Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 744 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא בטוח, כי פעם אני הייתי הנהג העיקרי במהלך השבוע בסקודה, ובחצי שנה האחרונה אשתי נוהגת יותר ברכב ואני נוהג בו רק בסופשים.

פעם הייתי מסיים טנק דלק של 37 ליטר אחרי 620-640 קילומטר.

היום זה אחרי 550- 580

זה הגיוני שצריכת הדלת השתנתה ככה רק מהנהג? או שאולי זה משהו במנוע?

פורסם

א. כן.

ב. סביר שגם מסלול ושעות הנהיגה (כלומר עומס) השתנו. גם זה משפיע.

ג. שיטת המדידה שלך שגויה. צריך למדוד צריכת דלק ״במשאבה״, כלומר לחלק מספר הקילומטרים בכמות הדלק שמולאה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

פורסם

תופעה שאני אישת שמתי לב אליה, נשים נוהגות להאיץ ולבלום בתכיפות גבוהה יותר מגברים עם ״פחות מחשבה״, כך שלחזור למהירותה המקורית יבזבז יותר דלק.

 

אני לא סגור למה זה קורה.

2016 BMW M235i.

×
×
  • תוכן חדש...