Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

-ארוע מתגלגל :-) - כבר כמה שבועות שהרכב מזייף בהתנעה, אתמול הניעו לי אותו והבוקר גיליתי - רכשתי את המצבר בחברת שירותי דרך ידועה והוא עדיין באחריות! (עבור 23 מיתוך 24 חודשי אחריות)
הזמנתי את חברת שירותי הדרך שאני עדיין לקוח שלהם ללא קשר, מגיע הבחור וקובע - המצבר הלך - ואני מסביר לו, את מה שאישרו לי טלפונית - הוא נקנה אצלכם ועדיין באחריות!
תשובה : זה מצבר של וולטא אנו לא עובדים עם החברה הזו, אין לי מה לעשות איתו (למרות שאישר שאכן המצבר נקנה מהם והוא באחריות עוד חודש)
המכונאי הנחמד מנסה למצוא לי פתרון ומדבר עם המנהל שלו, שמתקשר אלי:
״ שחרר את המכונאי שלי! זה מצבר עם עוד חודש אחריות! אתה מצפה שאתן לך מצבר חדש? שאתן לך מצבר שימות עוד חודש? זה מצבר של וולטא ואנו לא עובדים עם וולטא! מה הבעיה שלך ליסוע ממרכז שירות של וולטא?!״
אני ממש מתנן לפניו  - אתם הבטחתם כשמכרתם לי את המצבר שאתם נותנים שירות במקום - זה הרעיון - מה אתם מצפים ממני לעשות? אין לי מצבר! המכונאי נסע! אני עם ילדים קטנים בבית בחופש הגדול ומושבת!
בתשובה : ״אין לי מה לעשות כרגע אני מחפש לך מצבר״
אני פונה לשירות הלקוחות שוב ושוב, בסוף אתה מגיע למוקדן נחמד שלא יכול לעשות דבר מלבד להגיד לך שהוא מעביר הלאה ומצטער על חווית השירות - יש עם מי לדבר (לאחר המתנה ארוכה) אבל אין שום דבר שאפר לעשות!
עדכון  מרגע זה : ״תמתין בסבלנות ותקבל עדכון בבוקר״
כרגע יש לי שתי אפשרויות :
[1] לשכוח מהכל להזמין מצבר חדש בכסף מלא (בכל זאת מצבר זה לא עיתון, הוא עולה לא מעט)
[2] להמשיך להמתין ולהתחנן לקבל מה שמגיע לי על פי דין
מה לדעתכם אני יכול לעשות?

פורסם

אחריות על מצבר היא בד״כ פרו-רטה, כלומר לא תקבל מצבר חדש אלא משומש שיחזיק כמה שיחזיק.

האחריות על המשומש תסתיים עם סיום האחריות המקורית, קרי בעוד חודש.

מכאן האמירה ׳…אתן לך מצבר שימות עוד חודש?׳

לכאן אני במקומך, רוכש מצבר חדש וזוכה לשקט נפשי (מסויים, הכל בפרופורציה) 

• אהבתי 1
   לפני המון זמן,  avargel כתב:

חברים, הבא שעונה לו חוטף כאפה. אני לא צוחק.

פורסם

אז למען הסדר הטוב, אני לא מתמצה בדברים האלה, אבל הייתי תחת הרושם שאם הם מכרו לי מצבר, והוא כושל בזמן האחריות הם נותנים לי אחר כלשהו תקין.

לדעתי אם מישהו מתקשר כעת לשירות הלקוחות שלהם לקנות מצבר זה מה שהם יתקשרו.

עכשיו אני מבין שזה לא מובן מאילו  - הטענות היו נראות לי משנות מאוד - אנו לא עובדים עם החברה הזו  - לאחר שהם מכרו לי אותו - נשאר רק חודש - מה זה באמת משנה כמה נשאר כל עוד אני באחריות?

לא מבין איך דבר כ״כ ברור לכאורה לא מקבל מענה

פורסם (נערך)

שלום. לאחר שתפתור את הבעייה, מציע להפיק לקחים:

1. לרכוש בוסטר התנעה, יתן לך אורך נשימה להגיע לחנות המצברים. אוכל להמליץ על בוסטר לפי דרישה.

2. עדיף לקנות מצבר מחנות פיזית, תמיד יש כתובת  ואיש קשר לכל בעייה.

עריכה אחרונה על ידי Basko
פורסם
לפני 1 דקה, Basko כתב:

שלום. לאחר שתפתור את הבעייה, מציע להפיק לקחים:

1. לרכוש בוסטר התנעה, יתן לך אורך נשימה להגיע לחנות המצברים. אוכל להמליץ לפי דרישה.

2. עדיף לקנות מצבר מחנות פיזית, תמיד יש כתובת  ואיש קשר לכל בעייה.

אשמח בהחלט להפקת לקחים (למרות שהאמנתי שחברת שירותי הדרך שמטפלת בך בכול מקום זה הפיתרון המושלם , מיד אחרי זה - כל אותם שירותים ששולחים לך מצבר על טוסטוס ) וכן - אשמח מאוד להמלצה על בוסטר התנעה כאן או בהודעה אישית

פורסם

זה מרתיח, אבל הלקח שאני למדתי הוא פשוט לא לסמוך על האחריות ולהתעלם מכמה חודשי אחריות נותנים. וכמובן בוסטר התנעה - וגם רכשתי מטען איטי, על מנת להטעין את המצבר כמו שצריך אם וכאשר הנוכחי ימות. בתקווה שהטענה כזו תחזיר אותו לחיים. ואולי גם להטעין אותו באופן כזה אחת לכמה חודשים, כי ניכר שאופי הנסיעות שלי הוא מה שגומר את המצברים אצלי מהר כל כך.

פורסם

חברת שירותי הדרך צודקת והיא הפנתה אותך למרכזי השירות של וולטה שהם נותן האחריות. זה לא שונה משאר מוצרי החשמל שאתה קונה בחנות ומקבל אחריות מהיבואן.

אתה אולי צריך מהם את חשבונית הרכישה למרות שנראה לי שתוקף האחריות נמצא על המצבר עצמו.

פורסם
לפני 40 דקות, kamashay כתב:

- אשמח מאוד להמלצה על בוסטר התנעה

שלום. קניתי בוסטר איכותי זה (mai 70) לכל המשפחה, מחזיק יפה אחר טעינה כחצי שנה (זה המבחן, כשצריך אותו לא יהיה ריק). מניסיון, תקבל תוך כשבועיים.
https://a.aliexpress.com/_oBw9XwO

פורסם
לפני 2 דקות, Basko כתב:

שלום. קניתי בוסטר איכותי זה (mai 70) לכל המשפחה, מחזיק יפה אחר טעינה כחצי שנה (זה המבחן, כשצריך אותו לא יהיה ריק). מניסיון, תקבל תוך כשבועיים.
https://a.aliexpress.com/_oBw9XwO

זה תלוי בסוג הרכב שלי? טויוטא אוונסיס

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...