רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,573 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום, אני נוסע מחר לראות קורולה 05' יד ראשונה , שמתי לב שהמספר שלה מסתיים בספרות 14, כאשר רכבים מהשנתון הזה אמורים להסתיים בספרות 56. האם הסיומת 14 של המספר מעידה על משהו מעברו של הרכב למרות שהוא יד ראשונה? תודה.
הודעה אחרונה מאת ניקו פ., -
-
- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
לידע כללי, הייתי מעוניין לדעת איך עובד מד יחסי אוויר/דלק: ואיך אני מתקין אותו על מערכת הזרקה של מונו אינג'קטור (לצורך העניין TBI Throttle Body Injection ) אשמח לדעת ולהרחיב את מעיינות הידע שלי,
הודעה אחרונה מאת Kenworth Man, -
- 0 תגובות
- 688 צפיות
הינה הבאגי המקורית: והינה הכתבה: http://uncrate.com/stuff/volkswagen-buggy-up-concept/ אישית, אהבתי!
הודעה אחרונה מאת Kenworth Man, -
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הרכב שלי חדש ואני גם שומר עליו ככזה. אבל היום עמדתי בחניה מסודרת שקרובה לאתר הבניה וכשחזרתי לרכב ראיתי שכבה ממש עבה של חול מאוד קטן על כל הרכב. הוא היה פשוט מכוסה כולו בחול. ישר רצתי לשטוף את הרכב במה שיכולתי (מים ומטליות) אבל כמובן שזה לא הוריד את הכל והשאיר הרבה מריחות בוץ שאני אטפל בהן יותר מאוחר. הבעיה היא שמתחת למכסה מנוע הכל מלא בחול הזה. הוא ממש קטן, כמו אבק. הוא חדר שם לכל מקום. מה שיכולתי ניקיתי עם מטלית רטובה אבל כמובן נשאר שם עוד הרבה במקומות שאי אפשר להגיע עם המטלית. עלה לי רק הרעיון של זרם אויר חזק שינקה שם הכל. מה דעתכם? איפה ניתן להשיג דבר כזה? או שיש עוד המלצות?
הודעה אחרונה מאת Cerebral Cortex, -
-
- אחראי פורום
- 27 תגובות
- 3 אלף צפיות
לפי מאמר הבכיינות של חרל"פ (נדמה לי שהוא הבעלים של יבואנית הרכב הגדולה בישראל) בגלובס, סובארו עוברת ליבואן אחר. מישהו כבר יודע למי?
הודעה אחרונה מאת Simply Nuts, -
-
- 3 תגובות
- 999 צפיות
חברת הביטוח בה אני מבטח את הרכב ביקשה להתקין עלוקה על הרכב כחלק מחוזה הביטוח. האם המתקין צריך להיות בעל התמחות ברכב המסויים או ברכבי היצרן המסויים או שכל מתקין מורשה מספיק טוב? ראיתי תשובות לכאן ולכאן ופשוט לא מצאתי שום מקום באיזור (כפר סבא) שמתמחה במאזה ובטח שלא ב-MX-5.
הודעה אחרונה מאת sluzon, -
- 29 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
אתמול הייתי בחוויה ממש מגניבה ב"מסלולים" - 10 הקפות על שלושה רכבים שונים עם מדריך צמוד. לצערי המגאן RS הייתה במוסך ולכן עשינו 10 הקפות על שתי מכוניות בלבד - סיאט לאון FR ומאזדה MX5 NC. מתחילים בחצי שעה תיאורטית עם הסברים על פניות, בלימה, האצה וכו' ואח"כ עוברים למסלול עצמו. אישית אני חושב שהקורס ממש קצר ולא ממצה אבל הוא לא אמור ולא מתיימר להיות כזה, הוא רק מספק טעימה מעולם המרוצים והנהיגה המתקדמת, מי שמעוניין להעמיק יותר יכול לבחור בקורסים נוספים. הצוות שם ממש מקצועי וכולם חביבים ברמות! ממליץ בחום לכל מי שמעוניין להעמיק את הידע ולחוות נהיגה ספורטיבית ונכונה במסלול. תודה לצוות המדהים: איתמר, משה, ירון, אולג וכל מי שהיה שם אבל אני לא יודע את שמו. הסרטון הו…
הודעה אחרונה מאת sronis, -
- 3 תגובות
- 701 צפיות
יש לי כבר שנים Valentine one ותמיד הוא מותקן אצלי קבוע. כל הנעה של הרכב מפעילה את צליל ההפעלה המעצבן ביותר של המכשיר. מישהו יודע איך ניתן לבטל או לקצר את הצליל הזה?
הודעה אחרונה מאת pasat04, -
פרסום rav4 2013 1 2
מאת cs2-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 18 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
קרדיט לוואלה ולcartube. קודם תמונות : סירטונים: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Hs435QTkKBg דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=bNWNbAdGrqM דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed. מה הדברים החדשים ברכב: הראב 4 החדש לשנת 2013 , עיצוב דינאמי וספורטיבי בהרבה מקודמיו, טכנולוגיה ידידותית לסביבה ולארנק, ומכלול חידושים בתא הנוסעים ורמת הגימור. מידותיו של הר…
הודעה אחרונה מאת nir100, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 28 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000801238
הודעה אחרונה מאת wil, -
-
- 3 תגובות
- 892 צפיות
שלום אני מעוניין לרכוש גלאי של מצלמות מהירות לרכב ורציתי לדעת מה עדיף?(ציטה, ולנטיין וכ'ו) והאם זה מספק מענה לכל סוגי המצלמות כגון ניידות וכ'ו או רק למכמונות קבועות. וכן שמעתי שיש מכשיר שמשבש את יכולת הצילום רציתי לדעת האם זה נכון תודה מראש
הודעה אחרונה מאת vitek15, -
- 2 תגובות
- 648 צפיות
שלום לכולם, מישהו יודע אם לרכב הזה יש תא כפפות? מדובר על דגם ex 1.6 אוטומטי, כשהסתכלתי לתוך הרכב היה נראה כי אין לו תא כפפות.. האם הגיוני הדבר?
הודעה אחרונה מאת SeatSx, -
- 28 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000801848#fromelement=hp_folders_829 כתבה קצרה הממחישה- מה חשוב ומה לא, ומה עשוי לשנות את התמונה.
הודעה אחרונה מאת ariel_nir, -
סוגי הפנסים ברכב 1 2
מאת ROEI-A- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום, רציתי לשאול אתכם מה לדעתכם היתרון אם בכלל יש כזה ברכב כמו לדוגמא המאזדה 3 שיש לו פנסים קדמיים עם עדשות לעומת הפנסים הרגילים שאני לא יודע אם נקרא מבנה הפנס הזה. מה הרעיון של היצרנים לשים פנסי עדשה אם אין ברכב פנסי קסנון?
הודעה אחרונה מאת firebirdrc, -
- 9 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
היי, יש לי פורד פיאסטה 2011. כשקניתי אותה המוכר אמר שיש הרמת חלונות מובנית, אבל אני לא מצליח להפעיל את הפונקציה הזו (אם היא באמת קיימת). הבנתי שכשאני נועל את הרכב עם השלט אני אמור להחזיק את הכפתור של הנעילה לחוץ מספר שניות אבל כלום לא קורה. דגם הרכב: 2011 FORD FIESTA 1.4 TREND תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת eransh1, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הגיע הזמן לחדש את הביטוח. יש למישהו המלצה על חברת ביטוח מומלצת או סוכן ביטוח מומלץ? עד עכשיו עבדתי עם הסוכן של מקום העבודה ואני לא רוצה להמשיך איתם.
הודעה אחרונה מאת A.E.M, -
- 3 עוקבים
- 20 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
.......
הודעה אחרונה מאת חולגי, -
- 2 תגובות
- 645 צפיות
מישהו יכול להביא לי אתר שאני יכול לראות את התמונות של התערוכה של היום מלוס אנגלס? תודה רבה לעוזרים .
הודעה אחרונה מאת cs2, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
נניח שאני אבא טוב. רוצה להפתיע את בני [18] ברכב שיהיה על שמו. אני יכול לבוא עם ת"ז שלו. ולעשות את העברת בעלות על שמו. בלעדיו? תודה
הודעה אחרונה מאת oranbuskila, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 826 צפיות
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4312722,00.html דוגמה מצויינת לכך שלכל יצרני הרכב יש פאלטות. איתמר.
הודעה אחרונה מאת andrey12341, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 8.3 אלף צפיות
שלום לכולם רציתי לדעת האם ניתן לנהוג ברכב שבעליו נפטר עד להסדרת כל העניין עם הצוואה והעברת הבעלות. האם הביטוח מתבטל ומה קורה עם רשיון הרכב?
הודעה אחרונה מאת lior_m, -
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
שלום אנשים, אני אשמח אם תענו לי כי אין לי מושג האם ישנה השפעה במחירון לרכב חדש שעלה על הכביש בדצמבר 2012 לינואר 2013 ?
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
- 12 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם, השרשור הזה הוא ההמשך של השרשור הנ"ל http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455941 רק רציתי לעדכן שהיום הייתי בשיחה עם המנהל מרכז שירות והגענו לפשרה על הצמיג (Pirelli PZERO ROSSO 225/40/18 92Y) אני יצטרך לשלם 650 ש"ח תמורת צמיג חדש, כולל מע"מ והרכבה. שווי הצמיג בחוץ כולל מע"מ והרכבה הוא 1500 ש"ח. אז אפשר להגיד שהם הצליחו להרגיע אותי בסופו של דבר. תומר.
הודעה אחרונה מאת markmakov, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 604 צפיות
אמרו בסביבות מאי/יוני. הביאו רכבי מבחן אפילו ופרסמו מבחן דרכים אחד או שניים. מאז שתיקה מוחלטת - אין כלום בחדשות, וגם לא בחיפוש בגוגל חוץ מחדשות ישנות 2011 או תחילת 2012. האם משרד האוצר הצליח לקבור אותה? אולי עיתונאים שהרוב נגד חשמליות משום מה? לי כבר זה לא כזה משנה, פעם מאוד רציתי לקנות אותה - אבל אני אעזוב את ישראל מייד בסיום התואר שלי עוד כשנתיים. אז אני אחכה בסבלנות גם אם תצא מחר, אבל עדיין מאוד סקרן מה קרה עם הוולט בישראל - מישהו יודע? אותו דבר על האופל אמפרה.
הודעה אחרונה מאת Carmageddon, -
- 0 תגובות
- 689 צפיות
תהנו http://motocar.allmag.co.il/test/1175.aspx
הודעה אחרונה מאת אוהד, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 736 צפיות
על הדרך הונדה גילחה משקל בכל מקום אפשרי במנוע האלומיניום ועצרה את המחוג על 47 ק"ג. 8rMipVEJ4F0 דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
הודעה אחרונה מאת proxima, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 720 צפיות
שלום לכולם. חבר טוב שלי קיבל פסילת רישיון עקב נסיעה במהירות של 82 קמ"ש במקום 50 קמ"ש בתוך העיר למיטב זכרוני, האם הוא צריך לגשת להפקיד את רישיון הנהיגה שלו? תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת oranbuskila, -
-
פניה מנתיב לנתיב
מאת NiNi-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
נכשלתי טסט על אופנוע כי לא פניתי בצומת בצורה נכונה. אפשר בקשה שמישהו יסביר לי על כל האפשרויות של הפניה? מחד סטרי לדו סטרי, מדו לדו וכו. תודה
הודעה אחרונה מאת Kazing, -
-
- 2 עוקבים
- 24 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
פשוט מדהים איזה קרב יש בקטנות, חבל שאין קרב כזה במשפחתיות ובקרוסאוברים.
הודעה אחרונה מאת vadim6385, -
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני טס ללונדון ל-4 ימים הקרובים (עד 1.12), וכהרגלי אני משתדל למצות את האופציות המוטוריות כמה שניתן בכל חלק בעולם אליו יוצא לי להגיע. בדקתי בסילברסטון ראשון, אפילו לא טרחו לענות לי ל3 מיילים ששלחתי, כנראה בגלל ההתראה הקצרה. בדקתי בכל מיני אתרים שמספקים Vouchers כאלה של 8-30 הקפות בכל מיני מסלולים באנגליה, עם 4-6 רכבי על לבחירתך מתוך רשימה, נשמע מצויין, ואפילו ניתן להכפיל את מספר ההקפות בכל רכב בתוספת תשלום. עם רשימה כמו 599GTB, LP640; SLS AMG, ATOM, DB-S ועוד כמה רכבים באמת מעניינים, וזו עסקה שניתן לממש במספר גדול של מסלולים, אבל עד עכשיו אף אחד מהם לא החזיר תשובה חיובית. ניסיתי גם בPalmer sport, ששם ידוע שאנשים חוזרים עייפים ומסופקים, המון הקפות, הרבה יות…
הודעה אחרונה מאת norco,
-
מי מחובר 55 משתמשים רשומים, 11 אנונימיים, 304 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- פיגו107שנת2010
- מ.צ
- Pavlik
- flytomars
- Camaro 92
- אליהו שבת
- Tal7
- Liquidator
- קוסקוס
- superb
- Style
- ברווז