Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקנתי מצלמת רכב באוטו אחרי שהמתקין סיים את העבודה אני רואה שיש לי שריטות שלא היו לפני כן מה לעשות בנידון יש דרך להעלים את זה ? זה הפלסטיק שיושב על היחידה של המצלמה 

IMG_5011.jpeg

IMG_5002.jpeg

IMG_5009.jpeg

פורסם (נערך)

הדרך הפשוטה- להזמין מאלי אקספרס חדש, הדרך הקשה לדבר איתו ולדרוש פתרון שאולי לא יסכים לקחת אחריות

עריכה אחרונה על ידי nissan1211
פורסם
לפני 1 דקה, nissan1211 כתב:

הדרך הפשוטה- להזמין מאלי אקספרס חדש, הדרך הקשה לדבר איתו ולדרוש פתרון שאולי לא יסכים לקחת אחריות

אשמח לקישור איפה אפשר להזמין כזה 

פורסם

מיצובישי אאוטלנדר 2023 , רמת גימור luxury 

רב תודות , אגב מכירים אולי איזה נוזל םלאים שיכול להעלים את השריטות או שזה שמן נחשים ?

פורסם
לפני 12 דקות, ereznaa כתב:

מיצובישי אאוטלנדר 2023 , רמת גימור luxury 

רב תודות , אגב מכירים אולי איזה נוזל םלאים שיכול להעלים את השריטות או שזה שמן נחשים ?

אני רואה בתרשימי רכב שזה פלסטיק שיש בו חיישנים ולכן הוא נמכר כמכלול יקר. פתרון טוב יהיה תכשיר לחידוש פלסטיק של מגווירס או טרטל רצוי עם צבע שחור ולא רק לכה כדי שימלא את השריטות וכנראה יפתור את הבעיה בזול

פורסם

שום חומר לא יעלים לגמרי את השריטות אבל יטשטש קצת.

אני משתמש בחומר שלא נמכר בארץ אבל זמין מאמזון, אם תרצה לינק תגיד.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם

אלו שריטות, לא יעזור נוזל/ספריי להברקת פלסטיקה. יכול להיות שתחת תאורה מסוימת זה יגרום לזה להראות כאילו השריטות לא עמוקות כפי שהן אבל הנזק נעשה.

אצל מי התקנת? האם זה בן אדם פרטי? רשת כלשהי?

נורא מבאס, הייתי מנסה לדבר עם הבן לראות איך הוא יכול לפצות אותך.

אם המצב של הפלסטיקה היה טוב לפני ההחלפה וזה ברור מאליו שהנזק נגרם במהלך ההתקנה אני לא חושב שהוא ינסה להתחמק, הרי הרכב חדש.

מדובר פה על חוסר מקצועיות מצד המתקין, לא מאמין שהוא השתמש במברג במקום בכלי פלסטיק ייעודי כי אז השריטות היו ממש עמוקות אבל כנראה כלי שהשתמש בו כבר מלא פעמים וכבר איבד את הצורה הטבעית והחלקה שלו והפך לגס. כמו כן כנראה שעבד באגרסיביות כי גם אם בטעות מחליק הכלי הריבוי שריטות מעיד על כך שזה קרה לו הרבה ובעוצמה רבה.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...