טכני, אחזקה וטיפולים
כאן אפשר לשאול שאלות טכניות על נורות אזהרה, טיפולים שוטפים ותיקונים, צמיגים וכל דבר אחר שאפשר לשבור ו/או מלכלך כשנוגעים בו, וגם לבקש המלצות לבעלי מקצוע או מוסכים.
הנחיות וכללים מחייבים לכתיבה בפורום הטכני
חברים יקרים, להלן כללי הפורום הטכני, הנגזרים מכללי הפורום הכלליים ומוסיפים עליהם. במידה וכללי הפורום הכלליים אינם זכורים לכן זה הזמן לרעננם. הנחיות הכתיבה בפורום הטכני כתובות בלשון זכר או בלשון רבים, אך הם מתייחסים לגולשים ולגולשות כאחד (וכאחת). הרשימה ערוכה לפי סדר שרירותי.
הגישה לתגובות בפורום מוגבלת. כולם יכולים לפתוח שרשורים חדשים ולהגיב בשרשורים שהם עצמם יפתחו, אך כדי לשמור על רמה גבוהה ומקצועית ככל האפשר של התגובות לשרשורים קיימים - לא כולם יכולים להגיב בשרשורים קיימים.
אם יש לכם משהו שאתם ממש רוצים להגיד וממש חושבים שיעזור, אתם מוזמנים לשלוח את ההודעה לי או לאחד המנהלים האחרים עם קישור לשרשור המדובר והסבר מדוע אתם חושבים שההודעה הזו תורמת לשרשור.
1. אם אתם לא יודעים, אל תכתבו.
2. אם אתם חושבים, תכתבו שאתם חושבים.
3. אי לכך - מנהלי הפורום הטכני הם הסמכות העליונה, הסופית והיחידה לגבי נכונותה של כל הודעה/דעה/אמירה/עצה.
4. בגלל הרגישות הרבה בפורום הטכני, מנהלי הפורום הטכני שומרים לעצמם את הזכות למחוק כל הודעה, להרחיק כל משתמש באופן זמני/לצמיתות, בין אם אותו משתמש הפר את חוקי האתר הכללים ובין אם לא. אם זה קרה לכם, זה כי זה הגיע לכם. אל תבואו להתלונן על זה.
5. חובת שימוש במנוע חיפוש טרם פתיחת שרשור חדש: אין לפרסם נושא חדש מבלי שמיציתם מידע הקיים בשרשורים ישנים ע"י חיפוש בפורום כאן.
6. נושאים אסורים לפרסום ב"טכני": אין לפרסם נושאים שאינם טכניים מתחום הרכב. בכלל זה חוו"ד על בעלי מקצוע ועסקים. לשם כך קיים פורום מיוחד.
6א. נושאים ותגובות אסורים (לשון הרע): אין לפרסם נושאים שכוללים השמצות של עסקים. להרחבה, קראו כאן.
7. כותרת: הכותרת הינה מהותית וכותרת שאינה עונה להגדרה מדויקת תביא למחיקת או נעילת הנושא: הכותרת חייבת להכיל את הפרטים הבאים: סוג הרכב, דגם, שנתון ומהות העניין/בעיה.
8. סימנים אסורים לשימוש: אין להשמש בסימנים לא תקניים כגון '|', אין להשתמש בסימנים מרובים כגון ..., ??? או סימנים לא ברורים אחרים. תו אחד מכל סוג יהיה ברור בהחלט.
9. לעניין שאלות כלליות ועניינים "דחופים" ו"עזרות למינהן": שאלה כללית שלא קשורה לרכב מסויים יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין. אין לרשום בכלל ובכותרת בפרט, מלים וביטויים מיותרים כגון "דחוף" "עזרה דחופה בבקשה" וכו', זה ברור. בשביל זה אנחנו כאן.
10. מידע חיוני ונוסף שנכון לציין בשרשור: בהתאם לעניין יש לציין פרטים מדוייקים לשאלה הנשאלת. בשאלות הקשורות לבעיות מכניות ו/או תקלות מנוע, כדאי לציין (בגוף ההודעה) את סוג תיבת ההילוכים, קוד מנוע (מופיע ברישיון הרכב) וכן איזור בארץ במידה והנכם מבקשים הפניה לבעל מקצוע/עסק מסוים.
11. ציטוט הודעות: אם אתה מגיב להודעה שמעליך אין לצטט אותה, ממילא היא עוקבת.
12. כבוד הדדי והתייחסות עניינית לנושא: יש להתייחס בכבוד לחברי הפורום וכן יש להתייחס עניינית לנושא הטכני בלבד. "ציונים" וביקורות לגופו של משתמש ימחקו מיידית ויגררו התראה.
13. מאפייני צ'אט אסורים: "אחי" - איסור מוחלט להשתמש במילה זו בפורום. אם הוא אחיך, דבר איתו בבית. הפורום הינו פורום טכני מכובד ולא צ'אט. מאפייני צ'אט כמו "חחח" וכו, אסורים בתכלית האיסור.
14. עברית ראויה. יש לרשום בעברית ראויה, לרבות סימני פיסוק, סימן שאלה כאשר שואלים שאלה, ונקודה בסוף משפט. בנוסף, קיצורי דרך כמו למשל "תאוטו" (= את האוטו), אסורים.
15. התנהלות מול מנהלים: יש להשמע להוראות המנהלים, גם אם אתם חושבים אחרת. השגות נא לשלוח בה"פ, אל המנהל, בצורה מכובדת. דברו אלינו כמו שאתם רוצים שאנחנו נדבר אליכם.
16. שרשורים כפולים של אותו המשתמש: במידה ופתחתם שרשור בעניין מסוים ואתם רוצים לעדכן - המשיכו בשרשור המקורי. אין לפתוח שרשור נוסף באותו עניין.
17. התניה מהותית להקפצות שרשורים: אין להקפיץ שרשורים בטרם חלפו 24 שעות מרגע פתיחתם, ואין להקפיץ שרשורים ישנים באם המידע החדש אינו מועיל או רלוונטית לנושא השרשור המקורי.
- כל התגובות/עצות/הודעות בפורום הטכני הינם בגדר המלצה ו/או חוות דעת בלבד.
-
השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
-
הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
-
הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי ו/או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
באיחולי גלישה מהנה ומשכילה - צוות מנהלי קארספורום.
178,329 נושאים בפורום הזה
-
- 5 עוקבים
- 12 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, לאחר טיפול במוסך עקב נזילה של נוזל קירור, המוסך שם לי נוזל קירור של חברת אמריקן איגל תחת השם "אנטי פריז אדום" על פי ספר הרכב יש לשים רק נוזל קירור G12++. מבקש לדעת האם המוצר ששמו לי הוא תקין לרכב. מצרף תמונה של המוצר ובנוסף נוזל קירור שקניתי לפי כחודש עם הכיתוב המתאים כאשר התחילה הנזילה. תודה.
הודעה אחרונה מאת tomer--g, -
- 4 עוקבים
- 3 תגובות
- 627 צפיות
שלום חברים. ברשותי טויטה אוריס 2015 לאחרונה מופיע לי תקלה P2138. Throttle/pedal Position Sensor/switch "D"/"E" Voltage Correlation . בזמן התקלה מופיעות מספר נורות אזהרה, הודעה על תקלה במערכת ההיברידית. בעיקר המנוע בנזין מפסיק לפעול והרכב נתקע על המנוע ההיברידי. כשאני מכבה את הרכב לכמה דקות המנוע חוזר לפעולה (התקלה נשארת על הלוח ולפעמים אפילו נעלמת עד לפעם הבאה). התקלה מופיעה בעיקר בעליות וירידות. מחיפוש שערכתי התקלה קשורה לחיישן בדוושת הגז או חיישן מצערת או בECU אז התחלתי בהחלפת דוושה גז ועדיין התקלה חזרה. מישהו שנחשב למבין אמר לי שצריך ניקוי או החלפה של שסתום ונטילציה שכנראה גורם לזיוף למצערת (עדיין לא ניסיתי). מה דעתכם? במה כדאי …
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 401 צפיות
מישו יכול לעזור לי למצוא את מיקום הצופר בסוזוקי סוויפט
הודעה אחרונה מאת אודי זק, -
- 3 עוקבים
- 14 תגובות
- 732 צפיות
הדוושת גז שלי קשה שימנתי את הקפיץ של הפדל ולא עוזר יש פיתרון?
הודעה אחרונה מאת Camaro 92, -
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אמנם לחץ האוויר אינו נקבע עפ"י סוג הרכב, בכל זאת לא ברור, איך ייתכן שמאחור צריך פחות לחץ מאשר לפנים.
הודעה אחרונה מאת netanel1014, -
היי, קיבלתי הצעת מחיר להחלפת רדיאטור ומשאבת מים החלקים מקוריים והמוסך הוא מוסך מורשה, רציתי לשאול האם המחיר הזה הגיוני כי זה מרגיש לי יקר (אני אודה שאני לא הכי בקיא בנושא) בסה"כ 10,000 שקל, שמתחלקים להמון רכיבים שונים שהם כביכול חלק מהחלפת 2 הרכיבים הנ"ל (ביניהם גם החלפה של טרמוסטט שהמחיר שלו לפי ההצעה הוא באיזור ה 2,500 שקל). המחיר של משאבת המים - 520 המחיר של הטרמוסטט - 2500 המחיר של הרדיאטור (כתוב מקרן מים אבל אני מניח שלכך הכוונה?) - 2500 סה"כ המחיר שלהם ביחד הוא באיזור ה 5,500 האם הגיוני להגיע מכאן ל 10,000? הרכב הוא איביזה קופרה תודה
הודעה אחרונה מאת topop, -
- 5 עוקבים
- 7 תגובות
- 969 צפיות
היי, התחדשתי ב208GTI. במוסך נאמר לבעלים הקודמים כי הממיר כבר לקראת "סתימה מלאה" וצריך להחליפו. מבחינת סחיבה, הרכב מרגיש סוחב היטב אך נורת check engine אכן נדלקת. הבנתי שהחלפת ממיר היא מאוד יקרה. הומלץ לי במקום להחליף, לבטל את הממיר ולעשות דאון פייפ ותוכנה ושזה יצא גם יותר זול מלהחליף את הממיר. האם זה כדאי? אם כן, איזה דאון פייפ מומלץ לרכב הזה? והאם אפשר לעבור עם זה טסט בעזרת תוסף וכו' או שחייב קומבינה? תודה!
הודעה אחרונה מאת daniel.asu, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 426 צפיות
שלום יש לנו סיטרואן ברלינגו ומאחור יש לי מגירות נשלפות שהם כבר לא עובדות כמו שצריך הכי תואם שמצאתי ברשת הם המסילות הללו של חברת DTC האם מישהו התנסה בהם? https://www.pirzulshop.co.il/245442-מסילות-טלסקופיות-לאגר
הודעה אחרונה מאת פרנש, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יונדאי i25 ,2017 החלפת מדחס חדש מקורי 4000 ש. פירוק הרכבה גז,האם המחיר סביר מוסך יונדאי בתא
הודעה אחרונה מאת יעקב.ר, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 372 צפיות
קניתי רכב לא מזמן, בבדיקה לפני קניה אמרו לי שהצמיגים האחוריים יבשים קצת, שנת 2019 אחרי שעשיתי טיפול גדול, ואחרי חצי שנה שהרכב אצלי, אני רוצה להחליף את הצמיגים האחוריים איך אני בוחר צמיגים בחוכמה? האם שווה ללכת למקום מסויים או שכל מקום בסדר בגלל שזו עבודה פשוטה יחסית? הרכב שלי הוא Kia stonic 2020 דגם אורבן עם צמיגים 205/55R17
הודעה אחרונה מאת sperial, -
- 3 עוקבים
- 0 תגובות
- 338 צפיות
אני מעוניינת לרכוש עמדת כוח שקטה,לשימוש בעיקר בקמפינג. המכשירים שאחבר הם: מקרר משרדי קטן 90 ליטר 78w לפטופ 15" כ10 שעות ביום טעינת 2 ניידים בערך אחת ליום. 1.זקוקה לעזרתכם בחישוב צריכת החשמל של המכשירים ליום שלם, על מנת לבחור תחנת כוח בהתאם. 2.המלצה מניסיון על עמדת כוח אמינה. לעיתים ארצה להשאר זמן ארוך, יתכן שעדיף סולארי? תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת יעלונה, -
- 3 עוקבים
- 7 תגובות
- 795 צפיות
בכל המדריכים רשום לסובב את גל הארכובה עד לנקודה מתה עליונה (נמ"ע) ומשם להתחיל להניח את הרצועה. אוקי יש 4 צלינדרים, רק אחד או שניים מהם יכולים ברגע נתון להגיע לנמ"ע. אז לאיזה צלינדר מתכוונים? לזה שהכי קרוב לטיימינג?
הודעה אחרונה מאת squid12, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 7 תגובות
- 781 צפיות
היי, יש לי אופל קורסה ואני צריך להעביר אותה טיפול ראשון. אחרי שעברתי קצת על הפורום ראיתי שמציינים 2 נקודות: 1. בספר רכב אמור להיות כתוב ״התוכנית טיפולים״, מתי אמורים להחליף נגיד שמן מנוע, מסנן מזגן וכולי. 2. שווה עוד לפני ״שבוחרים״ מוסך, לעשות השוואה בין הצעות מחיר ממוסכים שונים. מפה יש לי 2 שאלות: 1. עברתי על הספר רכב, גם מה שקיבלתי פיזית, גם דיגיטלי מה שמופיע באתר של לובינסקי, ורשום שם רק לעשות טיפול אחת לשנה או 15,000 ק״מ, לא רשום בדיוק מתי אמורים להחליף כל חלק, נגיד סתם, מסנן מזגן אחת לשנתיים, שמן מנוע כל שנה, לא רשום את זה, אז איך אני אמור לדעת? 2. כשאומרים לעשות השוואה בין הצעות מחיר, בד״כ ממה שאני מכיר זה עובד שמביאים את הרכב …
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 488 צפיות
שלום לכולם, מזגן סיטרואן c3 2011 בשעות הבוקר המזגן עובד תקין לגמרי בסביבות השעה 11 בבוקר כשמתחיל להיות חם לא מרגישים את הקור , בזמן לחיצה על כפתור AC שומעים את המדחס נכנס לעבודה ובנוסף הוחלף פיחטר אוויר ונעשה בדיקת גז ולא היה חוסר .
הודעה אחרונה מאת Tzahi dahan, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 554 צפיות
היי מה קורה לבת זוג שלי יש i20 משנת 2009 סכה הרכב סבבה אבל המזגן על הפנים עוד מאז שהרכב היה חדש היו נסיונות להחליף חלקים למלא גז אבל כלום לא עזר האם אפשר להחליף את כל היחידה לאחת אחרת שכן מקררת ? תודה
הודעה אחרונה מאת מרק10, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 642 צפיות
כניראה שאבן קטנה פגעה בשימשה הקידמית וגרמה לסדק קטן , למעשה נקודה סדוקה חלקית בשימשה הקידמית , המיקום הוא לא ממש באמצע אבל עדיין מפריע לעין , האם יש דרך להעלים את זה או חובה להחליף שימשה , האם מערכות הבטיחות דורשות כיול לאחר החלפת שימשה ? תודה על כל רעיון או תובנה בנושא
הודעה אחרונה מאת מג23, -
- 3 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
ערב טוב, לפני שעה הנעתי את הרכב כדי לנקות את השמשות. בשניות הראשונות יצאו מים כרגיל ולאחר כמה שניות הפסיקו לצאת. שמתי לב שכל הרכב מלמטה שלולית וזה מים של הוישרים. שפתחתי את המכסה מנוע זיהתי שכבל התנתק, והמים נזלו לכל תא המנוע מצבר והגיעו עד לפלסטיק של המנוע ולמטה.. אני די לחוץ מזה שהמים נזלו, האם זה מסוכן או יכול לגרום לנזקים כלשהם?
הודעה אחרונה מאת sperial, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 284 צפיות
היי ככל נראה ביום ראשון אני רוכב אינפיניטי q50 מודל 2018. רציתי לשאול האם מישהו מכיר מוסך אמין עם מחירים הוגנים באיזור השרון/מרכז ? ועל הדרך - האם יש למישהו מידע לאיזה מחירים אני אמור לצפות ? נניח לטיפול רגיל ו/או גדול ? תודה
הודעה אחרונה מאת socket775, -
- 4 עוקבים
- 4 תגובות
- 868 צפיות
היי שלום לכל המומחים יש לי הונדה סיוויק 2010 קניתי לא זמן מבן אדם שישב אצלו בלי לזוז חודשים בהתחלה הכל היה טוב ואז אחרי כמה זמן ברגע שהייתי מכניס רוורס בבוקר שהרכב קר אז הוא היה מתחיל לרעוד ובהמשך שהרכב היה חם טיפה יותר חלש כעבור יומים הרכב התחיל לרעוד גם בנסיעה ויש לו גם קפיצות טיפה שמעביר הילוך (לא יודע אם קשור)מה נראה לכם הבעיה תודה רבה
הודעה אחרונה מאת חיים יוד, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 6 תגובות
- 777 צפיות
שלום לכולם סיאת טולדו 2014 הרכב לא מניע , או מניע ונכבה אחרי 3 שניות, על הצג מופיעה תקלה Key not in range מה לעשות ? מי מומלץ באזור קרית גת תודה רבה
הודעה אחרונה מאת tamir3000, -
-
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 11.2 אלף צפיות
יש מוסך באיזור חיפה לרכב הנ״ל? שהוא טוב כמו מוסך גבע בתל אביב?
הודעה אחרונה מאת cfir71, -
- 6 עוקבים
- 18 תגובות
- 2 אלף צפיות
אהלן רציתי לדעת כמה אמור לעלות תיקון-החלפת ממיר קטליטי לרכב הנ"ל. כמו כן האם זה יכול להיגרר לתיקון של חיישנים? ראיתי את הפוסט הזה וקצת חושש תודה רבה
הודעה אחרונה מאת arik100, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 28 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
יש לי גולף 4 SDI שבעומס מלא של אורות + מיזוג (מדחס עובד) הטעינה מראה על 12.6~13 כשבעצם לא בעומס מלא מגיע גם ל14.4 ~ 14.6 וולט תקין. מדובר כנראה על גנרטור בוש 90 אמפר שמתקשה להתמודד עם עומס וכנראה כבר בסוף חייו. יש לציין שהיום בגלל עומס וחוסר טעינה רגעי נכבה לי כבר הרכב ברמזור בסרק. כל המצב הזה מתקיים כשהרכב נוסע בעיר והוא על טורים נמוכים. המוזיקה נעלמת לשניה וחוזרת גם אם לוחצים על עמעם אור גבוהה או פותחים חלון לפעמים, המצב לא מתקיים מחוץ לעיר כשהרכב עם טורים שיוט על 80 ~100 כמובן כי הפולי מסובב מספיק מהר את הרצועה ולכן אלטרנטור מטעין תקין. בעיה 2 : בעת הפעלת מזגן, מקרר קטלני עד לחצי שעה ולאחר מכן יש הצטברות לחות על המייבש והשסתום התפשטות על קי…
הודעה אחרונה מאת Pavtul, -
-
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 11.5 אלף צפיות
פונטו 2002. רוצה למחוק נורות כרית אויר ועוד אחת, לא ברורה לי:מושב תינוק ניתוק מצבר ימחוק? איך מחברים מצבר מחדש, האם הכל יפעל?
הודעה אחרונה מאת מרק10, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום. יש לי טויוטה פריוס 2008 השארתי בטעות את מכסה השמן מנוע פתוח ונסעתי הרבה. באיזשהוא שלב נדלקה נורת מנוע. ואחר זמן גיליתי שהפקק היה פתוח והשמן השפריץ על כל האזור. מילאתי שמן וסגרתי את הפקק. והרכב נוסע. בבדיקה של המחשב גיליתי שהיה 2 קודים אחד על השמן מנוע. והשני על יחס אויר חמצן חיישן למדה. כיביתי ולא נדלק שוב. השאלה איך אפשר לדעת אם באמת הוא ניזוק וכמה סיכויים שהוא ניזוק מהשמן. תודה רבה מראש
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
-
- אחראי פורום
- 11 עוקבים
- 18 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
מה מחיר סביר לעבודה/תיקון במוסך. כאשר הלקוח מביא בעצמו את החומר/חלק.? לפני הנהוג, האם המוסכניק צריך לקחת על העבודה בלבד כמו שהיה לוקח גם אם היינו משתמשים בחלק/חומר של המוסכניק? וכמה סביר שמוסכניק ירוויח על חלק/חומר כאשר הוא משקלל את העלות במחיר הסופי של התיקון?
הודעה אחרונה מאת mcaspi, -
-
- 4 עוקבים
- 20 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
ערב טוב, האם הפרמטר: %tp בסורק מייצג עד כמה פתוחה. המצערת? במידה וכן... מה המשמעות שבסרק זה עומד על 30%? כאשר להבנתי בסרק זה צריך להיות 5%. האם רק ה tps הוא הגורם לזה או יש עוד אופציות? אסטרה 1.4 t תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת חיים יוד, -
- 3 עוקבים
- 11 תגובות
- 961 צפיות
צריך החלפה של צמיגים במידה הנל, מבדיקה זריזה ברשת נראה שדיי הכל זבל מבחינת ההיצא, נע בין סיני לבין דגמים סוג ד'. ובכל זאת אין ברירה וצריך לקנות משהו, המטרה היא לצאת פחות או יותר בקנס מינימלי בסיפור הזה- מעדיף סביב ה1000 ולא יותר. חשוב לא סיני. אין הרבה יותר מידי דרישות, אני לא הולך להתגרזן עם הרכב הזה(מדובר בסיטרואן סי 1), חשוב לי שיהיה מידה סבירה של בטיחות ויחזיק יחסית הרבה זמן(אידיאלי מעל 3 שנים) מה האפשרויות העומדות לפני? פרימסי היה לי בפיזו לפני מספר שנים והייתי מרוצה מהם אבל זה צמיג יקר לרכב כזה, ובנוסף גם אין במידה עושה הרושם. אנרגי סייבר שמעתי בעיקר ביקורות רעות ומדובר בצמיג לא זול בכלל- סביב ה1500-1600 לסט, מוגזם לגמרי לצמיג זבל. …
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 716 צפיות
הרכב של אימא של חבר גרמה לנזק עצמי מתלבטת אם לתבוע את הביטוח או לתקן לבד ואם לבד אז מה לדעתכם עלות הנזק והמלצות על בעלי מקצוע. הגברת מתגוררת בפתח תקווה כך שאיזור המרכז יהיה הגיוני עבורה.
הודעה אחרונה מאת Moshe c, -
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 748 צפיות
שלום לכולם. יש ברשותי יונדאי i20 2010, לאחרונה יד לי תקלה מוזרה ברכב . בתנעת וכיבוי של הרכב ישנו פיצוץ שנשמע מכיון מיכל הדלק , המעניין שאם אני פותח את פקק של מילוי הדלק לא נשמע פיצוץ. נדלקת מנורת בדוק מנוע. יש קצת קשיים בסחיבה לעיתים יש גם קשיים בהתנעה . הלכתי לכמה מוסכים החליפו לי מסנן דלק וגם חיישן אדי דלק במנוע ולא נפתרה הבעיה אשמח אם מישהו כאן יוכל לעזור לי בפיתרון הבעייה ...
הודעה אחרונה מאת יונדאי i20,
-
מי מחובר 9 משתמשים רשומים, 0 אנונימיים, 924 אורחים (הצג רשימה מלאה)