Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש מדיד. הוא בצד ימין למנוע ידית שחורה.

האנשים שאמרו לך את זה אמרו את זה בעקבות שהחליפו שמן גיר לגיר שכבר התפורר מבפנים וכבר היה מת בכל מקרה. בגלל זה אמרתי לך להסתכל אצלך על השמן (למרות שקשה לי מאוד להאמין שהגעת למצב נוראי כי אני מכיר את הגיר הזה)

אם אתה רוצה לגרום לאוטו להאריך חיים והחלפות הילוכים חלקות יותר, תחליף.

• רעיון טוב! 1
  • 9 חודשים מאוחר יותר...
  • תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עדכון שנתי

השנה הייתה שקטה אך רק עם בעיה אחת קטנה, הפלאנג מים העליון בצד של הנהג התחיל לנזול קלות. לאותו פלאנג גם מתחבר החיישן טמפרטורה אז החזרתי את המקורי עם אטם חדש על הדרך.

הזמנתי את החלק מcars245 והחלפתי אותו, סך הכל עבודה לא מסובכת של בערך שעה.

בנוסף הדבר גרם לי לחשוב שאולי כדאי לרענן את כל מערכת הקירור של הרכב והוחלפו כל הצינורות שיכולתי למצוא שזה 2 הצינורות מהיציאה של הרדיאטור הפנימי, ההמשך שלו לכיוון הקולר שמן, והצינור שיוצא מהמנוע לחלק העליון של הרדיאטור.

בתמונה של הצינור מהמנוע לרדיאטור אפשר לראות את הפירורים שהוצאתי עם היד מתוך הצינור, לא כל בלאי רואים מבחוץ...

כרגע יושבים אצלי גם הפלאנג של התרמוסטט, התרמוסטט וצינור גדול מאוד שמתפצל ל3 שמתחבר לפלאנג הזה. בגלל שהגישה לפלאנג תרמוסטט דורשת פירוק אלטרנטור ובפיאסטה יש רצועה נמתחת שקשה להרכיב אני אדחה את זה לעונה פחות חמה וליום שיהיה לי המון זמן בו.

בנוסף הוחלפו רפידות לברמבו שמרגישות די סבבה אבל מתוך ה3 חברות שניסיתי (ברמבו פרודו רמסה) אני יכול להגיד שהפרודו מקום ראשון, הברמבו מקום שני ואת של רמסה לא אהבתי בכלל.

Screenshot_2024-06-24-19-13-31-610_com.whatsapp.jpg

Screenshot_2024-06-24-19-13-37-690_com.whatsapp.jpg

Screenshot_2024-06-24-19-14-27-485_com.whatsapp.jpg

Screenshot_2024-06-24-19-26-27-008_com.whatsapp.jpg

Screenshot_2024-06-24-19-28-54-231_com.miui.gallery.jpg

• אהבתי 6
  • חודש מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

עדכון אחרי חודשיים.

מסתבר שגם הרדיאטור התחיל להזיע בקטנה בין החיבור פלסטיק לחלק אלומיניום. 

מדובר על הזעה קטנה שלגמרי אפשר לחיות איתה אבל החלטתי שאני לא מחפש הפתעות בחיים ומחליף.

לקחתי את הזמן והזמנתי רדיאטור איכותי עם הלחמות ולא לחוץ מכנית (צירפתי תמונה עם ההבדלים) של NRF מcars245 בעלות של 73$ ועם משלוח יצא 111$

המשלוח הגיע לארץ המכס והדואר רצו 300 שקל. מהמכס קיבלתי פטור של 200 על זה שערך החבילה פחות מ75 דולר. ולגבי הדואר אין עם מי לדבר אז שילמתי את ה100 הנותרים דמי כופר לא מוצדקים.

כל הקנייה עלתה 500 שקל לרדיאטור מולחם איכותי מחברה טובה לעומת הכי זול בארץ היה קרוב ל700 שקל לרדיאטור סיני.

הרדיאטור הורכב וביחד איתו הוחלפו על הדרך 2 צינורות, בית תרמוסטט, ותרמוסטט. התרמוסטט עצמו היה בסדר גמור אבל האטם של הבית תרמוסטט היה כבר על סף הנזילה...

לפרק ולהרכיב את האלטרנטור חוויה לא נעימה במיוחד ודווקא הרצועה הנמתחת עלתה בלי כלים מיוחדים עם ראצט ולום שרק מחזיק אותה מהצד שלא תברח.

בסוף של ההרכבה של הרדיאטור יש פטמת ניקוז אוויר מפלסטיק שצריך להעביר מהישן לחדש וכמובן שהיא נשברה בהוצאה...

בבוקר שאחרי ישר נסעתי ליבואן של דלק מוטורס בראשון לציוו וקניתי את החלק הקטן הזה ב116 שקל, מחיר קטן בשביל אוטו מתפקד.

החלק באליאקספרס עולה פחות מרבע מחיר רק שצריך שכל להזמין אותו מראש.

לבסוף מילאתי נוזל קירור נוקז אוויר והכל עובד מצוין. נבדקה הטמפרטורה בעמידה ושהמאוורר עובד והאוטו המשיך בחייו הרגילים.

ואני רוצה לציין שההזעה הזאת לא הייתה קריטית בכלל פשוט הגזמתי, עד שראיתי את המצב של החיבור לצינור העליון... הבעיות היחידות שהיו לאוטו זה המיכל עיבוי שזה עבודה של 5 דקות והפלאנג של הבית תרמוסטט שזאת עבודה של שעה בלחץ. סך הכל אחרי 12 שנה הגיוני שחלקי פלסטיק יתחילו לנזול.

נשארו לי רק 2 צינורות שאני לא מוצא של חברה טובה להחליף כדי להגיד שכל מערכת הקירור הוחלפה כתחזוקה מונעת.

Screenshot_2024-08-09-01-30-39-051_com.miui.gallery.jpg

Screenshot_2024-08-09-01-30-45-657_com.miui.gallery.jpg

Screenshot_2024-08-09-01-30-49-207_com.miui.gallery.jpg

Screenshot_2024-08-09-01-31-13-741_com.miui.gallery.jpg

Screenshot_2024-08-09-01-31-30-686_com.miui.gallery.jpg

Screenshot_2024-08-09-01-31-38-549_com.miui.gallery.jpg

Screenshot_2024-08-09-01-31-47-205_com.miui.gallery.jpg

Screenshot_2024-08-09-01-32-20-359_com.adobe.reader.jpg

Screenshot_2024-08-09-01-32-57-692_com.alibaba.aliexpresshd.jpg

עריכה אחרונה על ידי Shab00
  • אהבתי 6

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...