Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים, ברשותי דייהטסו 2009 200000 ק"מ בערך, אחרי טסט. (לא ידוע לי על העבר הטיפולי שלה)
כשאני בנסיעות ארוכות ומגיע למעל 100 קמ"ש או לסירוגין מעל 2 וחצי סל"ד הרכב נורא רועש- עד כדי שקשה לשמוע את עצמך ובמקביל אפשר לרגיש שהדוושה של הגז רועדת.
כשאני משחרר לניוטרל- הרעש באופן יחסי מתבטל. המצב הזה הוא גם בירידה וגם במישור/ירידה. ומצאתי שהמכנה המשותף הוא הטורים.
ובנוסף מה ששמתי לב- שבירידה מרגיש שההילוך נתקע וכביכול בולם את הרכב מהידרדרות מהירה, עם זאת לוקח לו זמן עד שהוא משתחרר להילוך גבוה יותר בשביל לשוט.

-זה לא תושבת מנוע כי הרכב לא רועד
-לא רעשי רוח/גלגלים.

(-מוסכניק בדק את הרכב כשהוא מונע ועומד ולא אמר מצא משהו חריג)

מה יכולה להיות הבעיה?

פורסם

יכול להיות צמיגים ירודים. עד כמה שזכור לי, אמור להיות חומר מבודד רעשים שחיכול להיות צמיגים ירודים. עד כמה שזכור לי, אמור להיות חומר מבודד רעשים שחור צמוד למכסה מנוע, הוא שם? יכול להיות שהגיר נשאר משום מה בהילוך נמוך. כאשר אתה מסובב את הסוויץ' ולפני התנעה, אתה רואה את נורות O/D ו- CHECK ENGINE נדלקות (נכבות אולי בהמשך, וידוא תקינות נורות)? כשאתה לוחץ על הכפתור בידית ההילוכים, נדלקת נורת O/D (אמורה להיות כבויה בנסיעה רגילה)? כשאתה מגביר לאט מהירות, אתה שם לב למעבר הילוכים תקין:  1-2-3-4? יכול להיות גם שאתה מורגל פשוט לרכב שקט יותר.

• שבועיים מאוחר יותר ...

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...