Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

יש לי רכב 4x4 ישן עם צמה מרכזית שכנראה קוצרה מעט ליד הקטבים ולכן החוטים מגיעים בלחץ(כלומר עם מעט יכולת לזוז) למצבר.

אני רוצה להאריך את הכבלים הללו כדי שהצמה תוכל להתחבר בלי הלחץ/מתיחה הזאת.

קניתי קונקטור לכבל 35ממר וכבל נחושת מתאים שיוכלו להעביר את כמות הזרם שהרכב צריך.

במקום לחבר ישירות, חשבתי לחבר את הצמה קונקטור ומשם חוט שילך למפסק זרם 300אמפר כדי שאוכל לנתק את הזרם כשאני רוצה (טיולים שהרכב נשאר במקום נידח,  שינויי חשמל ברכב, ובכלליות להשבתת מערכת החשמל ואיתו כל המערכות האחרות(וגם כאמצעי מניעת גניבה 3 במספר).

יש מניעה לבצע את זה? ההתנגדות למתח כמובן תבדק ואוודא שהיא לא עולה אחרי החיבור.

פורסם

אני יכול להציע פתרון אחר. יש מהדקים למצברים שמאפשר לך לחבר מהדק אחר וכך מאריכים לך וגם יש להם ברז לניתוק החשמל.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם

אני משתמש במהדק/נעל אחר שמאפשר חיבור של המון צרכנים

( מערכת סאונד שצורכת הרבה כוח, כננת, טעינה סולארית, הסבה לונטות חשמליות במקום המכנית שהגיע ברכב ועוד) ככה שאין כל כך סיכוי לחזור אחורה למהדק שיש בו אפשרות חיבור של 2-3 צרכנים בלבד.

במקרה הכי גרוע אחבר כמו המחשבה המקורית בלי מפסק מתח אבל אני עוד מקווה למצוא לזה פיתרון.

בסוף, זו שאלה של כמה אמפר יוצא מהמצבר לשימוש הסטנדרטי של הרכב ולא מעבר לזה(מה גם ששידרגתי את החיבור אלטרנטור מצבר- מעבר לכבל הקיים חיברתי חוט נחושת עבה במטרה לשפר את היעילות ובנוסף להוריד התנגדויות במינוסים נוספים לשלדה)

פורסם

את המהדק שלך אתה מחבר למהדק עם הברז כך שאתה לא מאבד כלום.

יש שני סגנונות ששונים באיזה זווית אתה רוצה לחבר את המהדק הישן

https://www.aliexpress.com/item/1005005863488365.html

https://www.aliexpress.com/item/1005005305304729.html

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם

אם זה מעניין, המחבר שלי כרגע הוא גדול.

כמה גדול? מאפשר חיבור של 24 צרכנים ישירים(לא כולם בשימוש כמובן, לפחות כרגע).

מאחורי המצבר יש את מיכל העודפים ומצד ימין יש כבר משאבת הגה והמקום היחיד שאפשר "להזיז" את החיבור היא לכיוון הפנסים(כלומר על המצבר ואז החיבור הזה בעצם מרחיק עוד יותר).

לכן זו איננה אופציה. מה גם שאני פשוט לא סומך על חיבורים כאלה.

• תוכן חדש...