Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 744 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי יונדאי i30cw שנת 2011 ואני צריך למלא גז למיזוג אוויר.

האם הייתם ממליצים לעשות את זה לבד? זה נראה פשוט מכמה סרטוני יוטיוב שראיתי, אבל אני חושש שיש דברים שאני לא מודע אליהם שאני יכול לפספס.

במוסך רוצים 300 שקל.

תודה.

• פיתרון
פורסם

אתה צריך משאבת ווקום, סט שעונים ובלון גז.

אני מעריך שכל הציוד יעלה לך כ1500 ש"ח.

אולי זה משתלם אם אתה רוצה לעשות לכמה מכוניות.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

אם אתה לא משתמש בציוד המתאים, אלא רק בבלון הקטן, אתה לא מוציא את הגז שיש לך כבר במערכת. ולכן, אתה לא יודע כמה גז היה, וכמה הוספת, כלומר - אין לך מושג קלוש כמה גז בפועל יש במערכת אחרי הפעולה שלך. וכמות הגז מוכתבת על ידי היצרן ואמורה להימדד באופן מדויק - מדידה של לחץ בלבד לא מספיקה.

פורסם
לפני 5 דקות, umardekar כתב:

בשביל 150-100 שקל (בהנחה שיש לך את הגז הישן) לא הייתי מתעסק בהרפתקאה כזו. זו דעתי

בשביל פעם אחת לא שווה להתעסק, אבל אם יש לך דליפה קלה שהתיקון שלה יקר ואתה צריך כל כמה חודשים למלא גז, החישוב משתנה. 

• תוכן חדש...