Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם הצלחת אז יופי, אולי יש רכבים שאפשר בהם.

בכל הרכבים שאני החלפתי (הרבה יותר מ2) זה לא אפשרי. גם אם תחילת המהלך של האום אולי עוד אפשרי, לא תגיע לטורק נכון. ככל שהאום מתקדם בעומק תושבת הבולם האחיזה של המפתח בו יורדת. 

וכמובן כל מפתחי הרינג למיניהם עם 12 צלעות, מה שמראש מוריד את שטח המגע שלך ב50%.

גילוי נאות - לא עבדתי על סיטרואן, ככל הנראה כל הרכבים שעבדתי עליהם היו תוצרת BMW.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

תשמע הבוקסה הזאת ששלחת גרמה לי לחשוב איפה אני משיג כזאת ומצאתי רק של מילוואקי בארצות הברית דווקא במחיר לא נורא של 45 דולר

אז עלה לי רעיון אחר https://a.aliexpress.com/_omQw6Ta

לקחת את הבוקסות האלו שיש להם מקום למפתח בצדדים ולעשות קדח איפה שהמתאם למקדחה, והופ יש לך סט שלם מ5.5 ועד 19 של בוקסות מיוחדות ב60 ומשהו שקל

האלו של hazet נראים טוב אבל יקרים מאוד מאוד

פורסם

יהיה לך מאוד קשה, תצטרך להוריד לבוקסות את הראש עם דיסק.

בעבר השתמשי בבוקסת Hazet. אבל עכשיו יש ברכבים החדשים יותר מקומות, כמו המקשר למוט מייצב ששלחתי בתמונה, שצריך להחזיק נקודה מרכזית עם בוקסות טורקס בזמן שפותחים אום חיצוני. אז קניתי סט של בוקסות חור עובר, לא נורא איכותי אבל עושה את העבודה לכמות שאני עובד. זה נותן פיתרון לכל הגדלים.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...