Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

לפני כחודש החלפתי את השינן במנוע החשמלי של ההגה בעקבות נקישות, אחרי ההחלפה הנקישות פסקו אבל נורית הESP OFF נדלקה, לא ייחסתי חשיבות כי הרבה פעמים היא נדלקת כשמתעסקים עם הלחצנים שלה או בהחלפת מצבר ונעלמת לאחמ"כ. הענין הוא שאחרי כמה ימים נדלקה גם נורת EPS (של ההגה), ההגה מתפקד כרגיל, אך ישנה תופעה מוזרה מאוד שאין לי דרך להסביר אותה, כשאני מכבה את הרכב התגבור החשמלי עדיין עובד!! לאחר כמה שעות בחנייה ההגה מתקשה.  

את כל השלבים של ההחלפה עשיתי בדייקנות כשהמצבר לא היה מחובר, (אבל חיברתי את המצבר לפני הפאנל עם הכפתור של הESP),  לא נראה לי שעשיתי טעות בתהליך. 

בסריקת תקלות ע"י סורק פשוט לא נמצאה תקלה קשורה.

ניסיתי לאפס את הנורות ע"י הוצאת המצבר-ללא הועיל, ניסיתי לנסות איפוס ע"י משחק עם ההגה לפי הספר רכב, הייתי איזה תגובה אבל לא התאפס,

השאלה היא האם יש דרך לאפס את הנורות בלי מחשב רציני. או שאולי בכל זאת עשיתי משהו לא נכון. 

הרכב I30 2008

תודה רבה.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...