Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

יונדאי אקסנט קשישה 2010. היום נכנסתי לאוטו וניסיתי להניע, המפתח לא מצליח להסתובב מעבר לחתי מהמרחק בין off ל-acc.

מה עושים?

עריכה אחרונה על ידי אמת
פורסם
לפני 2 דקות, Buki כתב:

שחק עם ההגה מצד לצד קצת, תוך כדי שאתה מסובב את המפתח. 

לא רק היונדאי קשישה, גם הנהג עם מספיק שנות נהיגה... לא מדובר בנעילה של מנעול ההגה. בדקתי מספר פעמים כי ם אני חשבתי שזה הבעיה.

פורסם
לפני שעה, אמת כתב:

לא רק היונדאי קשישה, גם הנהג עם מספיק שנות נהיגה... לא מדובר בנעילה של מנעול ההגה. בדקתי מספר פעמים כי ם אני חשבתי שזה הבעיה.

פעם אשתי נסעה עם האוטו שלי, וכשבאה לחזור הביתה - לא הצליחה לסובב את המפתח. דיברה איתי, ניסתה לשחק עם ההגה... שום דבר לא עזר. אין מה לעשות, לקחתי את התינוק, את האוטו שלה, ונסעתי לאסוף אותה מהעבודה. הגעתי בציפיה שתוך שניה אצליח לפתור את הבעיה - ווואלה, לא זז, למרות המשחקים עם ההגה. בסוף, אחרי כמה דקות של נסיונות, הצלחתי. האוטו אצלי עוד מעט עשור, זה קרה לפני שנתיים בפעם הראשונה, ובינתיים גם האחרונה.

אמ;לק: מנעול הגה יכול לפעמים לנעול את הסוויץ' באופן הרבה יותר נוקשה ממה שרגילים אליו, אז כן שווה לנסות להמשיך לשחק עם זה.

פורסם
לפני 50 דקות, chrono כתב:

פעם אשתי נסעה עם האוטו שלי, וכשבאה לחזור הביתה - לא הצליחה לסובב את המפתח. דיברה איתי, ניסתה לשחק עם ההגה... שום דבר לא עזר. אין מה לעשות, לקחתי את התינוק, את האוטו שלה, ונסעתי לאסוף אותה מהעבודה. הגעתי בציפיה שתוך שניה אצליח לפתור את הבעיה - ווואלה, לא זז, למרות המשחקים עם ההגה. בסוף, אחרי כמה דקות של נסיונות, הצלחתי. האוטו אצלי עוד מעט עשור, זה קרה לפני שנתיים בפעם הראשונה, ובינתיים גם האחרונה.

אמ;לק: מנעול הגה יכול לפעמים לנעול את הסוויץ' באופן הרבה יותר נוקשה ממה שרגילים אליו, אז כן שווה לנסות להמשיך לשחק עם זה.

חזרתי לאוטו (לפני שראיתי את התגובה שלך...) וניסיתי לשחק קצת עם ההגה (בעיקר כדי לגשת לברגים לפתוח את מכסה הפלסטיק של הסוויטצ'). הצליח!

היה קליק לא נעים לאוזניים כשהצלחתי סופסוף להתניע וליתר ביטחון לפני שדוממתי מנוע ניצלתי את הגה הכוח והמזגן כדי לפרק בנוחות את הפלסטיקה שמסביב לסוויטצ'.

דוממתי והצלחתי להניע שוב די בקלות.

השאלה אם כדאי לפרק מחר את הצלינדר ולתת עליו כמה התזות של WD40 ?

בכל מקרה כרגע אני חושב שאני אסע כמה ימים עם הפלסטיקה מפורקת ליתר ביטחון כדי לא להתקע...

פורסם

לא יודע האם יש צורך להתעסק עם הצילינדר. אני יכול רק להעיד על המקרה שלי שמאז הכל עובד כרגיל, כאילו המקרה הזה מעולם לא קרה. שום דבר לא נתקע, אפילו לא טיפה.

פורסם
לפני 26 דקות, אמת כתב:

כמה התזות של WD40 ?

זה בטוח לא כדאי, זה לא חומר שימון. 

אפשר להתיז שמן יעודי למנעולים. 

• רעיון טוב! 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...