Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

טידה 09 בעיה קצת מפחידה


מעבר לפיתרון נפתר ע"י איציק נ.,
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

 

האוטו עמד 3 ימים בשמש הקופחת (בדרך כלל בחניה מקורה), באתי היום אחר הצהריים להניע אותו, האוטו הניע די בקלות, ואז אחרי כמה שניות רעד כולו, כלומר התנדנד, לא רטט כמו כשיש איזו תושבת פגומה,  וכאילו נכבה. הטורים ירדו לאפס, המנוע שקט (כמעט?) לגמרי, ונורות אזהרה נדלקו (פירוט בהמשך).
במהלך השעות האחרונות התנעתי אותו כמה פעמים,  פעם אחת הדלקתי מזגן, והוא אכן נדלק, אבל לפחות בשתיים שלוש דקות שדלק הוציא רק אוויר חם (בדרך כלל מזגן מצויין). פעם אחת ניסיתי להוריד האנדברקס ולשלב לרוורס, ואז הרגשתי כאילו האוטו מידרדר קדימה (בירידה). יכול להיות שלא שמתי גז? אני לא יודע. מיד החזרתי לפרקינג ודוממתי מנוע.

פתחתי מכסה מנוע ושם הכל היה נראה רגיל, מלמעלה. חלונות נפתחים ונסגרים, רדיו דולק נפלא.

התנעתי שוב וחיכיתי כמה דקות, הסדר לא השתנה, האוטו מתניע, אחרי שניה רועד כמו מכונת כביסה בלי משקולת, ואז דומם ל-0 סל"ד והתייצב כך עם נורות האזהרה הבאות, ובנוסף נורת PS אדומה: 

%D7%9E%D7%A6%D7%91%D7%A8-%D7%90%D7%93%D7

%D7%A0%D7%95%D7%A8%D7%AA-%D7%91%D7%93%D7

נורת שמן מנוע 33

%D7%9E%D7%A0%D7%95%D7%A2-%D7%A7%D7%A8-1-

(אציין במאמר מוסגר שמיכל הדלק ריק כמעט לגמרי - נורה צהובה כבר די הרבה זמן)

 

מה קורה?

פורסם (נערך)
לפני 2 דקות, איציק נ. כתב:

למלא דלק ? (בשלב ראשון לפחות)

מותר להזיז את האוטו? 

הוא יזוז בכלל?

עריכה: אתה מתכוון להביא דלק במיכל ולמלא?

עריכה אחרונה על ידי בודק עובדות
פורסם
Just now, מור 1 כתב:

 

כן. ירדת לעומק דעתו.

טוב, כרגע יושב ומחכה שהגריקן יתייבש משאריות מי השטיפה שלו, כדי שאוכל לצאת לתחנה.

בינתיים אימרו לי בבקשה, יש מצב שזה אכן ההסבר לתקלה המתוארת? מישהו אמר לי "זה מאה אחוז אלטרנטור".

פורסם

אם המנוע נכבה מיד אחרי ההדלקה, הגיוני שהמזגן יוציא אוויר חם - המדחס לא עובד כשהמנוע לא מסתובב.

 

הסבירות שהדלק נגמר בדיוק אחרי שחנית היא נמוכה מאוד, אבל אכן כדאי למלא דלק לפני שממשיכים הלאה בבדיקות, אם אתה אומר שהמיכל ריק עד כדי כך.

 

אלטרנטור זה כיוון אפשרי (ואם כבר - תבדוק את רצועת האביזרים, אולי היא נקרעה?).

  • אהבתי 1
פורסם
לפני 3 שעות, איציק נ. כתב:

למלא דלק ? (בשלב ראשון לפחות)

למה אני חושב ש@איציק נ. מלך?

כי לדעתי העניה נוירולוג טוב באמת זה אחד שיודע להגיד לבן אדם "לך תישן נורמלי לפני שאתה מבלבל בראש על כאבי ראש".

האמת שמשום מה היה תקוע לי חזק בראש שיש נורת דלק אדומה שנדלקת בשלב האחרון (אף פעם לא הגעתי למחוזות האלה כמובן), ולכן הנחתי שאם רק הנורה הצהובה דולקת אז לא זו הבעיה.

 

לפני כשעה, chrono כתב:

הסבירות שהדלק נגמר בדיוק אחרי שחנית היא נמוכה מאוד,

חבר הציע הסבר מתקבל על הדעת. האוטו חנה בירידה, אליה עבר מחניה במישור. נראה שבגלל השיפוע מעט הדלק במיכל פשוט לא הגיע למקום הנכון.

  • רעיון טוב! 1
×
×
  • תוכן חדש...