Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה בגיר רובוטי, רנו פלואנס דיזל 2014

el-ray

פוסטים מומלצים

שלום, יש ברשותי רנו פלואנס שנת 2014 דיזל שעד היום נסעה ממש טוב. מידי פעם באמצע נסיעה בשמש הגיר היה מקפיץ הודעה על תקלה והוא היה מסרב להכנס להילוך שלישי. הפתרון היה לעצור רגע בצד להתניע מחדש את הרכב והבעיה היתה מסתדרת.

לאחרונה פתאום באמצע נסיעה הגיר הרובוטי החליף לי בעצמו מD לN. נאלצתי לעצור בצד והבעיה הסדרה בעצמה אבל אחרי כמה קמ שוב הבעיה חזרה. מאז כבר כמה ימים שהרכב נוסע סבבה אבל פתאום הגיר מחליט שכרגע הוא מעוניין להכנס לN ולא לD

כשזה קורה קופצות לי כל מיני בעיות, או בעיה בגיר, או בעיה הזינוק בעליה או בעיה אחרת.

בכל מקרה אני רוצה למכור את הרכב אבל אני לא רוצה למכור רכב עם גיר לא תקין.

מישהו שמע על בעיה כזו? אני לא פונה למוסך רשמי כי מניסיון שלי בעבר איתם אין להם מושג איך להתמודד עם בעיות בגיר רובוטי 

תודה רבה

עריכה אחרונה על ידי el-ray
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 12 שעות, el-ray כתב:

שלום, יש ברשותי רנו פלואנס שנת 2014 דיזל שעד היום נסעה ממש טוב. מידי פעם באמצע נסיעה בשמש הגיר היה מקפיץ הודעה על תקלה והוא היה מסרב להכנס להילוך שלישי. הפתרון היה לעצור רגע בצד להתניע מחדש את הרכב והבעיה היתה מסתדרת.

לאחרונה פתאום באמצע נסיעה הגיר הרובוטי החליף לי בעצמו מD לN. נאלצתי לעצור בצד והבעיה הסדרה בעצמה אבל אחרי כמה קמ שוב הבעיה חזרה. מאז כבר כמה ימים שהרכב נוסע סבבה אבל פתאום הגיר מחליט שכרגע הוא מעוניין להכנס לN ולא לD

כשזה קורה קופצות לי כל מיני בעיות, או בעיה בגיר, או בעיה הזינוק בעליה או בעיה אחרת.

בכל מקרה אני רוצה למכור את הרכב אבל אני לא רוצה למכור רכב עם גיר לא תקין.

מישהו שמע על בעיה כזו? אני לא פונה למוסך רשמי כי מניסיון שלי בעבר איתם אין להם מושג איך להתמודד עם בעיות בגיר רובוטי 

תודה רבה

ככל הנראה מחשב גיר בדרך להחזיר נשמתו לבורא. אל תמשוך את העניין, כי בוקר אחד לא תוכל לנסוע בכלל.

החלפה אצל מורשי קרסו או קומץ מוסכים/מכוני גירים מחוץ לרשת קרסו שמכירים את הגיר הזה היטב.

חזיר דיזל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בעיקרון רכשתי רכב חדש ואני אחפש למכור אותו.

אנסה ללכת למומחה גירים כדי להבין מה הבעיה ואנסה לשכנע את רנו לתת לי לטפל במחיר מוזל.

אם זה טיפול יקר במחיר רגיל זה כבר לא שווה את מחיר הרכב 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...