Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סל״ד צונח בעצירה ל500 סל״ד

Corolla addict
מעבר לפיתרון נפתר ע"י יגיל,

פוסטים מומלצים

טויוטה קורולה 2013

כשאני מניע את הרכב אז הסל״ד נורמלי 

ואז כמה דקות אחרי זה כשהמנוע כבר לא קר הסל״ד צונח וברגע שאני מעביר הילוך ל-D או ל-R הרכב רועד ממש והסל״ד על 500,

בנסיעה הרכב נורמלי אבל ברגע שאני מוריד את הרגל מהגז הסל״ד שוב צונח וגורם לרעידות

הייתה פעם אחת שעצרתי בחניון ולאחר דקה הרכב נכבה לי.

החלפתי קויל ומצתים והבעיה עדיין קיימת

אשמח לעזרה ועצות יתקבלו בברכה 

תודה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עדיף לפרק ולנקות עם ספריי קרבורטור ומברשת שיניים ולהזהר לא להזיז את הפרפר עם היד (ולחכמי הפורום האם זה נכון שאם פותחים סוויץ' 2 ומישהו לוחץ גז אז הפרפר יפתח ואפשר לנקות גם את הקצה שלו או שלא מומלץ? )

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• פיתרון
לפני 30 דקות, קוסקוס כתב:

עדיף לפרק ולנקות עם ספריי קרבורטור ומברשת שיניים ולהזהר לא להזיז את הפרפר עם היד (ולחכמי הפורום האם זה נכון שאם פותחים סוויץ' 2 ומישהו לוחץ גז אז הפרפר יפתח ואפשר לנקות גם את הקצה שלו או שלא מומלץ? )

א. בהחלט אפשר ללחוץ על הגז עם סוויץ', הפרפר ייפתח (למרות שלא מומלץ לנקות את המצערת כשהיא מורכבת, למרות שאפשרי, במקום זאת אפשר לפרק ולהשאיר את הקונקטור מחובר).

ב. אם המצערת היא מכנית, ודאי אפשר לפתוח את הפרפר עם היד.

ג. אני רוצה לקרוא תיגר על האמונה הנפוצה שלא כדאי לפתוח מצערת אלקטרונית ביד. למה לא? אתה פשוט מסובב גלגל שיניים. כמובן שלפתוח בעדינות. אין שום סיבה שיקרה משהו. זאת דעתי. יש למישהו הסבר?

עריכה אחרונה על ידי יגיל
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 11 שעות, יגיל כתב:

ג. אני רוצה לקרוא תיגר על האמונה הנפוצה שלא כדאי לפתוח מצערת אלקטרונית ביד. למה לא? אתה פשוט מסובב גלגל שיניים. כמובן שלפתוח בעדינות. אין שום סיבה שיקרה משהו. זאת דעתי. יש למישהו הסבר?

ההסבר שאני שמעתי, שבגלל שבמצערת חשמלית יש מנוע שמזיז את הפרפר, ברגע שאתה מזיז את הפרפר ידנית אתה גורם למנוע לייצר חשמל שיכול בתורו להרוס משהו.  יש כאלה שטוענים שאם עושים זאת באיטיות זה לא אמור להשפיע.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 24 דקות, Coro כתב:

ההסבר שאני שמעתי, שבגלל שבמצערת חשמלית יש מנוע שמזיז את הפרפר, ברגע שאתה מזיז את הפרפר ידנית אתה גורם למנוע לייצר חשמל שיכול בתורו להרוס משהו.  יש כאלה שטוענים שאם עושים זאת באיטיות זה לא אמור להשפיע.

את ההסבר הזה עוד לא שמעתי, והוא נשמע תמוה מאוד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...