Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 761 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב, לפני שעה הנעתי את הרכב כדי לנקות את השמשות. בשניות הראשונות יצאו מים כרגיל ולאחר כמה שניות הפסיקו לצאת. שמתי לב שכל הרכב מלמטה שלולית וזה מים של הוישרים. שפתחתי את המכסה מנוע זיהתי שכבל התנתק, והמים נזלו לכל תא המנוע מצבר והגיעו עד לפלסטיק של המנוע ולמטה.. 
אני די לחוץ מזה שהמים נזלו, האם זה מסוכן או יכול לגרום לנזקים כלשהם?

פורסם

תוריד את מפלס החרדה. במידה ונוזל הניקוי הגיע למחברים חשמלים או/גם כבלים פשוט תייבש אותם עם סמרטוט.

לא יקרה שום נזק לרכב.

* אנא ציין על-איזה רכב מדובר ושנת ייצור+צרף תמונה של הצינור המנותק בכדי שנוכל לעזור לך לתקן.

איזה כייף לי :)

פורסם
לפני 8 דקות, מרק10 כתב:

תוריד את מפלס החרדה. במידה ונוזל הניקוי הגיע למחברים חשמלים או/גם כבלים פשוט תייבש אותם עם סמרטוט.

לא יקרה שום נזק לרכב.

* אנא ציין על-איזה רכב מדובר ושנת ייצור+צרף תמונה של הצינור המנותק בכדי שנוכל לעזור לך לתקן.

היי, ספארק 18׳ 
צינור דומה  כמו שאפשר לראות בתמונה

Screen Shot 2024-06-06 at 20.33.22 PM.png

פורסם
לפני 1 דקה, מרק10 כתב:

התמונה היא של תא המנוע של הרכב שלך או תמונה שהורדה מהאינטרנט ?

לשם המחשה כרגע מהאינטרנט כי אין לי אופציה לצלם כרגע..

פורסם (נערך)
לפני 51 דקות, Natan Gershbein כתב:

לשם המחשה כרגע מהאינטרנט כי אין לי אופציה לצלם כרגע..

צריך לזהות מהיכן התנתק הצינור או שהצינור נקרע. שיטת התיקון היא בהתאם לנזק שנגרם לצינור.

חשוב להבין האם מדובר על צינור גומי או צינור מפלסטיק יחסית קשיח.

מחר תעלה תמונה ברורה של הצינור שהתנתק ברכבך או שפשוט תקפוץ לאחד המוסכים שאתה מכיר.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

פורסם (נערך)

טויוטה אוונסיס 2008, נקרע לי גם, קניתי מעליאקספרס צינור חדש בכ-10 שקלים וחיברתי. 

קישור לדוגמא מגיע עם מחברים, לא צריך להחליף את כל הצינור. עבודה פשוטה מאוד.

עריכה אחרונה על ידי לב טוב

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

פורסם

אם אתה נמצא באיזור ת"א יש את גומי פורז בע"מ אצלו אפשר לרכוש את כול סוגי הצינורות לפי מטר רץ ובקוטר פנימי מתאים+מחברים מתאימים.

פורסם

היה לי פעם סיפור דומה בקטע המשותף של צינור המתזים בסוזוקי. התברר כי נשבר איזה מחבר פלסטיק קטן,  הוחלף במוסך מורשה יבואן, עבודה של 3 דקות ללא חיוב. אולי תנסה זאת?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...