשר המנוע/האלטרנטור קר הטעינה מאוד חלשה. היכן התקלה ? מייצב מתח ?
הודעה אחרונה מאת beatman1, -
- 3 עוקבים
- 1 תגובות
- 626 צפיות
היי, יש לי ראב4 E-Motion 2020. יש לי Waze מובנה ברכב עם כרטים סים וחבילת גלישה. רכשתי את הרכב יד2 לפני כמה חודשים והכל עבד כמו שצריך. לאחרונה התחילו בעיות עם מערכת הניווט - תמונה מצורפת. ז"א כשאני לוחץ על כפתור Map רצוף במערכת אצלי, מופיע לי מסך מטושטש כזה, לא כל כך קשור. המוסכים קוראים לזה "מסך מרצד". הייתי במוסך טויוטה, לא עשו יותר מדי, אמרו לי צריך להחליף מערכת שלמה, מחיר בערך 2,000 ש"ח. הייתי בגיל-קאר בת"א פעמיים. בפעם הראשונה עשו איפוס שעזר לכמה ימים. בפעם השנייה עשו עדכון תוכנה. שרד למשך שבועיים. כשהתקשרנו אליהם אמרו לנו שכנראה או שיש בעיה באיזה כבל שכרגע ממש אין במלאי או שאפשר להחליף מערכת שלמה, עלות ב…
הודעה אחרונה מאת צמיגי, -
- 6 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
לילה טוב, בבעלותי הגולף הנ״ל, נרכשה חדשה מהיבואן, גמעה כ-55,000 קילומטר. קוד מנוע DADA (EA211 evo) בקרוב יחלפו 5 שנים מאז עלתה על הכביש, וברצוני לדעת מהן הוראות היצרן בנוגע להחלפת רצועת תזמון. חייב להודות שניסיתי לדוג מידע ברשת... אבל יצאתי מבולבל (יתכן שלפי הנחיית היצרן מדובר ברצועה לכל חיי הרכב?) תודה למגיבים.
הודעה אחרונה מאת chrono, -
מערכת movon
מאת אורח.- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 447 צפיות
יש לי מערכת movon באוטו, והמערכת יתאפסה, חיברתי מחשב והוא מבקש שם משתמש וסיסמה, מישהו יודע את השם משתמש וסיסמה ? תודה.
הודעה אחרונה מאת אורח., -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
ביום חמישי, החייל הניע את המאזדה אי-שם ליד צומת גולני. אחרי צומת אליקים, נדלקה הנורה הזו, של הארנק המתרוקן. עצר בתחנת דלק, סרק תקלה-קיבל את התוצאה לעיל. הוא צריך לחזור מחר לבסיס. 1. זה נורא אם הוא יסע מחר לבסיס עם האוטו (ויחזור בעז"ה לחדרה) לפני שנתקן את העניין? 2. יש טעם לנסות תוספים ושאר שיקויי פלא לפני שנלך לקנות ממיר? 3. אם מישהו יודע צפי עלויות- אשמח. *הסתכלתי על הממיר (לוודא שהוא עדיין שם😁) - חסר לו מגן החום שעוטף אותו, והאיזור של המרכב שגם היה מצופה בחומר נגד-חום, מקולף כולו. לא נראה לי קשור, אבל מציין למען הפרוטוקול... לו
הודעה אחרונה מאת netanel1014, -
-
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 461 צפיות
שלום מישהו יודע איפה נמצא פילטר מזגן בסיאט אלמברה זה הרכב עם ה7 מקומות
הודעה אחרונה מאת קצת נהג יותר אוטו, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 11 תגובות
- 763 צפיות
אני צריך להחליף את זרועות תא המטען רוצה להזמין מחול כדי לצמצם עלויות לא מצליח להבין מהתמונה מה המקט שאני צריך לחפש. והאם הבולמים זה סטנדרטי או שבגלל שזה סטיישן זה מידה שונה. אשמח לקבל הכוונה תודה
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 312 צפיות
היי, הרכב משמש את אשתי כרכב שני לנסיעות קצרות יחסית. לפני 3-4 חודשים הוחלפו משולשים, מסרק הגה, תפוחים ותפוחים תחתונים עקב רעש מההגה בעת הפניה שלו ורעידות. מפה לשם יום חמישי ביצעתי ברכב נסיעה ארוכה, אני מרגיש שבבלימה בעיקולים חדים יחסית (כביש 367 מגוש עציון לבית שמש) יש רעידות לא נעימות בהגה וברכב. זה לא קורה בבלימה במישור או בסיבובים ברדיוס רחב כמו שיש בכבישים מהירים. בנוסף אני שם לב שבתמרוני חניה כשמסובבים את ההגה יש ממש רעש מוזר כאילו הרעש של המנוע מתגבר (אבל הסל”ד לא עולה..), לא רעש של חריקות או משהו. למיטב ידיעתי הדלה יש קטע לסובארו בשנים האלה עם ההגה (גם לאחותי ב-B4 בזמנו היה סיפור), יש משהו שכדאי לבקש ספציפית…
הודעה אחרונה מאת netco, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 271 צפיות
אהלן חברים מדובר בסקודה אוקטביה מנוע 1.8 לאחר תאונה קלה אפשר לומר נשבר התושבת גיר והמנוע יושב במצב אופסייד חוץ מזה חיצונית לא נגרם נזק . המצבר מחובר כרגיל .. משום מה הרכב נכנס למצב "תאונה" ואין אפשרות לפתוח סוויצ , אין אורות בסקלה , האורות מצוקה עובדים קבוע מבלי ללחוץ על הכפתור .. מישהו יכול לשפוך לי קצת אור מה ניתן לעשות כדי להוציא אותו מהמצב תאונה הזה ? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
- 3 עוקבים
- 7 תגובות
- 463 צפיות
טויוטה קורולה 2013 כשאני מניע את הרכב אז הסל״ד נורמלי ואז כמה דקות אחרי זה כשהמנוע כבר לא קר הסל״ד צונח וברגע שאני מעביר הילוך ל-D או ל-R הרכב רועד ממש והסל״ד על 500, בנסיעה הרכב נורמלי אבל ברגע שאני מוריד את הרגל מהגז הסל״ד שוב צונח וגורם לרעידות הייתה פעם אחת שעצרתי בחניון ולאחר דקה הרכב נכבה לי. החלפתי קויל ומצתים והבעיה עדיין קיימת אשמח לעזרה ועצות יתקבלו בברכה תודה.
הודעה אחרונה מאת יגיל, -
- 4 עוקבים
- 5 תגובות
- 882 צפיות
ראיתי חברות אפטר מרקט באתרים למיניהם: KAMOKA, DECKEMANN ,JNP, MAXGEAR, ALCO, UFI, JP GROP A/S, יש למישהו ניסיון או המלצות?
הודעה אחרונה מאת ALX, -
לא ממש יודע איך לקרוא לתופעה, אבל במהירות נמוכה יחסית (40 קמש) למשל בירידה כאשר אני ממש נוגע בבלמים בצורה עדינה אני מרגיש כאילו הבלמים מדשדשים, כאילו מרגיש את הABS עובד בslo-mo כלומר לחצי שניה מרגיש שהרכב בולם, חצי שניה מתגלגל, חצי שני בולם. רציתי לדעת האם התופעה תקינה ואם לא, מה יכול לגרום לדבר כזה את הרפידות החלפתי לפני בערך שנה וחצי (אחוריות וקדמיות) ואני נוסע יחסית רגוע לכן לדעתי יש להם עוד הרבה בשר. את הצלחות לא יודע מתי החליפו, אני יודע שהן צריכות כבר החלפה ותכננתי בטיפול הבא, אם יהיה לי זמן בימים הקרובים אמדוד את קוטר הצלחות כדי לקבל תשובה חד משמעית. השאלה אם זה באמת הצלחות או שזה משהו אחר? עוד השערה שלי אולי הcaliper guide pins, לא גירזתי אותם שהח…
הודעה אחרונה מאת beatman1, -
- 3 עוקבים
- 9 תגובות
- 660 צפיות
שלום ישלי לנסר 2009 צורה חדשה עם הגיר הרציף ואתמול בהנעה בראשונה בבוקר הופיע לי נורת מנוע צהובה שהלכתי למוסך הופיע לו תקלה מספר p0841. הוא אמר שזה משהו מהגיר ושהוא לא רואה שום תקלה בגיר. יש לציין שהרכב נוסע רגיל. איפס את הנורה ואמר לי אם תידלק שוב לחזור אליו מה לדעתכם זה אומר התקלה והאם זה בסדר לסוע ככה.
הודעה אחרונה מאת לירון .ה., -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 492 צפיות
שלום, קרה ככה שלפני כחודש בלי ששמתי לב, נפל הפלסטיק של דוושת הבלם בין המתג של התאורה של הבלם. גיליתי את זה בדיעבד וכנראה זה נפל באיזה יום שישי ותאורת הבלמים הייתה דלוקה עד שנגמר המצבר ואז כשהנעתי הנורות דלקו לבד. סידרתי את זה. אבל רק לפני כשבועיים גיליתי שכנראה בגלל שהתאורה דלקה כל כך הרבה זמן, הפלסטיק האדום של התאורה מאחורי השמשה קצת נמס, ורואים באמצע חלק קטן לבן(כלומר הנורה הלבנה לא מאירה דרך הפלסטיק האדום בדיוק באמצע). מה האופציות שלי? האם אני צריך עכשיו להחליף את כל היחידה הזאת שזה בטח יעלה איזה 400 שקל. או שאין לחץ לתקן את זה למרות שאסטתית זה לא נראה 100%? כלומר האם זה עובר טסט? הריי לא מדובר בפנס שבור(כמו פנסים חיצוניים).
הודעה אחרונה מאת kompy, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 355 צפיות
היי י שלי יונדאי גטס 2008 ברגע שאני מניע אותה יש רעידות... זה לאורך כל הנסיעה, מה שכן מורגש פחות במהירויות מעל 70 קמ"ש. אני לא מבין כמעט כלום ברכיבים ותמיד חש שמערבבים אותי המוסכים עם כל מיני חארטות... לכן אני מבקש ממי שמכיר יודע מה צריך לבדוק
הודעה אחרונה מאת RoeyBilya,
-
מי מחובר 18 משתמשים רשומים, 2 אנונימיים, 1,423 אורחים (הצג רשימה מלאה)