רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,607 נושאים בפורום הזה
-
המלצה למתקין עמדה לרכב חשמלית....עומדים לקבל רכב חשמלי 7 מקומות ...זהו מתקדמים בי בי דלק
מאת דרורסססס- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
בשעה טובה עומדים לקבל את הרכב החשמלי 7 מקומות העמדה מגיעה מהחברה ואני צריך חשמלאי שיודע להתקין עמדה בית צמוד קרקע עם חנייה צמודה באזור חדרה מישהו מכיר ויודע להמליץ אשמח לקבל טלפון
הודעה אחרונה מאת דרורסססס, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 926 צפיות
שלום וברכה אני מחפש לקנות מצלמת דרך לרכב ואני רוצה שהיא תהיה דלוקה תמיד האם יש דבר כזה ואם כן אשמח להמלצה לקנייה תודה רבה
הודעה אחרונה מאת Electron, -
אשמח לדעת האם ניתן (חוקית, כמובן) ללמד בן משפחה נהיגה ואם כן מה צריך לשם כך?
הודעה אחרונה מאת mcaspi, -
ביטוח רכב חדש
מאת kalda01-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 888 צפיות
הייתי שנים מבוטח אצל סוכן. ההצעה שלו לביטוח קונה EV מתקרבת ל 5000 שקלים. (מקיף+חובה) הצעות שקיבלתי מ AIG וביטוח ישיר הן סביב 3300-3500. אני רק לוקח בחשבון הצעות שלא דורשים ממני התקנת איתוראן. ההצעה של AIG כוללת ביטול דמי כינון. יש סיבה לא ללכת איתם ?
הודעה אחרונה מאת discoTD5, -
-
-
- אחראי פורום
- 12 עוקבים
- 21 תגובות
- 4 אלף צפיות
משהו שאני מת להבין חשבתי פעם שזה רכב שלוקחים לנסיעת מבחן אבל הרבה פעמים יש את זה גם לרכבים לא חדשים
הודעה אחרונה מאת miatanc, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
זה פורד פוקוס עם תגבור היברידי
הודעה אחרונה מאת llaavvii, -
-
במשך מעל עשור אני נאמן לאותה תחנת דלק (של דלק). אני מרוצה מהדלק שלהם, ולמיטב זכרוני מהרכבים הקודמים, הם הגיבו קצת יותר טוב לדלק דרגון (דאז) מאשר לדלקים של חברות אחרות. אבל, בעקבות מחירי הדלק הצפויים לעלות משמעותית, אני רוצה לעבור לתדלק בתחנה שגם נותנת קצת הנחות (תחנה של תן). אני סקרן לגבי איך הרכב יגיב לשינוי בסוג הדלק. האם רכב שמקבל סוג אחד על שלל תוספיו "מתרגל" ויגיב גרוע לסוג אחר עם תוספים אחרים או בלי תוספים? תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת ברווז, -
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 13 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
למה המשטרה מסתובבת עם סקודה כסופה סמויה בכביש 22 , זה לא מחזיר אוור ?? ניקלים עושים לי את המוות על ניקלים כסופים מאוטו דיפו . אם ככה שירידו כל אוטו כסוף מהכביש .
הודעה אחרונה מאת Mr.Hybrid, -
-
-
- אחראי פורום
- 26 עוקבים
- 50 תגובות
- 7.1 אלף צפיות
נתקלתי בזה בשני מוסכים שונים. באחד זה היה כל הסכום שביקשו על השירות ובשני זה מתוך 350 שביקשו על השירות.
הודעה אחרונה מאת ברווז, -
-
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 724 צפיות
בסגירת דלת תא המטען הדלת אינה נטרקת, אלא ממשיכה להיות חופשיה. למה?
הודעה אחרונה מאת amosbmw, -
לרדבול יש אפשרות להבטיח כמעט לחלוטין את האליפות של ורסטפן כבר בראשון הקרוב באמצעות עבירה טקטית. השאלה בכותרת- אם פרז יוציא את המילטון מהמירוץ, האם ורסטפן יענש גם הוא?
הודעה אחרונה מאת יבגניפ, -
מערכת הכפתור
מאת GaT- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם, למישהו יש ניסיון עם המערכת הזו? לא מצאתי משהו בחיפוש (למרות שאני בטוח שדיברו כאן על זה). קראתי ביקורת אחת שהייתה נראת לי עניינית, אבל היא מ2018, וייתכן ושיפרו את מה שהיה צריך לשפר. הסיבה היחידה שהתעניינתי בזה היא בגלל המערכת למניעת שכחת ילד ברכב.
הודעה אחרונה מאת elihershko, -
-
- אחראי פורום
- 8 עוקבים
- 11 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
היי, חשבתי להתחיל לעבוד בתור איש מכירות בעולם הרכבים. אין לי הרבה ניסיון במכירות, אני אוהב אנשים וחושב שאני גם יודע לתקשר טוב עם אנשים, הבנתי שאלו תכונות מאוד חשובות בתור איש מכירות. המטרה שלי היא להגיע לאולמי מכירות (כמו של יונדאי או קיה) ולעבוד שם בתור איש מכירות, אבל זה חתיכת מדרגה שאני צריך לקפוץ עד כמה שאני יודע. אז חשבתי להתחיל בתור איש מכירות במגרשי רכב או חברות כמו אלבר או שלמה sixt. רציתי לדעת אילו עוד כישורים ומיומנויות אני צריך בשביל להיכנס לתפקיד כזה, בתור ג'וניור. בכללי, איך מגיעים לזה? ומה לדעתכם צריך להיות באיש מכירות בעולם הרכבים? תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת SuperBamba, -
-
- 9 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
בקבוצה כלשהי בפייס נכתב שבחור מסויים לקח את הרכב שלו להילוך שישי להחלפת ברקסים. המוסך ביקש 2800 לפני מעמ על העבודה, הלקוח סירב ורצה לקחת למוסך אחר רחוב ליד. המוסך סירב לשחרר את הרכב וחתם על איזהו טופס שהרכב מורד מהכביש(איזה טופס?) לאחר ריב וצעקות הרכב שוחרר לאחר מילוי עוד איזשהו טופס. ישר נלקח למוסך האחר והבלמים הוחלפו בעלות של שליש מזה. למחרת עבר טסט אבל הסטטוס של ההורדה מהכביש איך שהו נפל בין הכסאות והרכב עדיין במצב של הורדה מהכביש. מישהו יכול להסביר את הכוח שיש למוסך עם הורדה מהכביש? ועל אילו טפסים מדובר?
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
- 6 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
קיבלתי צילום מסך מאפליקציה מסוימת. מעניין אותי באיזה אפליקציה מדובר. שנית, נתון מסוים נמחק על ידי הגורם ששלח אלי. מה הנתון שנמחק?
הודעה אחרונה מאת WideFocus, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי לכולם, פגעו לי ברכב ושמתי אותו במוסך. מאמין שהמוסך נתן לי הצעת מחיר גבוהה. לכן, ביקשתי להוציא לקבוע תאריך שבו אוציא אותו מהמוסך. המוסך בתגובה אמר שאם לא אקח את הרכב מהיום (או כל תאריך אחר) הוא יגבה ממני תשלום על החנייה. האם זה חוקי? הרי אני לא אישרתי סוג עסקה כזו מלכתחילה כששמתי את הרכב שם כדי שיתנו לי הצעת מחיר.
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
- 14 עוקבים
- 18 תגובות
- 10.1 אלף צפיות
הי כולם, הבנתי שצפויים להגיע לארץ בקרוץ דגמים חדשים של רכבים חשמליים. מי יודע לספר/להמליץ על רכב חשמלי שניתן להרכיב עליו וו גרירה?
הודעה אחרונה מאת PinkDolphin, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מה אתם אומרים על המוצר הבא, http://ciltec.co.il/Catalog.asp?Page=NewShowProd.asp&PRodID=2239328&gclid=CjwKCAjws8yUBhA1EiwAi_tpEUBEX19_96kW5vozM9cqfMVeXWF7O944BGT03siBJxxvweHjfnoGGRoC1I0QAvD_BwE חבר עם רכב איווז, וליבואן אין מידע בנושא, המידע בארץ על כל המטענים האלו כמעט לא קיים, אשמח לשמוע אם מישהו מכיר או התנסה במוצר, תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת PinkDolphin, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 16 תגובות
- 6.4 אלף צפיות
נתונים יבשים: טווח WLTP בק"מ: 410 הספק 193 כ"ס גודל סוללה: 65.7kWh 0-100: 7.5 שניות תקינה אירופית : יש אורך: 441 רוחב: 180 גובה: 166 בסיס גלגלים: 262 מערכות בטיחות: לא ממש... מחיר 159900 ש"ח צפי הגעה: ספטמבר
הודעה אחרונה מאת PriceDevil, -
-
הרבה זמן לא פתחתי נושא חדש לדיון, העניין הציק לי הרבה זמן, אבל אחרי שלפני כ-3 חודשים לדוד שלי נתלש הטמבון הקדמי בחצי חינם בראשון, אחרי שיצא ברוורס מחניה הכי סטנדרטית שיש עם מדרכה לא גבוהה, והייתי צריך לחבר לו אותו בחזרה עם איזולירבנד צבאי, נשברתי סופית. כנראה בגלל שהכניס קניות האוטו קצת ירד וזה מה שגרם לסיטואציה, אבל למה כל פעם שאני רוצה לחנות בניצב למדרכה אני צריך לחשב 20 פעם אם אני אשפשף את הגחון או לא? כל רכב רגיל (שהוא לא ג'יפון) ישפשף את תחתית הטמבון הקדמי אם יחנה עד הסוף בחניה בניצב למדרכה ב-90% מהמדרכות בארץ. בחניה ברוורס ישפשף את תחתית הטמבון האחורי ב-10% מהמדרכות בארץ לדעתי. אם יש לך רכב ספורט שהוא נמוך יותר מרכב רגיל, אתה גמור. …
הודעה אחרונה מאת shilo_v, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 529 צפיות
המנעול לא נדרך בסגירת הבגאז' ונמצא במצב פתוח, והדלת נפתחת ללא הפעלת הסמל. מי מכיר תקלה כזו?
הודעה אחרונה מאת אלי הרזהב, -
-
- אחראי פורום
- 12 עוקבים
- 18 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
קיה ספורטאז' אורבן 2.0 אטמוספרית תעלה 164900 ש"ח (גירסת כניסה חדשה ללא גג פנורמי וללא בקרת שיוט אדפטיבית) קיה ספורטאז היברדית 1.6 טורבו 230 כ"ס תעלה 229900 ש"ח קיה ספורטאז' פלאג-אין 1.6 טורבו 265 כ"ס תעלה 238900 ש"ח
הודעה אחרונה מאת itsik170, -
-
- 12 עוקבים
- 16 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
VID-20220630-WA0044.mp4
הודעה אחרונה מאת Mr.Hybrid, -
- 4 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
איך אני מוריד רכב שנת 2001 מהכביש?
הודעה אחרונה מאת cars123456, -
תפוצת רכבים
מאת רן 2022- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 969 צפיות
את הלקסוסים שיש כיום בארץ ראיתי בארה״ב בשנת 2000. איך נעשית תפוצת הרכבים בעולם? האם שאני קונה רכב נניח מאזדה 6 חדשה מודל 2022 ייתכן שהיא הייתה באנגליה כבר ב 2007 כחדשה. איך זה עובד?
הודעה אחרונה מאת sperial, -
- 4 עוקבים
- 9 תגובות
- 2 אלף צפיות
הנפט יורד היום בכמעט 10 אחוז האם זה ישפיע על מחירי הדלק בארץ וכמו כן אולי גם על מחירי המכוניות?? העולם לקראת מיתון!!
הודעה אחרונה מאת פריג'י, -
ב01-06 הדלק יתיקר בשיעור של בין 20ל25 אג' כל הכבוד לממשלת ישראל.
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
אני מנסה ללמוד נהיגה. כלומר, אני מנסה למצוא מורה פנוי. יש לי מורה, אבל אני מחכה שבועות לתאריך לשיעור שני. הוא עמוס. גם מורים אחרים עמוסים. והמחירים בשמיים: 170 ש"ח ל-40 דקות. אז אני מציע רעיון למי שמחפש לעשות כסף: להקים עסק תיירות לצורך לימוד נהיגה. כמו שיש "תיירות מין", תהיה "תיירות לימודי נהיגה". כלומר, מוצאים איזו מדינה בחו"ל עם חוקי נהיגה לא שונים יותר מדי מהארץ, ומארגנים לשם "טיולים" שיימשכו חודש-חודשיים במהלכם תלמידים ילמדו נהיגה. הוצאות המחייה יהיו מינימליות (כי התלמידים לא ישוכנו במלונות יוקרה). ללימודים האלה לא תהיה משמעות פרוצדורלית בארץ, אבל זה לא משנה: התלמידים יחזרו לארץ עם ביטחון ושליטה באוטו ויוכלו לעשות את מספר השיעורים הרשמי המינימ…
הודעה אחרונה מאת SlowRide, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הזמנתי רכב מצ'מפיון מלפני יותר מחצי שנה ובשעה טובה הוא הגיע, אבל עכשיו התבקשתי לחתום על חוזה חדש ששם באותיות הקטנות רשום שהמצלמה היא בהתקנה מקומית בניגוד לחוזה המקורי שנחתם כשיצאה ההזמנה שבו רשום שהמצלמה מקורית. האם להתעקש על הנושא? ואם אני מתעקש מה אפשר לעשות? הבנתי שהרכב הגיע לארץ ללא מצלמה. תודה
הודעה אחרונה מאת Shis, -
-
פגוש אחורי
מאת efistr70- 0 תגובות
- 539 צפיות
מבקש את עזרתכם, האם ניתן להזמין מחו"ל פגוש אחורי KSD450221BBB שצבוע בצביעה איכותית כמו במפעלי היצרן?
הודעה אחרונה מאת efistr70,
-
מי מחובר 45 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 1,247 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- ArikB
- o.r
- Michazzz
- במבליק
- m.s.n
- PASHUT
- Fluffy
- הרקוליטו
- Tibbyle
- davemustaine87
- ronrobin
- גור אדם