Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 747 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

מיציבושי לנסר, לא הוחלף נוזל כמה שנים 

לפי מה שאני קורא פה בפורום החלפה תקינה היא שאיבת הנוזל מ 4 הגלגלים ומילוי חדש.

התקשרתי לכמה מוסכים מורשים ולא מוצא מי שמחליף ככה, רק אחד אחרי שלחצתי אותו אמר 1000 שקל כי אין להם זמן לזה.

השאלה שלי היא, האם שאיבה מהכוסית נוזל , לא עד הסוף, ומילוי חדש אמורה לעזור בצורה כלשהיא ?

לפי מה שאני מבין בהרבה אם לא רוב הרכבים זה מה שמבצעים בפועל (יכול להיות שלוקחים מחיר מלא אבל זה מה יש) , זה תקני ? איך יכול להיות שבבלמים לא מחליפים כמו שצריך?

אין לי בעיה להחליף בצורה תקנית, אם אמצא מי עושה במחיר סביר כי זה לא עבודה מסובכת פשוט צריך לרצות לעשות, אבל עושה רושם שלא כולם עושים את הפרוצדורה הזאת של שאיבה מכל הגלגלים - זה יכול לגרום לכשל בבלמים אם לא עושים ככה ?

מה דעתכם ?

פורסם
לפני 6 שעות, idan15897 כתב:

התקשרתי לכמה מוסכים מורשים

תנסה במוסכים לא של היבואן, כי הם בטוח לא עושים את זה נכון. הדבר היחיד שעובד אצלם כמו שצריך זה הקופה.

תנסה מוסכים כלליים בסוף תמצא צדיק בסדום. 

אם תכתוב מאיפה אתה אולי חברי פורום יוכלו לכוון אותך למוסך מתאים באיזור.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני 30 דקות, amosbmw כתב:

אם תכתוב מאיפה אתה אולי חברי פורום יוכלו לכוון אותך למוסך מתאים באיזור.

אזור רחובות

פורסם

דיברתי עם חבר שמנהל מוסך

אמר לי שהתשובה שקיבלת היא במילים אחרות "שחרר אותנו יא חפרן אל תגיד לנו איך לעבוד"

יש מצב גם שבחלק מהמקומות מנקזים עם לחץ דרך הכוסית, שזה גם הגיוני. אבל עם פתיחת ניפלים...

בכל אופן לא אמור לעלות יותר מ400 שח. החומר עצמו זול מאוד, העבודה לא ארוכה עם המכשור המתאים.

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...