Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ממיר קטליטי סתום 208GTI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי,

התחדשתי ב208GTI. במוסך נאמר לבעלים הקודמים כי הממיר כבר לקראת "סתימה מלאה" וצריך להחליפו. מבחינת סחיבה, הרכב מרגיש סוחב היטב אך נורת check engine אכן נדלקת.

הבנתי שהחלפת ממיר היא מאוד יקרה.

הומלץ לי במקום להחליף, לבטל את הממיר ולעשות דאון פייפ ותוכנה ושזה יצא גם יותר זול מלהחליף את הממיר.

האם זה כדאי?

אם כן, איזה דאון פייפ מומלץ לרכב הזה?

והאם אפשר לעבור עם זה טסט בעזרת תוסף וכו' או שחייב קומבינה?

תודה!

עריכה אחרונה על ידי Guru
פורסם

ברמה החוקית אסור להסיר את הממיר, ומעבר לעניין הטסט שוטר משועמם תמיד יכול להוריד את הרכב שלך מהכביש.

האבסורד הוא שעלות התקנת דאונפייפ + עלות העברת הטסט ב"קומבינה" למשך כמה שנים נמוכה יותר מעלות ממיר מקורי...

פורסם

יש חומר לניקוי ממירים שעולה באיזור ה200 שקל ויש גם יותר זולים בחנויות חלפים, צריך לפרק חיישן חמצן או טמפרטורה כדי להכניס את החומר לממיר, לי אישית זה פתח סתימה בממיר, כדאי לך לברר על זה.

כמובן זה לא תוסף דלק שכמעט ולא משפיע על הממיר אלא משהו ייעודי לממיר.

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, Guru כתב:

היי,

התחדשתי ב208GTI. במוסך נאמר לבעלים הקודמים כי הממיר כבר לקראת "סתימה מלאה" וצריך להחליפו. מבחינת סחיבה, הרכב מרגיש סוחב היטב אך נורת check engine אכן נדלקת.

הבנתי שהחלפת ממיר היא מאוד יקרה.

הומלץ לי במקום להחליף, לבטל את הממיר ולעשות דאון פייפ ותוכנה ושזה יצא גם יותר זול מלהחליף את הממיר.

האם זה כדאי?

אם כן, איזה דאון פייפ מומלץ לרכב הזה?

והאם אפשר לעבור עם זה טסט בעזרת תוסף וכו' או שחייב קומבינה?

תודה!

אם אתה עושה דאון פייפ אתה בוודאות לא יכול לעבור טסט בצורה חוקית   ללא ממיר. 

עריכה אחרונה על ידי barak5915
פורסם
לפני 5 שעות, מאזדה 3 כתב:

יש חומר לניקוי ממירים שעולה באיזור ה200 שקל ויש גם יותר זולים בחנויות חלפים, צריך לפרק חיישן חמצן או טמפרטורה כדי להכניס את החומר לממיר, לי אישית זה פתח סתימה בממיר, כדאי לך לברר על זה.

כמובן זה לא תוסף דלק שכמעט ולא משפיע על הממיר אלא משהו ייעודי לממיר.

עד כמה שהבנתי הממיר לא נסתם אלא פשוט היעילות שלו יורדת מתחת לרמה שהיצרן הגדיר/התקינה דורשת לרכב הזה ("זיהום מופחת" ברישיון).

פורסם
לפני 13 שעות, Guru כתב:

קראתי אנשים שאמרו שניקוי / התקנת ממיר חליפי ולא מקורי לא מחזיקה יותר מדי

חלופי מחזיק ממוצע עד שנתים מקסימום, איזה שנה הרכב שלך? 2019? 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מהזכור לי, הממירים החליפיים לרכב הזה יחזיקו איזה חודשיים-שלושה, זה סתם כסף לפח. החלפת ממיר אמורה לעלות סביב ה4-5 (גם זה מזיכרון). 

• תוכן חדש...