Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניסיתי להחליף היום גוז'ונים ברכב, לצערי כנראה שלא חיפשתי מספיק טוב ביוטיוב בכדי להבין שברכב שלי אין פתח ייעודי להוצאת והכנסת גוז'ון חדש ואני צריך לפרק את האום צירייה כדי להוציא את הנאבה. אין לי לצערי בוקסה 32 ממ שצריך, מישהו יודע איפה ניתן להשיג? אני יודע שבהום סנטר מוכרים בודדים אבל הסניף הקרוב רחוק חצי שעה מהבית שלי, האם בדרכ בחנויות חומרי בניין יש כאלו בודדים?

פורסם
לפני 3 דקות, FROGIE כתב:

כן, בחניות אספקה טכנית יש בבודדים. תבדוק אולי אתה צריך בוקסה עמוקה (לא זול במידות כאלה)

IMG_3672.thumb.png.225ba6bc456befafe52e4954c82cb1d8.png

נראה לך שבוקסה רגילה תתאים? טוב תכלס בכל אופן אני אקח איתי ברכב ראצ'ט לבדוק, יש לי גלגלי ברזל אז אני יכול לפתוח טסה ולבדוק ישר 

פורסם (נערך)

לדעתי צריך בוקסה עמוקה כי הבורג בולט מחוץ לאום. תחכה למומחים.

אני לא יודע איזה ראצ'ט יש לך, אבל זה בורג שסגור די חזק, ממליץ על אימפקט רציני או ידית כח ארוכה.

עריכה אחרונה על ידי FROGIE
פורסם
לפני 1 דקה, FROGIE כתב:

לדעתי צריך בוקסה עמוקה. תחכה למומחים.

אני לא יודע איזה ראצ'ט יש לך, אבל זה בורג שסגור די חזק, ממליץ על אימפקט רציני או ידית כח ארוכה.

התכוונתי רק כדי לבדוק אם נכנס, בכל אופן אצטרך ראצ'ט רק כדי להוציא את המכסה שמכסה את האום (לא רואים בתמונה, הוצאתי אותו עם שוודי) יש לי מפתח רטיטה וידית כוח כמובן

פורסם
לפני 4 דקות, FROGIE כתב:

מאיזה איזור פות"ש?

בית שמש

סבירות נמוכה שמישהו מכיר חנויות באזור, אבל יש כמה חנויות אספקה טכנית שאני מכיר, אנסה להתקשר בבוקר ולשאול אם יש להם לפני שאני טורח לנסוע

פורסם (נערך)

מכיר בבית שמש, בן הרוש באיזור תעשייה מבחר גדול. לא יודע מה המחירים שלו, ברשת נראה שזה כ40-50"שח לעמוק.

סופר בניין אלברט בן הרוש בע"מ המסגר 5

אם אתה מרמה, אולי יש בבילדינג דיפו. נחל לכיש-שורק. קניתי מהם 21 מ"מ.

עריכה אחרונה על ידי FROGIE
פורסם (נערך)
לפני 11 שעות, FROGIE כתב:

מכיר בבית שמש, בן הרוש באיזור תעשייה מבחר גדול. לא יודע מה המחירים שלו, ברשת נראה שזה כ40-50"שח לעמוק.

סופר בניין אלברט בן הרוש בע"מ המסגר 5

אם אתה מרמה, אולי יש בבילדינג דיפו. נחל לכיש-שורק. קניתי מהם 21 מ"מ.

הלכתי בסוף לחנות ברמה, 61 שקל לעמוק 32 מ״מ ו-21 שקל לעמוק 18 מ״מ, הרגיל של ה32 מ״מ היה 41 שקל אבל העדפתי ללכת על בטוח, וגם שיהיה לי לעתיד אם אצטרך עמוק.

בטוח לא המחיר הכי טוב, אבל זה היה או לקנות ולסוע לבית במרחק של 10 דק נסיעה (גר ביישוב סמוך) או לנסוע עוד 20 דק בפקקים לאזה״ת בבית שמש (שאגב לא בטוח שיהיה להם + לא בטוח מחיר טוב יותר)

למדתי לקח שבפעם הבא שאני קונה סט בוקסות, לא לקנות אחד כזה שמדלג על בוקסות כי בטוח יגיע יום ואצטרך אותם וזה יעלה לי ביוקר, הרבה יותר ממה שחסכתי אז ;)

עריכה אחרונה על ידי Aviv13467
  • רעיון טוב! 1
פורסם

המלצה חמה, לפי מה ששילמת אני מנחש שלקחת בוקסה לבנה- אם אתה משתמש באימפקט על הברגים האלו, תארגן לעצמך בוקסה כזו שחורה, כדי שלא תיתקע גם עם בוקסה שבורה בטעות. הלבנות לא נועדו לעבודה עם אימפקט, השחורות כן.

• רעיון טוב! 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 4 שעות, ברווז כתב:

המלצה חמה, לפי מה ששילמת אני מנחש שלקחת בוקסה לבנה- אם אתה משתמש באימפקט על הברגים האלו, תארגן לעצמך בוקסה כזו שחורה, כדי שלא תיתקע גם עם בוקסה שבורה בטעות. הלבנות לא נועדו לעבודה עם אימפקט, השחורות כן.

כן, יודע שקיימת בוקסה אימפקט והן בצבע שחור. אתארגן על אחת כזאת אולי מחו״ל בוודאי שלא מהארץ, אלא אם זה כסט. אני לא נותן לו את כל הugga dugga, פתחתי עם ידית כוח והשלמתי את העבודה. גם אם היא תשבר אחרי עשרות פעמים של שימוש כזה, מבחינתי שווה את זה. דרך אגב מסקרנות, האם המחיר ששילמתי סביר או ששילמתי מעבר למה שצריך? שאדע להבא מה טווח המחירים

פורסם

סליחה כן, 

אבל צבע הבוקסה לא בהכרח מעיד על החוזק.

לא כל בוקסה בצבע שחור מעיד על בוקסת אימפקט. 

לגבי הכסופות, 

נדיר, אבל יש פה ושם כאלו שמיועדות לפטישי אוויר.

יצא לי לראות של hazet, בנות 30 שנה אולי. 

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
לפני 7 שעות, ברווז כתב:

לפחות בחצי מהמוסכים והפנצריות שאני מכיר הבוקסות בצבע כסוף.

הצבע לא מעיד על האיכות.

יש גם בוקסות שחורות פח.

עריכה אחרונה על ידי om2
  • רעיון טוב! 1

.

פורסם

שמח הסתדרת. המחיר כנראה בטווח העליון+ כמו שכתבתי למעלה ה"לא שחורות" כ30-50 ושל האימפקט כ50-60.

אני לא חושב ש32מ"מ נמצא בסט רגיל (17/19/21) אלא רק בסטים מורחים שעולים כמה מאות.

פורסם
לפני 13 שעות, om2 כתב:

לפחות בחצי מהמוסכים והפנצריות שאני מכיר הבוקסות בצבע כסוף.

זה ממש לא הופך את זה לתקין... :lol:

כן, אני מודע לתופעה- מכרתי לא מעט בוקסות כסופות של סיגנט למוסכים. 

הקטע, שהייתי צריך למכור את אותן הבוקסות, לאותם המוסכים, לעיתים מאד קרובות יחסית. מעניין מה יכולה להיות הסיבה. 

לפני 13 שעות, om2 כתב:

הצבע לא מעיד על האיכות.

יש גם בוקסות שחורות פח.

נכון. מסכים ב-100%. יש גם בוקסות שחורות שלא שוות להביט בהן אפילו. 

אבל יחס מחיר-תועלת גם משחק פה תפקיד. 

ולגבי ההערות על האזט כסופות, בהחלט יכול להיות. אם אתה לא מגיע לטווח העליון של הטולרנס, הן יעבדו כמו חדשות גם עוד 30 שנה. 

החברות הרציניות באמת (האזט, שטלווילה, עוד כמה) מציינות את נתון המומנט המקסימלי עוד בתוך הקטלוג. 

על הנתון הזה, יש טווח ביטחון (לרוב כ- 20% ) שניתן לעלות מעל מה שרשום ללא גרימת נזק מיידי ומשמעותי לבוקסה. 

לגבי שחורות סיניות\טאיוואן\זולות\פשוטות, אני ממש לא יודע. וגם אם הייתי נתקל לגבי בוקסות זולות בנתון של מומנט, הייתי מתייחס אליו כמו שאני מתייחס לנתוני הלומן למשל בעליאקספרס או לנתוני צריכת הדלק של מכוניות :lol: מאד אופטימי, בתנאי מעבדה שהונדסו מראש, ובכל מקרה זה "עד" ולא "לרוב". עם טולרנס כלפי מטה. הרבה טולרנס כלפי מטה. 

אני לא מצפה ממר בחור לרוץ לקנות בוקסות אימפקט של האזט\סנפאון\שטלווילה בשביל פעם באף פעם, במיוחד כאשר סיגנט לגמרי מספיק. אחרי שזה נאמר, אני לא ממליץ לקנות משהו בעלי- אלא אם כן יש לבוקסה שם שם של יצרן וגם שם\מספר דגם. זה מוריד לי כמה מהחששות שלי. 

להבנתי ל.כ מוכרים בוקסות במחירים סבירים, לא זוכר תוצרת מי. יש גם את קינג טוני שלהבנתי מקבילים באיכות לסיגנט. קשקו, גם כן מקבילים. המחירים אמורים להיות דומים למיטב זכרוני (עברו כמה שנים מאז שהייתי מעורה עמוק-עמוק בנושא המחיר ולמען האמת גם האיכות, אולי משהו השתנה בינתיים).

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...