Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4971 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שבוע שמעתי את המורה ברענון נהיגה אומר לא למהר ב-28 לתחנות הדלק. אבל אני לא בטוח מה המקורות שלו.

פורסם

תיאורטית בגלל שהקיץ הלך הלך לו אנשים נוסעים פחות וצורכים פחות דלק ומן הסתם המחיר יורד. זה נכון עד אשר מתחיל גל הקור באירופה ובארה"ב ואז הדרישה לאנרגיה גוברת והמחיר יעלה בצורה מסויימת. עדיין לא הגענו לרמה של חורף קשה בחו"ל אז ההשערה היא שהמחיר ישאר כמו שהוא ואולי אפילו גם יירד, מי יודע. מצד שני מדינת ישראל צריכה לגייס מעל מילארד שקל בשביל "השבוע כיף" שעזה קיבלה.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

ביבי כבר גייס את המיליארד כאשר הדלק עלה 8 שח.

לדעתי הוא ישאר עוד הרבה זמן על 7.58

שמתי לב שכל פעם שיש משהו חשוב במדינה, הדלק ושאר המוצרים עולים.

כמו לפני המבצע עמוד ענן.

מעניין כמה נרוויח אם נעשה קניה קבוצתית על מיכלית:|

פורסם

הגיוס יבוצע מייד בכניסת פברואר. עד אז, או שיירד או שיישאר זהה.

דעתי האישית.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

תמיד מדווחים בתוכניות ועיתונים על הצפי לחודש הבא של מחירי הדלק, כבר באמצע החודש....

אבל בגלל השבוע כיף כמו שנאמר כאן ,אז שכחו כבר את שאר הדברים.

נזדקק מאד לירידה לשם העליה הגדולה אחרי הבחירות

פורסם

המחיר נקבע ע"פ נוסחה קבועה- המחיר של הדלק בנמלי צרפת ואיטליה בחמשת ימי המסחר האחרונים של החודש. בנוסף, יש לקחת בחשבון את שער הדולר.

לפי החישובים הנוכחיים, מדובר בעלייה של כמה אגורות, אבל זה עדיין לא סופי.

פורסם

נכון לעכשיו מחירי הנפט גבוהים בקצת פחות מ3 דולר יחסית לחודש שעבר. שער הדולר ירד אך במעט כך שאם תמשך המגמה הנוכחית בימים הקרובים אנחנו צפויים לעליה קלה במחיר.

אגב, המחירים קפצו בסמיכות מדאיגה למבצע עמוד ענן...

פורסם

אין קשר לשמאל או ימין, הבעיה היא אוכלסיה של 30%+\- שהם טפילים על המשק בין היתר מדובר בחרידים ערבים ועוד...

אולי שס תישאר השנה מחוץ לקואליציה עקב גוש ימין גדול יותר מבעבר גם ללא צורך בשס ואז אולי ישחטו כבר את הפרה הקדושה שחולבת וחולבת. אני יודע שזה נושק לפוליטיקה, אבל זו הדרך היחידה להסביר שזה לא באמת משנה מי יהיה רהמ כל עוד החברה היצרנית מעמיסה על גבה שליש אוכלוסיה, וזה עוד מבלי להזכיר את זה שרשויות המס מפחדות להתקרב למגזר ולמעשה הבלו הוא הדלק היחיד שאי אפשר להתחמק ממנו.

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

ניראה לי שהגיע הזמן לעבור לקטנוע.

עם כול הצער שבדבר והסכנות הכרוכות בזה, אני לא רואה הרבה ברירות, אפילו הביטוח היקר להחריד מתקזז לעומת הדלק והעמידה בפקקים.

מדינה ארורה!!

• תוכן חדש...