Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם וכאשר תחליט ליצור עמם קשר, עשה זאת דרך האתר, אני בטוח שיחזרו אלייך.

שאלה אחרת, חשבת לגשת למוסך המרכזי?

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

אהההההההה!!!!!!!!!

לא מאמיןןןןןןן!!!

קיבלתי הודעה מהמאגר שהחלק במוסך, נוסע אליהם, המוסכניק הולך לבדוק, אומר לי "לא מתאים"

מה לא מתאים? איך לא מתאים? המאגר הביא לי מספר רכב בקבלה, בדקתי אותו וזה אותו רכב בדיוק כמו שלי, אותו מנוע אותו רמת גימור עלו לכביש בהפרש של חודשיים

המוסכניק לוקח אותי למשאבה אומר לי זה של מנוע 2000 (שלי 2500), מסתכלים על הקבלה שהגיע עם המשאבה ובאמת רשום שם מספר אחר, של מאזדה 6 אבל מנוע 2000

דיברתי עם המאגר, אמר לי

"רגע בודק

צודק הזמנתי 2500

פורק מ2000

מזמין מחדש"

ממש מרתיח!!!

בתאריך 6.2.2024 בשעה 06:45, Shmulik_Miata כתב:

אם וכאשר תחליט ליצור עמם קשר, עשה זאת דרך האתר, אני בטוח שיחזרו אלייך.

שאלה אחרת, חשבת לגשת למוסך המרכזי?

יש המלצות בקשר לאיך לתקשר איתם?

לא יודע מה זה מוסך מרכזי, מה ההבדל בינו ל"סתם" מורשה יבואן?

פורסם

המוסך המרכזי בניר צבי הוא מוסך בבעלות דלק-מוטורס. 

יכול להיות ששם תזכה להתייחסות קצת יותר רצינית.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם (נערך)

הגיע המשאבה המתאימה. הגעתי למוסך להרכיב. שמו את המשאבה החדשה. הרכב מתנהג אותו דבר

השלב הבא זה לבדוק את המחשב רכב אבל מותקנת ברכב כספת אז אין גישה. הכספת הותקנה לפי דרישה של הביטוח לפני כחודשיים והתקלה התחילה לפני כמעט חודש. המוסך המליץ לי לסוע למתקין של הכספת וגם דיבר איתו בטלפון לידי.

אמר לו שהרכב עם בעיה במערכת דלק והחלק היחיד שנשאר לבדוק זה המחשב רכב ושהותקנה אצלו כספת לא מזמן. ציין שהעבודה נראת טובה והוא לא מאשים אותו בכלום אבל צריך גישה למחשב לבדוק מה קורה

הכספת עלתה 550 המתקין אמר שפריצה זה 400 אבל אולי אפשר קצת לעזור. המוסך שלי גם אמר שהמתקין אולי יכול לעשות חתך קטן עם דרמל בצורה שיהיה אפשר להחזיר את הכספת כי אחרת צריך כספת חדשה

אני רוצה יום ראשון בבוקר ללכת למתקין שיפרוץ את הכספת ומשם לסוע למוסך. אבל אני מפחד מהתהליך פריצה של הכספת, שלא יעופו לי גיצים על כל המנוע ויעשה עוד יותר נזק! גם שהתקנתי את הכספת היה מין פלסטיק כזה על המחשב שהמתקין הוריד, הוא חיוני או סתם ליופי? לא שמרתי אותו

אם הבעיה זה במחשב יש למתקין אחריות על הנזק? הרכב לא עשה שום בעיה עד שהותקנה הכספת

עריכה אחרונה על ידי Lolali
פורסם

הבוקר הלכתי למי שהתקין לי את הכספת שיפרק אותה. החזיר את המצב למקורי. הרכב נוסע רגיל! כאילו לא הייתה תקלה!

בכל זאת נסעתי למוסך שיסתכל, אמר לי שהכל נראה תקין, המליץ שאני אסע שבוע ככה לראות שלא חוזרת התקלה ושאל אם אני מבין "איפה קבור הכלב?" (יענו הכספת אשמה)

• מעניין 2
  • 5 חודשים מאוחר יותר...

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...