Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני כשעה, kamashay כתב:

זה תלוי בסוג הרכב שלי? טויוטא אוונסיס

מתאים (הניע בקלות קרייזלר גרנד וויאגר שברשות המשפחה). יש גם מיפרט טכני בקישור.

פורסם
לפני 6 שעות, kamashay כתב:

אין לי מסמכים - אני מניח שהדברים רשומים אצל חברת שירותי הדרך - וולטה תדע לכבד את הדברים אם אני מגיע כך?

שאלות ותשובות

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

תגיד להם שיביאו לך מצבר משומש כלשהו לא חייב וולתא.

אם לפני שנתיים הם עבדו איתם ועכשיו הם לא.

אם תוכל להתגלגל איזה חודש עם המצבר המשומש, יופי לך.

רצוי בהקדם האפשרי לגשת לחשמלית רכב לבצע בדיקה של כלל מערכת החשמל/ טעינה ולהתקין מצבר חדש.

• רעיון טוב! 2
פורסם

סוף דבר - הותשתי מהיתעסקות עם חברת שירותי הדרך וקניתי מצבר חדש בכסף מלא.

אנקדוטה - העמדתי פני תם והתקשרתי להתעניין במצבר חדש לרכב באותה חברה - והם כן מבטיחים שירות החלפה בתקופת האחריות (ואגב גם במהלך ההניהול של הפנייה שלי הם לא הכחישו את זה - הם פשוט אמרו זה בטיפול ולא נתנו מענה עד עתה).

סתם לא רציתי להיות הישארלי הפראייר ולעמוד על כך שיקיימו את מה שהבטיחו ונתקעתי שלושה ימים.

• רעיון טוב! 1
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)
בתאריך 4.7.2024 בשעה 20:46, kamashay כתב:

אשמח בהחלט להפקת לקחים (למרות שהאמנתי שחברת שירותי הדרך שמטפלת בך בכול מקום זה הפיתרון המושלם , מיד אחרי זה - כל אותם שירותים ששולחים לך מצבר על טוסטוס ) וכן - אשמח מאוד להמלצה על בוסטר התנעה כאן או בהודעה אישית

קודם כל, לסמוך על עצמך. ואם צריך עזרה מחבר, או עמותת "ידידים", להיתקע בלי אוטו זה מבאס. מאוד.

כן, לקנות בוסטר התנעה, ללמוד איך להשתמש בו. ואם יורשה לי, ידעת שזה סיפור מתגלגל, אז פעם הבאה לא לחכות לדקה התשעים. 

בתאריך 4.7.2024 בשעה 21:07, chrono כתב:

זה מרתיח, אבל הלקח שאני למדתי הוא פשוט לא לסמוך על האחריות ולהתעלם מכמה חודשי אחריות נותנים. וכמובן בוסטר התנעה - וגם רכשתי מטען איטי, על מנת להטעין את המצבר כמו שצריך אם וכאשר הנוכחי ימות. בתקווה שהטענה כזו תחזיר אותו לחיים. ואולי גם להטעין אותו באופן כזה אחת לכמה חודשים, כי ניכר שאופי הנסיעות שלי הוא מה שגומר את המצברים אצלי מהר כל כך.

חושב כמוך בדיוק. 

וממליץ על NOCO GB40

נדמה לי שיצא כבר GB50

היה אצלי באוטו שנה וחצי ויותר, ואז עזרתי לחבר שנתקע עם האוטו לא רחוק מהבית, והמצבר שלו הותנע... אז פעם בשנתיים יוצא להשתמש בדבר הזה. 

נ.ב גם GB20 יכול להתניע אוטו לדעתי. 

עריכה אחרונה על ידי saar5555

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

אגב, הם חייבים לספק מצבר חדש ולא משומש,בטח בשנת האחריות הראשונה. יכולים משומש רק אחרי שנת האחריות הראשונה ורק אם כתוב שהאחריות הנוספת היא מוגבלת.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...