Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 743 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האמת שלא רציתי ככ להכנס לשרשור הזה ולהתחיל להתווכח עם המומחים לגבי הנתונים שהתכבלו אבל אני אנסה לעזור .

למרות שכתבת נתון של 30% על ה TPS ויכול להיות שסורק OBD2 מציג נתון זה על אחד מחיישני ה TPS ( יש שניים) ומציג זווית ב %  ועוד נתונים במתח וכו אבל זה לא מה שמעניין אותך יותר חשוב הנתון של הפיקוד של המנוע מצערת  בסרק בדיוטי סייקל ובעם הוא אכן ב 30% היה צריך להיות לך תקלות רשומות במחשב על סעפת ייניקה ועוד כי זה סף התיקון של מפת אוויר  הנלמדת למצערת האלקטרונית שאמור להיות סביב ה 14% בסרק עד לכ 20% לערך תיקון מעבר לזה מתחילות להרשם תקלות שלא קשורות למצערת ,אז  או שהמצערת שלך מפוצצת בפיח וחייבים לנקותה או שהנתון 30% שמסרת לא קשור לפיקוד עליה כי עם  למשהו אחר .

האם נתון כזה גבוה לזווית מצערת בסרק  יעלה צריכת דלק - אולי אבל לא יישירות כי נתון כזה זה כבר תקלה שמכניסה את המע ל OL וזה כן צריכת דלק בתקלה רשומה ואם אין תקלה רשומה (מה שאני לא מעמין במצב זה) אז מפת הדלק בסרק תהיה הרבה נגטיב עקב מתח TPS גבוה בסרק.

חיים יוד.

פורסם
לפני 13 דקות, חיים יוד כתב:

חפשי

חיים יוד

תודה,

ניסיתי עכשיו לשלוח לך ולא התאפשר לי.

לא ברור לי האם זה בגלל שהמכסה שלך לקבלת הודעות מלאה,

או אין אפשרות לשלוח לך ה.פ שלא אתה היוזם שלהם.

• תוכן חדש...