Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום, 

הילדה קיבלה רשיון לפני כחודשיים ולפני כעשרה ימים וקנינו פורד פיאסטה 2014 - 1.6 אוטומט(רובוטי). ע"פ הניירת שהיתה למוכר (בשנים האחרונות טיפל לא במוסך היבואן) ראיתי שלא החליפו רצועת טיימינג ברכב אז הכנסתי את הרכב למוסך "רחוב" לטיימינג, משאבת מים וטיפול ליישור קו.(הוא שם קיט של DAYCO)

הוצאנו את הרכב והיא אומרת שהנסיעה לא חלקה כמו שהיתה לפני הטיפול, המהלכים נמשכים לטורים יחסית גבוהים. לקחתי אני את הרכב לנסיעה ואכן לא נוסע חלק , הנסיעה לא כלכך חלקה ומעבר ההילוכים מתבצע בסביבות ה-3500 סלד.  (יש לציין שאני לא יכול להשוות למה שהיה לפני כי נהגתי עליו אולי איזה 2 ד' לפני...)

1. האם שאומרים גיר רובוטי זה התופעות שמדברים עליהם ? 

2. האם טיפול טיימינג ומשאבת מים אצל מי שלא מקצועי ברכבי פורד יכול לגרום לבעיות כאלו ? (אם רצועת הטיימינג לא הורכבה תקין האם זה מביא לתופעות כאלו  ?)

תודה

עריכה אחרונה על ידי שי פ
פורסם

אני לא יודע אם הרכבה לא תקינה של טיימינג יכולה לגרום לתופעות כאלה, אבל בפורד צריך קיט נועלים ספציפי בשביל להחליף רצועת טיימינג.

אני מניח שלא לכל מוסך "רחוב" יש את הקיט ואת הידע לביצוע טיימינג במנועים האלה.

• מעניין 1

פורד פיאסטה 1.25 ידנית 2012

פורסם

בד"כ כאשר מנתקים את המצבר מחשב הגיר מתאפס. 

מניח שהם ניתקו את המצבר לצורך ביצוע העבודה. 

אני רק יכול לשער שהגיר נמצא עכשיו במצב של למידת הרגלי הנהג ובשלב מאוחר יותר יתאים את ההחלפות לאופי הנסיעה. 

בכל מקרה, החלפת הטיימינג אינה קשורה למשיכת ההילוכים. 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...