Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרסום rav4 2013

cs2
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4982 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קרדיט לוואלה ולcartube.

קודם תמונות :

phoca_thumb_l_toyota-rav4-2013_03.jpg

phoca_thumb_l_toyota-rav4-2013_05.jpg

phoca_thumb_l_toyota-rav4-2013_02.jpg

phoca_thumb_l_toyota-rav4-2013_10.jpg

סירטונים:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Hs435QTkKBg דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=bNWNbAdGrqM דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

מה הדברים החדשים ברכב:

הראב 4 החדש לשנת 2013 , עיצוב דינאמי וספורטיבי בהרבה מקודמיו, טכנולוגיה ידידותית לסביבה ולארנק, ומכלול חידושים בתא הנוסעים ורמת הגימור.

מידותיו של הראב 4 נותרו פחות או יותר זהות לדגם היוצא, במרווחים של כמה ס"מ בסעיף האורך (4.56 מ') ובסיס גלגלים ממוצע בקבוצה של 2.66 מ'. הוא קצת יותר נמוך, אולם זאת כדי לפתח חלק מהתכונות החיצוניות שלו והפנימיות, כמו למשל שימוש בדלת אחורית שנפתחת כלפי מעלה (ליפטגייט) ולא כדלת פתיחה רגילה כפי שהיה במשך 18 השנים האחרונות.

שינוי נוסף הוא במיקום הגלגל החלופי שעבר לתחתית הרצפה במקום על הדלת - הראב 4 היה בין האחרונים בענף עם התקן מסוג זה.

בפנים הרכב :

הנהג והנוסעים, יקבלו בדור הרביעי קונסולה חדשה, איכות חומרים שעלתה כתה, תאורה משופרת בשתי השורות, ועוד מגוון מערכות בידור חדישות ונגישות למכשורים אלקטרוניים. בנוסף לכך, שטח תא המטען עמוק יותר, רחב בדפנותיו ויציע נפח נשיאה מהגדולים בקבוצה.

מנוע :

בארה"ב, טויוטה הדיחה את מנועי ה-V6 לצמיתות, והתקינה בקרביו מנוע 2.5 ל' בעל 180 כ"ס, משודך לתיבת ששה הילוכים אוטומטית חדשה. בישראל, ישווק ראב 4, כך לדברי היבואנית יוניון מוטורס, עם מנוע בנפח 2.0 ל' (סביבות 160 כ"ס לערך), הנעה כפולה ותיבה אוטומטית. זאת ועוד, ההיגוי החשמלי שופר וכך גם מערכת המתלים שאמורה להעניק לו יכולת דינאמית גבוהה יותר.

מתי יגיע הרכב לישראל :

לישראל, צפוי להגיע הראב 4 החדש ברבעון הראשון של 2013, כאשר הזמנות לרכב ניתן לבצע כבר בשבועות הקרובים מציינים ביבואנית לישראל.

מחיר :

מחירו טרם נקבע.

phoca_thumb_l_2013toyotarav4025.jpg

phoca_thumb_l_2013toyotarav4028.jpg

phoca_thumb_l_2013toyotarav4023.jpg

3.jpg

phoca_thumb_l_2013toyotarav4032.jpg

פורסם

לדעתי הוא פשוט מכוער, הפך מג'יפון חביב למיניוואן משעמם ומאוד מזכיר את הונדה CRV.

בכלל הכיוון שאליו טויוטה הולכת נראה רע, גם מבחוץ וגם בתא הנוסעים.

פורסם

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

תודה רבה על הכתבה ,אתה כתבתה אותה ?

אם כן ,יש לך את אזור המחיר של הדגם פרמיום של הrav4?

פורסם

מוזר,

תא הנוסעים בעיצובו מרגיש לי כמו הדגם שיש לי היום [שנת 2008]

המנוע בעל אותו הספק שיש לי היום [158 כ"ס]

אז אני לא רואה שום סיבה להחליף לאותו הדגם ,

אם כבר הייתי מחפש את הדגם החדש של המתחרות הקוריאניות [כמו היונדאי סנטה פה או הקיה ]

לדעתי האישית היום אחרי מספר נסיעות בשטח עם הראב4 שלי אני חושב שנדבקתי בחיידק השטח והרכב הבא שלי יהיה הלנד קרוזר.

או הגרסה לעניים ולחסרי יכולת טויוטה לקנות את הפגרו החדש [למרות שהוא נופל בשטח מהלנד קרוזר הוא עדיין נראה לי עדיף מהראב 4]

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם
מוזר,

תא הנוסעים בעיצובו מרגיש לי כמו הדגם שיש לי היום [שנת 2008]

המנוע בעל אותו הספק שיש לי היום [158 כ"ס]

אז אני לא רואה שום סיבה להחליף לאותו הדגם ,

אם כבר הייתי מחפש את הדגם החדש של המתחרות הקוריאניות [כמו היונדאי סנטה פה או הקיה ]

לדעתי האישית היום אחרי מספר נסיעות בשטח עם הראב4 שלי אני חושב שנדבקתי בחיידק השטח והרכב הבא שלי יהיה הלנד קרוזר.

או הגרסה לעניים ולחסרי יכולת טויוטה לקנות את הפגרו החדש [למרות שהוא נופל בשטח מהלנד קרוזר הוא עדיין נראה לי עדיף מהראב 4]

רשום בחתימה שלך שהrav4 של אשתך ,אני חושב שהחתימה לא נכונה :lol:

דרך אגב מישהו יודע לגבי צריכת דלק ?

פורסם

הראב של אשתי כל השבוע ושלי בסופי שבוע כשאני נוסע בשטח :-)

לגבי תצרוכת דלק:

בדגם שלי הגיר הוא פלנטרי אוטומטי רגיל ובנסיעה עירונית בין 1:6 ~ 1:7

מחוץ לעיר 1:9 ~ 1:10 כשהתוצאה האחרונה היא בנסיעה מאוד מאוד רגועה שלא עוברת את ה 90 קמ"ש.

במודלים החדשים יותר הגיר הוא גיר רציף מה שאומר שהתצרוכת אמורה להשתפר בכמה אחוזים.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם
תודה רבה על הכתבה ,אתה כתבתה אותה ?

אם כן ,יש לך את אזור המחיר של הדגם פרמיום של הrav4?

קח את המחיר של הראב4 הנוכחי, תוסיף 5-15 אחוזים וקיבלת הערכה די טובה למחיר של הדגם החדש.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...