טכני, אחזקה וטיפולים
כאן אפשר לשאול שאלות טכניות על נורות אזהרה, טיפולים שוטפים ותיקונים, צמיגים וכל דבר אחר שאפשר לשבור ו/או מלכלך כשנוגעים בו, וגם לבקש המלצות לבעלי מקצוע או מוסכים.
הנחיות וכללים מחייבים לכתיבה בפורום הטכני
חברים יקרים, להלן כללי הפורום הטכני, הנגזרים מכללי הפורום הכלליים ומוסיפים עליהם. במידה וכללי הפורום הכלליים אינם זכורים לכן זה הזמן לרעננם. הנחיות הכתיבה בפורום הטכני כתובות בלשון זכר או בלשון רבים, אך הם מתייחסים לגולשים ולגולשות כאחד (וכאחת). הרשימה ערוכה לפי סדר שרירותי.
הגישה לתגובות בפורום מוגבלת. כולם יכולים לפתוח שרשורים חדשים ולהגיב בשרשורים שהם עצמם יפתחו, אך כדי לשמור על רמה גבוהה ומקצועית ככל האפשר של התגובות לשרשורים קיימים - לא כולם יכולים להגיב בשרשורים קיימים.
אם יש לכם משהו שאתם ממש רוצים להגיד וממש חושבים שיעזור, אתם מוזמנים לשלוח את ההודעה לי או לאחד המנהלים האחרים עם קישור לשרשור המדובר והסבר מדוע אתם חושבים שההודעה הזו תורמת לשרשור.
1. אם אתם לא יודעים, אל תכתבו.
2. אם אתם חושבים, תכתבו שאתם חושבים.
3. אי לכך - מנהלי הפורום הטכני הם הסמכות העליונה, הסופית והיחידה לגבי נכונותה של כל הודעה/דעה/אמירה/עצה.
4. בגלל הרגישות הרבה בפורום הטכני, מנהלי הפורום הטכני שומרים לעצמם את הזכות למחוק כל הודעה, להרחיק כל משתמש באופן זמני/לצמיתות, בין אם אותו משתמש הפר את חוקי האתר הכללים ובין אם לא. אם זה קרה לכם, זה כי זה הגיע לכם. אל תבואו להתלונן על זה.
5. חובת שימוש במנוע חיפוש טרם פתיחת שרשור חדש: אין לפרסם נושא חדש מבלי שמיציתם מידע הקיים בשרשורים ישנים ע"י חיפוש בפורום כאן.
6. נושאים אסורים לפרסום ב"טכני": אין לפרסם נושאים שאינם טכניים מתחום הרכב. בכלל זה חוו"ד על בעלי מקצוע ועסקים. לשם כך קיים פורום מיוחד.
6א. נושאים ותגובות אסורים (לשון הרע): אין לפרסם נושאים שכוללים השמצות של עסקים. להרחבה, קראו כאן.
7. כותרת: הכותרת הינה מהותית וכותרת שאינה עונה להגדרה מדויקת תביא למחיקת או נעילת הנושא: הכותרת חייבת להכיל את הפרטים הבאים: סוג הרכב, דגם, שנתון ומהות העניין/בעיה.
8. סימנים אסורים לשימוש: אין להשמש בסימנים לא תקניים כגון '|', אין להשתמש בסימנים מרובים כגון ..., ??? או סימנים לא ברורים אחרים. תו אחד מכל סוג יהיה ברור בהחלט.
9. לעניין שאלות כלליות ועניינים "דחופים" ו"עזרות למינהן": שאלה כללית שלא קשורה לרכב מסויים יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין. אין לרשום בכלל ובכותרת בפרט, מלים וביטויים מיותרים כגון "דחוף" "עזרה דחופה בבקשה" וכו', זה ברור. בשביל זה אנחנו כאן.
10. מידע חיוני ונוסף שנכון לציין בשרשור: בהתאם לעניין יש לציין פרטים מדוייקים לשאלה הנשאלת. בשאלות הקשורות לבעיות מכניות ו/או תקלות מנוע, כדאי לציין (בגוף ההודעה) את סוג תיבת ההילוכים, קוד מנוע (מופיע ברישיון הרכב) וכן איזור בארץ במידה והנכם מבקשים הפניה לבעל מקצוע/עסק מסוים.
11. ציטוט הודעות: אם אתה מגיב להודעה שמעליך אין לצטט אותה, ממילא היא עוקבת.
12. כבוד הדדי והתייחסות עניינית לנושא: יש להתייחס בכבוד לחברי הפורום וכן יש להתייחס עניינית לנושא הטכני בלבד. "ציונים" וביקורות לגופו של משתמש ימחקו מיידית ויגררו התראה.
13. מאפייני צ'אט אסורים: "אחי" - איסור מוחלט להשתמש במילה זו בפורום. אם הוא אחיך, דבר איתו בבית. הפורום הינו פורום טכני מכובד ולא צ'אט. מאפייני צ'אט כמו "חחח" וכו, אסורים בתכלית האיסור.
14. עברית ראויה. יש לרשום בעברית ראויה, לרבות סימני פיסוק, סימן שאלה כאשר שואלים שאלה, ונקודה בסוף משפט. בנוסף, קיצורי דרך כמו למשל "תאוטו" (= את האוטו), אסורים.
15. התנהלות מול מנהלים: יש להשמע להוראות המנהלים, גם אם אתם חושבים אחרת. השגות נא לשלוח בה"פ, אל המנהל, בצורה מכובדת. דברו אלינו כמו שאתם רוצים שאנחנו נדבר אליכם.
16. שרשורים כפולים של אותו המשתמש: במידה ופתחתם שרשור בעניין מסוים ואתם רוצים לעדכן - המשיכו בשרשור המקורי. אין לפתוח שרשור נוסף באותו עניין.
17. התניה מהותית להקפצות שרשורים: אין להקפיץ שרשורים בטרם חלפו 24 שעות מרגע פתיחתם, ואין להקפיץ שרשורים ישנים באם המידע החדש אינו מועיל או רלוונטית לנושא השרשור המקורי.
- כל התגובות/עצות/הודעות בפורום הטכני הינם בגדר המלצה ו/או חוות דעת בלבד.
-
השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
-
הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
-
הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי ו/או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
באיחולי גלישה מהנה ומשכילה - צוות מנהלי קארספורום.
178,322 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 8 תגובות
- 435 צפיות
יונדאי אקסנט קשישה 2010. היום נכנסתי לאוטו וניסיתי להניע, המפתח לא מצליח להסתובב מעבר לחתי מהמרחק בין off ל-acc. מה עושים?
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 515 צפיות
מניח שיצא כבר למישהו לטפל באופן עצמאי בהיפרדות ריפוד ברכבי קונצרן וואג למינהם. אשמח לרעיונות איך הכי נכון להדביק באופן עצמאי ללא רפד. האם הדבקה של שולי הבד עצמו יעזור, ע"י דבק מהיר r21/דבק מגע/סיליקון כלשהו וכד'? ספוילר
הודעה אחרונה מאת Moshe c, -
- 5 עוקבים
- 8 תגובות
- 856 צפיות
שלום, יש לי יונדאי i20 2014 ידני מנוע 1.2 בזמן האחרון הרכב מתחמם בעמידה אבל שאני נותן גז החום יורד לאחר בדיקה ראיתי שרוב המים עוברים למיכל עיבוי ומשם נוזל. הוחלף תרמוסטט וחישן טמפרטורה של המים והמאוור עובד תקין מה יכולה להיות הבעיה. תודה.
הודעה אחרונה מאת רוכברכב, -
- 6 עוקבים
- 8 תגובות
- 1 אלף צפיות
היי חברים, היום לאחר משהו כמו 8 שנים הייתי צריך להתניע עם כבלים את הרכב שלי מאחר והמצבר התרוקן, והאמת שיש לי כמה שאלות שחשבתי שאולי תוכלו לעזור לי פה. הגיוני שיש לי את אותו המצבר מרגע שקיבלתי את הרכב? (אני שואל כי אני פשוט לא זוכר אם באחד הטיפולים שעשיתי החליפו לי מצבר). בהנחה וכן (או שלא?) אני מניח שהגיע הזמן להחליף אותו? כי באמת אף פעם לא קרה לי עם הרכב הזה שהייתי צריך להתניע עם כבלים (לא שכחתי אורות דולקים או משהו דומה). וכמובן שאלת השאלות, כמה אמור לעלות לי מצבר באותה הרמה? (כזה שמתאים לרכב שלי ומשהו איכותי שיחזיק מעמד לאורך זמן). תודה רבה על העזרה 🙏
הודעה אחרונה מאת מרק10, -
- 6 עוקבים
- 10 תגובות
- 999 צפיות
פורד פוקוס 2013 גיר רובוטי 1.6 מה הפעולות המומלצות כדי לשמור על הגיר כל הניתן?
הודעה אחרונה מאת omricn, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 321 צפיות
יש לי טויוטה קורולה 1994 חלון חשמלי של הנהג הפסיק לעבוד באמצע מסלול הטסט. למחרת הוא עובד. איך אפשר לדעת אם זה בעייה במגעי חשמל או במנגנון המכני/חשמלי בתוך הדלת?
הודעה אחרונה מאת אלעדית, -
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 683 צפיות
שלום, יש לי בעיה מטרידה וכואבת...יש לי מכונית מסוג מיני משנת יצור 2014. לפני כשנה וחצי, האוטו לא הניע לי. גררתי אותו למוסך הרגיל שלי (מורשה אבל לא מוסך יבואן) ושם התברר לי שמשאבת הדלק התקלקלה ודורשת תיקון. החלפתי את המשאבה והכל נראה בסדר. לפני כארבעה חודשים, האוטו הפסיק לעבוד תוך כדי נסיעה. גררתי אותו למוסך אחר כי לא העלתי על דעתי שמדובר שוב במשאבת הדלק. אבל, טעיתי...משאבת הדלק הוחלפה בפעם השניה. לפני שבוע זה קרה בפעם השלישית בדומה לפעם הראשונה, האוטו לא הניע. המוסך החליף את המשאבה בפעם השלישית, אבל לא הצליח להבין מה מקור הבעיה ומדוע המשאבה נשרפת בכל פעם. האם מישהו נתקל בתופעה כזאת? מישהו יכול להציע לי מה עלי לעשות?
הודעה אחרונה מאת dror2311, -
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 497 צפיות
שלום חברים, קניתי לא מזמן פיאט טיפו 2018 עם 100 אלף קילומטר. שמתי לב שהשעון של החום מנוע בלוח שעונים לא מגיע לאמצע אלא קו אחד לפני האמצע. כשחיברתי דיאגנוסטיק שמתי לב שגם אחרי נסיעה של 30 דקות ה coolent temp לא עובר את ה70 מעלות וברוב הזמן נמצא סביב ה65 מעלות כמה זה חמור? מה יכולה להיות הבעיה? במוסך ששאלתי לא התרגשו יותר מידי ואמרו ''כל עוד לא מתחמם הכל בסדר''
הודעה אחרונה מאת שחר 1, -
- 7 עוקבים
- 30 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
בעקבות תקרית מצערת (כניסה לבור בכביש במהירות די גבוהה) התפוצצו שני צמיגים שמאליים. בפנצ'רייה החליפו 2 צמיגים - ככה שהשניים החדשים הותקנו מקדימה. הצמיג הקדמי הימני הועבר לצד השמאלי האחורי. העניין שכעת שני הצמיגים האחוריים אינם זהים, שכן מלכתחילה הצמיגים הקדמיים והאחוריים היו שונים. אחרי ההחלפה שמתי לב לרעידות בהגה שמתחילות באזור ה80-90 קמ"ש, אבל לא משהו קבוע. תחושת הבטן שלי אומרת שבלי קשר לרעידות, אצטרך להחליף את שני הצמיגים האחוריים כי הם שונים (אחד מקורי של הרכב - בן שנתיים והשני בן חצי שנה בערך). שאלה ראשונה האם אכן זה המצב, ושאלה שניה - האם החלפה זו אמורה לפתור גם את הרעידות? אם לא, האם זה עניין של כיוון מתלים/גלגלים כלשהו או שצריך יהיה לפנות למוסך כדי …
הודעה אחרונה מאת chrono, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 395 צפיות
איזה נורות הלוגן מתאים להונדה סיוויק 2017
הודעה אחרונה מאת השחקן, -
- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 804 צפיות
שלום לכל חברי הצוות יש לי רכב מיצובישי ספייס סטאר, שאני מדליק את המזגן ברכב על עוצמה 1 או 2 המזגן פועל טוב ומוציא אוויר קר והכול זורם אבל שאני מעלה לעוצמה 3 או 4 (בעוצמה 4 זה יותר מורגש) המזגן מתחיל להרעיש כאילו יש משהוא סתום בהתחלה חשבתי שזה בגלל הפילטר שהוא סתום ולכן פתחתי והוצאתי אותו והפעלתי את המזגן ועדין היה רעש מה זה יכול להיות ואם אני יכול לתקן את זה לבד?
- 7 עוקבים
- 20 תגובות
- 5.5 אלף צפיות
נדלק לי נורות בדוק מנוע הלכתי למוסך מורשה מאזדה לבדוק מה זה. אמר לי שזה משאבת דלק לחץ גבוה עשה איפוס ולימוד לקח 350 שקל ושחרר אותי בדרך הביתה נדלקה שוב חזרתי אליו. אמר שחייבים להחליף משאבה שאין חדשה במלאי והיא גם ככה נורה יקרה אז הציע לשים אחת משומשת ברבע מחיר של חדש אמרתי לו בסדר. אחרי שעה אמר לי שניסו להרכיב 2 משאבות משומשות והם לא עבדו החזיר את המקורית ושחרר אותי. אמר לי שהוא ימצא לי משאבה הרכב בהתחלה שנדלקה המנורה התנהג רגיל עכשיו יש לו איבוד כוח משמעותי מה דעתכם על מה שאמרו לי במוסך? כדאי לי לשים משאבה חדשה למרות שזה יקר? עושה נזק למנוע לסוע ככה בנתיים?
הודעה אחרונה מאת nugit, -
- 4 עוקבים
- 20 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
היי, לפני חודשיים שמתי לב שהרכב לפעמים מתקשה להתניע בפעם הראשונה אבל התעלמתי כי בד"כ בניסיון השני או השלישי הרכב הצליח להתניע, לפני שבועיים הרכב הפסיק להתניע בכלל והייתי צריך להתניע עם כבלים. נסעתי לבדוק את המצבר (עדיין באחריות, בן שמונה חודשים) ואמרו לי שיש בעיה בטעינה של המצבר, חיברו את המצבר למד כלשהו והראו לי שהטעינה בסרק עומדת על 12.2 וגם כשהרכב מונע עם מזגן המד לא התרומם מעל 12.8. נסעתי לחשמלאי רכב והוא גם אישר את העובדה שיש בעיה בטעינה של המצבר ושצריך להחליף את האלטרנטור, המליץ על אלטרנטור מקורי משופץ, שילמתי 1,200 ש"ח ואחרי ההחלפה בחיבור של המצבר למד התצוגה הראתה למעלה מ-13. חשבתי שהכל הסתדר אבל אחרי שבוע עוד הפעם היו בעיות של התנעה, …
היי שלום אני רוצה לדעת איזה מצבר מתאים לרכב שלי אופל אסטרה 2013 ? ואשמח לדעת אם משהו מכיר מחיר טוב של מצבר כזה בירושלים ממש תודה לכולכם
הודעה אחרונה מאת de, -
- 6 עוקבים
- 6 תגובות
- 737 צפיות
אהלן חברים חניתי היום עקום אז יצאתי לעשות תיקון, כשזזתי ראיתי שלולית קטנה מתחת לרכב, התקופפתי וצילמתי, ניתן לדעת מהצילום האם זה משהו לדאוג ממנו? ניסיתי לגעת בנוזל שבמדרכה ולא הרגשתי משהו צמיגי כמו שמן או ריח של דלק, אבל זה כבר דיי נספג באבן.. הדלקתי מזגן וחם מאוד, יכול להיות שזה עיבוי או משהו בסגנון? תודה! WhatsApp Video 2024-07-15 at 18.26.54.mp4
הודעה אחרונה מאת MZN, -
מוסך מומלץ לוואג
מאת ארבע- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 528 צפיות
היי כולם התחדשתי בסיאט לאון 2016 מנוע 1200 מחפש מוסך מומלץ לוואג באזור הרצליה/ תל אביב
הודעה אחרונה מאת חולגי, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
חוויתי התקף חרדה קל סיאט ארונה 2021 (1.0) לאחרונה היה חסר קצת שמן. הזמנתי מיכל של ליטר ממה ששמתי בטיפול (קסטרול אדג' 0W20, לפי תקן VW508.00 *) אני פותח את מיכל השמן, מתחיל לשפוך, ו... מה ?! השמן ירוק ! נכנסתי לפאניקה ממש. שמן מזוייף ? הסתכלתי על הקופסא, וקלטתי שזה לא בדיוק מה שהזמנתי. קיבלתי את זה לא כ"כ הבנתי מה ההבדל (אותו מיתוג, אותה צמיגות, אותו תקן), אבל רשום שזה למנועים היברידיים. קצת נשמתי לרווחה שלא שמתי במנוע מי יודע מה ואצטרך לגרור אותו. בכל מקרה, הספקתי לשים ממש קצת. בטוח לא יותר מ- 100 מ"ל (כנראה הרבה פחות). השאלה שלי היא, להשתמש בשאר השמן ? לא הצלחתי להבין האם השמן שונה או שזה סתם מיתוג ואין כזה הבדל. אין כמעט מידע ברשת. ואם מישהו מכיר את הש…
הודעה אחרונה מאת היו זמני בומבה, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 485 צפיות
היי חברים, ביום בהיר הדלת לא נפתח לא מבפנים ולא מבחוץ, איך אוכל לתקן/לקנות מנעול דלת, אפשר המלצות. תודה
הודעה אחרונה מאת IMILANO, -
- 9 עוקבים
- 16 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום אשמח לדעת מה זה אומר שהרכב כאשר עוצרים עצירה מוחלטת ממשיך לזוז אחורה וקדימה טיפה הוא כאילו מתנדנד אחורה וקדימה תודה מראש
הודעה אחרונה מאת amosbmw, -
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 606 צפיות
היי, לקסוס gs300 2008 הרכב עם 265 קמ. יש בזמן האחרון רעש מתכתי בהנעה קרה(שנעלם תוך כשתי שניות) וקושי רב לעלות טורים בין 3-6 אלף סל"ד. הרכב מתקשה מאוד לעלות את הטורים. אין שום תקלות מהמחשב אך אני חושד שמדובר בשרשרת טיימינג שדורשת החלפה (לא הוחלפה מעולם) יש לכם אולי צפי אחר? או מה לבדוק?
הודעה אחרונה מאת slavai, -
- 2 עוקבים
- 10 תגובות
- 474 צפיות
איש מזגנים בדק למה מדחס לא נכנס לפעולה. הגיע למסקנה שלא מגיע מתח לריליי (או משהו כזה). כנתן מתח ידנית (חיבר איזה משהו לאיזה פיוז שם) המדחס נכנס לפעולה. טוען שבגלל שהחום מנוע עולה, אז המזגן לא נכנס לפעולה, ושהבעיה כנראה ביוניט חום מנוע. בערב כשיתקרר קצת בחוץ אבדוק שנכנס לפעולה. השאלה היא איך החום מנוע בלוח שעונים נראה שעובד טוב, והיוניט חום מנוע לא עובד טוב?
הודעה אחרונה מאת ergoz, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי - סלטוס 2023-2024 (פרימיום) הצורה החדשה , * מישהו יכול לצלם את קופסת הפיוזים/נתיכים הקדמית אפה המנוע לצלם סדר הפיוזים תודה
הודעה אחרונה מאת שמעוני1900, -
-
- אחראי פורום
- 9 עוקבים
- 15 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
אהלן חברים , ברשותי פיג׳ו 308 2015 עם 120 אלף ק״מ , לציין כי קניתי את הרכב לפני כעשרה חודשים בבדיקה הכל נמצא תקין, עקב נורת מנוע שנדלקה עליתי למוסך שם לאחר בדיקה המוסכניק אמר שיש על הפלאג שמן ובנוסף הוציא את מדיד שמן המנוע ואמר לי בגלל שיוצא עשן מהמדיד צריך להחליף מנוע, לציין כי הרכב לא מתחמם ואין שום בעיות הנעה .
הודעה אחרונה מאת Stav2407, -
-
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 567 צפיות
היי. בבעלותי הונדה סיוויק 2010 שנכשלה בטסט על מסרק הגה וקבלתי הצעת מחיר של 3200 שקל על שיפוץ מסרק הגה (חשמלי) כולל מע"מ ועבודה. זה אמור לעלות ככה?
הודעה אחרונה מאת Moshe c, -
היי, רכשתי לאחרונה טויוטה קורולה שנת 2018, הרכב עצמו במצב טוב, שמור מאוד וטיפולים בזמן. עשה טיפולים ב15, 20, 31, 47, 60, 75, 90 ו- 100 כל הטיפולים היו במוסך מורשה (חוץ מה2 האחרונים שהיו אצל הבעלים השני. אני השלישי) לקחתי את הרכב למוסך המורשה שטיפל ברכב במקור כדי לבדוק כשלי טופס בדיקה, אמרו שכל מה שסימנו לא רלוונטי, אבל צריך לחליף צלחות ורפידות ב4 גלגלים. כמו גם רצועת מנוע ומצבר. משהו הרגיל לי מוזר כי הרכב בולם מצוין ואין רעידות ואין רעש. הסתכלתי בהיסטורית טיפולים וראיתי שאותו מוסך מורשה החליף לאוטו הזה רפידות 3 פעמים כבר (20, 47, 75) וצלחות פעמיים (47, 75). הגיוני הדבר הזה? מרגיש לי קצת כמו עוקץ (מה גם שהסתכלתי על האו…
הודעה אחרונה מאת צמיגי, -
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
בהמשך לדיון קודם , אני ככל הנראה לא מצליח להמנע ממיגון רכב לאור דרישות הביטוח , אבל אני בכל זאת מנסה להמנע ממה שלא צריך, לא מצליח לקבל מידע מאנשי מקצוע , אז אשמח אם מישהו יוכל להרים את הכפפה ולענות כאן. הרכב חשמלי (BYD ATTO 3) ואני מבין שזה מייצר מגבלות , אבל יש לי הרושם שמתקינים מעדיפים להתקין בכל מקרה מערכת איתור, לא הצלחתי לקבל תשובה ברורה אם זו האופציה היחידה או לא. קודנית והתעסקות עם זה - מבין שלא רלוונטי לחשמלי. כספת סייפ קאר או משהו כזה, לא מצליח לקבל תשובה ברורה , אחד טען לי שלא אפשרי ברכב חשמלי אבל לא היה לו מושג בעצם למה, לא הצלחתי להבין עד כה , היות וזה הפתרון המועדף עלי כיוון שאינו מחייב אותי לזרוק דמי מנוי מיותרים לפח (לאתר את הרכב גם אני יכול דרך אפלי…
הודעה אחרונה מאת shlomiyan4, -
- 6 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
יש לי הונדה סיוויק 2013 ורציתי לדעת איזה שמן מנוע מומלץ כי יש מחלקות בעניין הזה. בספר רכב רשום 5w30. הבעלים הקודמים של הרכב נהג לשים 5w40 סינתטי מלא. לא יודע אם להמשיך לפי הבעלים הקודמים או להיצמד להוראות של הספר רכב.
הודעה אחרונה מאת ליין מן, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 280 צפיות
יש לי אופל אסטרה 2013. כעת, בהתנעה הטרטור של ההתנעה נמשך בלי שהרכב מגיע להנעה. יש חשמל, כך שהבעיה היא לא במצבר. הבעיה התחילה כשהיה חסר מים במיכל קירור, והפקק היה שבור, כך שלא היה ניתן למלא. נסעתי להחליף (בטיפשותי) את הפקק, אך כנראה בינתיים המנוע התחמם, כי הוא פשוט דמם באמצע הנסיעה. לפני חודשיים המנוע דמם גם כן, בלי קשר (ידוע) לקירור), אך התניע בלי בעיה. לפני חודש הייתה נזילה במיכל של הנוזל קירור והוא הוחלף. האם יש סיכוי לתקן את המנוע? ואם לא, האם יש דרך סבירה וזולה להחליף? תודה
הודעה אחרונה מאת davidtheking, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 329 צפיות
היי, יש איזו המלצה ליונדאי טוסון? כרגע מותקנים Hankook Ventus 3. תודה
הודעה אחרונה מאת Nemesis, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
יש לי ניסאן סנטרה אף פעם לא היה לי בעיות של הנעה איתה ביומיים הקפואים האחרונים 4 פעמים בלילות האוטו פשוט לא רוצה להניע, יש קשר בין הקור להנעה? מה אני יכול לעשות כדי לפתור את הבעיה?
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
מי מחובר 51 משתמשים רשומים, 11 אנונימיים, 907 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- ברווז
- rafi_vk
- quizlette85117701
- davemustaine87
- 3n
- yuvk
- מיץ פטל
- llaavvii
- baer
- SlowRide
- Derish
- David32