Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב שניקוי מצערת זה מה שהוא עשה, הוא דיבר על הניקוי הזה עוד מהפעם הראשונה שביקרתי אצלו כי הוא טען שהטורים נמוכים בלי קשר לאלטרנטור.

הרכב עדיין לא עומד בנתונים שכתבת אז אני לא מצליח להבין אם עדיין יש בעיה, לפני הניקוי במצב סרק הסל"ד היה על 500, אחרי הניקוי עלה ל-1,000 סל"ד

ברגע שמפעילים מזגן הסל"ד קצת עולה ואז מתייצב על 1,000.

האם חייב ללכת למוסך רשמי של טויוטה או שיש את המחשב לסריקת תקלות גם במוסכים לא רשמיים? 

פורסם
לפני שעתיים, Acejin כתב:

אני חושב שניקוי מצערת זה מה שהוא עשה, הוא דיבר על הניקוי הזה עוד מהפעם הראשונה שביקרתי אצלו כי הוא טען שהטורים נמוכים בלי קשר לאלטרנטור.

הרכב עדיין לא עומד בנתונים שכתבת אז אני לא מצליח להבין אם עדיין יש בעיה, לפני הניקוי במצב סרק הסל"ד היה על 500, אחרי הניקוי עלה ל-1,000 סל"ד

ברגע שמפעילים מזגן הסל"ד קצת עולה ואז מתייצב על 1,000.

האם חייב ללכת למוסך רשמי של טויוטה או שיש את המחשב לסריקת תקלות גם במוסכים לא רשמיים? 

במידה ולאחר התנעת הרכב ונסיעה קצרה ללא מזגן סל"ד סרק מתייצב על 700-600RPM זה תקין. אם בהפעלת המזגן הסל"ד עולה ל-1000RPM קצת

גבוה מידי אבל תמתין מספר ימים ותראה האם סל"ד סרק מתייצב לערך נמוך יותר.

* לבדוק או/גם לנקות מצערת.

* לבדוק את הצנרת של שסתום PCV.

* לבצע סריקת תקלות.

אתה יכול לגשת לכול מוסך שמכיר ומטפל ברכבי טויוטה ולאו דווקא מורשה הייבואן.

• רעיון טוב! 1

איזה כייף לי :)

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון קטן:

הטורים של הרכב תקינים לחלוטין מאז הניקוי שעשו למצערת, אבל זה עדיין לא פתר את התקלה אז החלטתי לנסות ולהשתמש במפתח הרזרבי ומאותו רגע התקלה בהתנעה נעלמה לחלוטין.

מזה אומר לגבי המפתח הראשי? מה בדיוק לא תקין במפתח שהוא גורם לבעיות בהתנעה? 

פורסם
לפני 9 שעות, Acejin כתב:

עדכון קטן:

הטורים של הרכב תקינים לחלוטין מאז הניקוי שעשו למצערת, אבל זה עדיין לא פתר את התקלה אז החלטתי לנסות ולהשתמש במפתח הרזרבי ומאותו רגע התקלה בהתנעה נעלמה לחלוטין.

מזה אומר לגבי המפתח הראשי? מה בדיוק לא תקין במפתח שהוא גורם לבעיות בהתנעה? 

ייתכן שהמפתח איבד את הסינכרון עם האימובילייזר או/גם מחשב הרכב ויש צורך לקדד מחדש.

• רעיון טוב! 1

פורסם

בדרך כלל צריך התערבות של מוסך מורשה אבל בימינו קיימים גם מנעולנים שיודעים לבצע קידוד.

* לפני הכול לבצע תחילה סריקת תקלות עם סורק ברמה של הסורק המקורי של ייצרן הרכב.

• אהבתי 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...