Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהמשך לדיון קודם , אני ככל הנראה לא מצליח להמנע ממיגון רכב לאור דרישות הביטוח , אבל אני בכל זאת מנסה להמנע ממה שלא צריך, לא מצליח לקבל מידע מאנשי מקצוע , אז אשמח אם מישהו יוכל להרים את הכפפה ולענות כאן.
הרכב חשמלי  (BYD ATTO 3) ואני מבין שזה מייצר מגבלות , אבל יש לי הרושם שמתקינים מעדיפים להתקין בכל מקרה מערכת איתור, לא הצלחתי לקבל תשובה ברורה אם זו האופציה היחידה או לא.
קודנית והתעסקות עם זה - מבין שלא רלוונטי לחשמלי.
כספת סייפ קאר או משהו כזה, לא מצליח לקבל תשובה ברורה , אחד טען לי שלא אפשרי ברכב חשמלי אבל לא היה לו מושג בעצם למה, לא הצלחתי להבין עד כה , היות וזה הפתרון המועדף עלי כיוון שאינו מחייב אותי לזרוק דמי מנוי מיותרים לפח (לאתר את הרכב גם אני יכול דרך אפליקציה), אשמח לתשובה ברורה ממי שיודע אם זו כן אופציה או לא.
בנוסף אשמח לשמוע על מתקינים רלוונטים שמוסמכים לאשר בדיקות מיגון עבור חברת כלל , ומתקינים את מה שצריך בעת הצורך בין אם בסוף איאלץ בכל זאת להתקין מערכת איתור ובין אם יתברר שמותר כספת.
אני מאיזור קרית גת , אשמח להמלצות בכל הרדיוס (ד"ר סאונד מקרית גת פחות רלוונטי אז אשמח לא לקבל עליו המלצות).

אודה מאד למי שיכול לסייע הן ברעיונות והן בשם מקום אמין ושירותי לביצוע התהליך.

בברכה
שלומי

מיגון לרכב.gif

פורסם

גם הרכב שלי איוניק נדרש במיגון השנה מה ששנה שעברה לא נדרש

תתקין מערכת איתור חגירה משגרות, העלות 500 בערך המנוי השנתי פטור לשנה בלבד

עד שנה הבא תקווה שלא יהיה פשיעה מהמגזר ויהיה בסדר.

כמה עולה כספת?

פורסם
לפני 10 שעות, דרדס אבא כתב:

גם הרכב שלי איוניק נדרש במיגון השנה מה ששנה שעברה לא נדרש

תתקין מערכת איתור חגירה משגרות, העלות 500 בערך המנוי השנתי פטור לשנה בלבד

עד שנה הבא תקווה שלא יהיה פשיעה מהמגזר ויהיה בסדר.

כמה עולה כספת?

כספת סייפ קאר 550 , מאד רוצה לעשות אבל לא ברור לי שאפשר , אני נתקל בזה שמתקינים ישר מנסים לכוון אותך למערכות איתור ולא בקיאים בצורה ברורה אם באמת יש מגבלה לעשות פתרונות אחרים.
לפחות ה3 ששאלתי.
לכן אני כאן.
קודנית ועלוקה אומרים שזו התערבות שאסור לעשות במערכת חשמל , אבל כספת לא ברור לי מה הבעיה.
במסגרת האפשרויות מחברת הביטוח זה ברשימה, ולכן זה מועדף , נראה לי שערוריה לבקש מאדם לשלם על איתור כשיש לו רכב טכנולוגי שמאתר את עצמו מצוין, מה גם שיכולת לאתר רכב במדינת ישראל ובמונחי אכיפת חוק בישראל על גניבות רכב היא חסרת משמעות ורק תסייע לך בזמן אמת להבין איפה הרכב שלך מטייל ואיפה ישחט בקרוב.
אם היה בזה ערך היה לי יותר פשוט להתחבר לרעיון.

פורסם
בתאריך 12.7.2024 בשעה 09:49, shlomiyan4 כתב:

כספת סייפ קאר 550 , מאד רוצה לעשות אבל לא ברור לי שאפשר , אני נתקל בזה שמתקינים ישר מנסים לכוון אותך למערכות איתור ולא בקיאים בצורה ברורה אם באמת יש מגבלה לעשות פתרונות אחרים.
לפחות ה3 ששאלתי.
לכן אני כאן.
קודנית ועלוקה אומרים שזו התערבות שאסור לעשות במערכת חשמל , אבל כספת לא ברור לי מה הבעיה.
במסגרת האפשרויות מחברת הביטוח זה ברשימה, ולכן זה מועדף , נראה לי שערוריה לבקש מאדם לשלם על איתור כשיש לו רכב טכנולוגי שמאתר את עצמו מצוין, מה גם שיכולת לאתר רכב במדינת ישראל ובמונחי אכיפת חוק בישראל על גניבות רכב היא חסרת משמעות ורק תסייע לך בזמן אמת להבין איפה הרכב שלך מטייל ואיפה ישחט בקרוב.
אם היה בזה ערך היה לי יותר פשוט להתחבר לרעיון.

עדכון לטובת כלל ציבור המחושמלים , נראה שכספת אינה פתרון ריאלי לחשמליות , כך לפחות לדבר הבחור מעל גלגלים ברחובות , הכספות הרגילות לא מתאימות לחשמליות , כך אמר.
אז הפתרון הכי סביר הוא שגרות של איתוראן.
מחוסר ברירה אבצע אותו.

אציין  שלטעמי העובדה שחברות הביטוח מתייחסות לדבר כזה כפתרון ביטוחי רק מבהירות עד כמה זו עבודה בעיניים , לפחות ברכב חשמלי שבו יש ללקוח אפליקציה שבה יכול לאתר את רכבו בעצמו בלי בגץ ובלי בצלם ובלי דמי מנוי.

פורסם

המשך:
היום בצעתי בעל גלגלים רחובות , קצת יש לי טעם רע ואני לא בטוח שעשיתי נכון , מוכן להשבע שהוזמן עבורי שגרות של איתוראן , בסוף מסתבר שהוא הזמין לי שגרות של החברה הנ"ל , EYE ZONE של שגריר , עלות 550 למערכת ו18 שקל למנוי , כולל הנחה בשנה ראשונה, לא מכיר את החברה וזה מעצבן אותי  שלא שמעתי את שמם קודם ממנו, טוען שיש כל מיני שגרות של כל מיני חברות , לא שראיתי דבר כזה באינטרנט , מקווה שלא עשיתי שטות ומקווה שביטוח כלל יסתפקו בזה , אשמח לשמוע ממי שמכיר את EYE ZONE.
image.thumb.png.445b3efc1d610e6a6f349f5d14e02b04.png

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...