Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4963 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני נוסע מחר לראות קורולה 05' יד ראשונה , שמתי לב שהמספר שלה מסתיים בספרות 14, כאשר רכבים מהשנתון הזה אמורים להסתיים בספרות 56. האם הסיומת 14 של המספר מעידה על משהו מעברו של הרכב למרות שהוא יד ראשונה?

תודה.

Peugeot 3008 1.6 Premium 2021
Mazda 2 Pure White 2015

Peugeot 206 XS 2006

פורסם

אם המספר מתחיל ב-9 ונגמר ב-14 אז כן הרכב עבר רישוי מחדש

אבל אם המספר לא מתחיל ב-9 אז אין משהו מיוחד באוטו. אם אני זוכר נכון היו טויוטות שקיבלו סיומת 14.

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

פורסם

אני בטוח שאם נעשה מחקר סטטיסטי על כמה שרשורים נפתחו בפורום, ואיזה חלק מהם על מספרי רכב, נגיע לאזור ה40%.

כל יומיים נפתח שרשור: "ראיתי מאזדה עם 45 בסוף? הגיוני?" או "חבר אמר ששמע על טויוטה עם 4 בתור הספרה הרביעית, הגיוני?"

ועכשיו, אשאל שאלה, למה כולם כל כך אובססיביים לגבי מספרי רכב? מה זה משנה אם למאזדה יש 67 בסוף או 00? אני שואל ברצינות, כי אני מנסה להבין את ההיגיון, בלייחס חשיבות לדבר כל כך שולי כמו סיומת של מספר רכב. אשמח אם מישהו יאיר עיניי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

מתחיל ב 41 ונגמר ב 14.

אני פשוט זוכר שקראתי איפושהו שרכבים שפעם היו רכבי משטרה ועברו רישוי מחדש קיבלו את הסיומת 14, אבל אז הרכב אמור להופיע ברישוי כיד 2, תקנו אותי עם אני טועה.

Mazda 2 Pure White 2015

Peugeot 206 XS 2006

פורסם

לאחי יש אחת כזו 2006 שבעברה הייתה ליסינג, אולי זו הסיבה.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

בסוף שנת הדגם 2005 (מרץ אפריל ) ובשנת הדגם 2006 סיומת 14 היתה אחת הסיומות הנפוצות ( לצד 58 ו-59 ) זה לא מעיד כלום על הרכב חוץ מהעובדה שהוא עבר רישוי באותה תקופה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
מתחיל ב 41 ונגמר ב 14.

אני פשוט זוכר שקראתי איפושהו שרכבים שפעם היו רכבי משטרה ועברו רישוי מחדש קיבלו את הסיומת 14, אבל אז הרכב אמור להופיע ברישוי כיד 2, תקנו אותי עם אני טועה.

עכשיו אני ממש במתח. האם מדובר במספר פלינדרום? האם זה הרכב?

http://www.flickr.com/photos/ethan1701/1470190084/in/set-72157594207744920

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם

תודה רבה.

עכשיו אני ממש במתח. האם מדובר במספר פלינדרום? האם זה הרכב?

אני יהרוס לך, אבל זה לא הרכב.

Mazda 2 Pure White 2015

Peugeot 206 XS 2006

פורסם
בסוף שנת הדגם 2005 (מרץ אפריל ) ובשנת הדגם 2006 סיומת 14 היתה אחת הסיומות הנפוצות ( לצד 58 ו-59 ) זה לא מעיד כלום על הרכב חוץ מהעובדה שהוא עבר רישוי באותה תקופה.

נכון, וחוץ מזה יכול להיות שבעל הרכב מתבלבל כי הוא רכש את הרכב בשנת 2005 אך למעשה זהו רכב ממודל 2006. זה בדיוק מה שקרה לי עם הטויוטה הנוכחית.

השנתון הרשום ברשיון הרכב זה מה שקובע את המחירון הרלוונטי לרכבים מהשנים האלה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

עד כמה שידוע לי בטויוטה, סיומת 14 בסוף היא סיומת של דגם משנת 2006, ישנם לא מעט לנד קרוזרים עם הסיומת הנ"ל.

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם
אני בטוח שאם נעשה מחקר סטטיסטי על כמה שרשורים נפתחו בפורום, ואיזה חלק מהם על מספרי רכב, נגיע לאזור ה40%.

כל יומיים נפתח שרשור: "ראיתי מאזדה עם 45 בסוף? הגיוני?" או "חבר אמר ששמע על טויוטה עם 4 בתור הספרה הרביעית, הגיוני?"

ועכשיו, אשאל שאלה, למה כולם כל כך אובססיביים לגבי מספרי רכב? מה זה משנה אם למאזדה יש 67 בסוף או 00? אני שואל ברצינות, כי אני מנסה להבין את ההיגיון, בלייחס חשיבות לדבר כל כך שולי כמו סיומת של מספר רכב. אשמח אם מישהו יאיר עיניי.

מאוד תלוי. יש מי ששואל מתוך סקרנות כדי להעמיק את הידע שכן לסיומת יש משמעות מסוימת. כמובן ש4 בתור ספרה רביעית לא משנה כלום. חלק שואלים כי אוהבים לראות מספרים מיוחדים, יפים לעין.

הבחור כאן שאל שאלה רלוונטית. באם היה נודע לו שמספר הלוחית מוזר ומעיד על משהו שלא מקובל עליו (רישוי מחדש לרכב צבא או משטרה, לדוגמא, או לוחית גנובה) הוא היה נמנע מלבחון את הרכב וחוסך זמן.

כאן כשמדובר ברכב עם מספר רגיל הוא יכול להמשיך לברר בבטחון.

אוהב את המיקרה, אבל רוצה ראב 4

פורסם
מאוד תלוי. יש מי ששואל מתוך סקרנות כדי להעמיק את הידע שכן לסיומת יש משמעות מסוימת. כמובן ש4 בתור ספרה רביעית לא משנה כלום. חלק שואלים כי אוהבים לראות מספרים מיוחדים, יפים לעין.

הבחור כאן שאל שאלה רלוונטית. באם היה נודע לו שמספר הלוחית מוזר ומעיד על משהו שלא מקובל עליו (רישוי מחדש לרכב צבא או משטרה, לדוגמא, או לוחית גנובה) הוא היה נמנע מלבחון את הרכב וחוסך זמן.

כאן כשמדובר ברכב עם מספר רגיל הוא יכול להמשיך לברר בבטחון.

הבנתי. זאת אומרת שזה לא דבר שולי כמו שחשבתי, בעצם לעתים מספר הרכב יכול לספר לי על העבר של הרכב. תודה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...