Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

91V 205/55/16 צמיגים - מה לבחור?


פוסטים מומלצים

פורסם

צריך להחליף את הצמיגים בפיז׳ו 308 שנת 2011. המידה היא:

91V 205/55/16.

ראיתי באתר של אוטו דיפו 3 חלופות לרבעיה זולה, ואחת יקרה יותר:

Roadx, Grenlander, Arcron - 680 

Tigar - 980

 

האם ההפרש לחלופה היקרה מצדיק עוד 50% במחיר? מהחלופות הזולות, יש בכלל הבדל בין היצרנים או כולם זה פירמות מדבקות של איזה יצרן סיני?

פורסם

ה-910 דגם ישן מאוד, אני בספק האם קיים במציאות אלא אם אלה שאריות בנות כמה שנים. הדגם המעודכן הוא ze310 (תאורטית גם הוא בשלבי החלפה) ויש לבדוק האם מצוי במלאי במידה שלך. אני החלפתי לדגם הזה לפני מספר חודשים (מידה יותר יקרה) ומרוצה.

 

פות״ש, צמיגים זה לא משחק, יכולים להיות עניין של חיים ומוות. גם החישוב לטווח ארוך נוטה לצמיגים יותר יקרים שיחזיקו מעמד יותר שנים (בתלות באופי השימוש ברכב).מכל מקום ה-tigar הוא צמיג אירופי (סרבי) והיצרן הוא חברת בת של מישלין. מה זה אומר על איכותו? לא יודע.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

פורסם (נערך)

ההפרש לחולופה יקרה יותר מאשר צמיגים סינים שאיכותם לא ברורה, מוצדק בגלל מרחק בלימה יותר קצר במצבי חירום ואחיזת כביש גבוהה יותר.

בין כל הרשימה שלך באמת עדיף Tigar. 

 

במידה שלך צמיג לא יקר Debica Presto HP2

https://tires4u.co.il/tire/26245/205-55r16-91v--presto-hp2-tl

 

Debica היא חברת בת של Goodyear/ Dunlop,

הדגם Presto HP2 השתתף בכמה מבחנים השוואתיים בעולם, והתוצאות שלו היו לא רעות. 

 

 

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, sperial כתב:

ה-910 דגם ישן מאוד, אני בספק האם קיים במציאות אלא אם אלה שאריות בנות כמה שנים. הדגם המעודכן הוא ze310 (תאורטית גם הוא בשלבי החלפה) ויש לבדוק האם מצוי במלאי במידה שלך. אני החלפתי לדגם הזה לפני מספר חודשים (מידה יותר יקרה) ומרוצה.

 

פות״ש, צמיגים זה לא משחק, יכולים להיות עניין של חיים ומוות. גם החישוב לטווח ארוך נוטה לצמיגים יותר יקרים שיחזיקו מעמד יותר שנים (בתלות באופי השימוש ברכב).מכל מקום ה-tigar הוא צמיג אירופי (סרבי) והיצרן הוא חברת בת של מישלין. מה זה אומר על איכותו? לא יודע.

"tigar הוא צמיג אירופי (סרבי) והיצרן הוא חברת בת של מישלין. מה זה אומר על איכותו? לא יודע."

 

זה אומר שבקרת האיכות נעשית ונשלטת על ידי מהנדסים של מישלין (פיתוח הדגמים, איכות חומרי הגלם והייצור, בקרת האיכות למוצר המוגמר). גם השיווק 'למה וכמה לאיפה' על פי הצרכים של מישלין.

 

זו אקסיומה בעולם הרכב שבסופו של חשבון מישלין היא יצרנית הצמיגים הכי איכותית (וגם הכי גדולה) בעולמנו, והצמיגים שמייצרת נותנים את התמורה הכוללת הכי טובה לאורך זמן מבין כווווווולם. 

לא הייתי חושש לקנות צמיג מחברת בת של מישלין.

 

 

 

 

 

עריכה אחרונה על ידי פיקל

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

  Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • תוכן חדש...