רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,606 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אחרי שעשינו סדר גילינו שנשארה לנו משענת ראש של הSMAX שהוצאנו בגלל בוסטר האם מישהוא צריך נשמח למסור
הודעה אחרונה מאת דרורסססס, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
הגיע מכתב מאופל שיש ריקול לכריות אוויר של הרכב(מריבה 2014), ממה שהבנתי זה כריות של טקטה, מישהו יודע אם זה אותה בעיה שהייתה לפני עשור וחצי 2 שהכרית הפכה למטען חבלה או שזה משהו אחר?
הודעה אחרונה מאת discoTD5, -
-
- 5 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אהלן אני מעוניין לקנות רכב מסוכנות יש פה אנשים שממליצים על סוכניות רכבים באילת
הודעה אחרונה מאת yossiaviel, -
- 7 עוקבים
- 13 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום חברים, החלפתי 4 צמיגים ברכב שלי, שמתי מישלן PRIMACY, לצערי ממש שלושה ימים אחרי זה נכנסו לי שני ברגים לצמיג ראיתי את זה בערב והשתמשתי בספריי לתיקון פנצ'רים. בבוקר הגעתי לפנצ'ריה, שם הוציאו את הברגים ותיקנו את הפנצ'רים מבחוץ, בלי לפרק את הצמיג. אמרתי לאיש מקצוע ששמתי חומר, אז הוא אמר שלא צריך לעשות שום דבר עם זה וזה בסדר. השאלה שלי אם זה באמת תקין או שבכל זאת צריך לפרק את הצמיג ולנקות מבפנים? תודה!
הודעה אחרונה מאת abrashka, -
- 6 עוקבים
- 10 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שכרתי רכב בהונגריה, בגלל כל מיני סיבות שנוצרו השכירות היתה מהרגע להרגע והרכב היחידי שנשאר, היה bmw סדרה 5. הרכב יצור 2022, 22 אלף קילומטר, צבע שחור. מדובר בדגם עם סוללה 48V. מה יש ברכב?. מושבי עור עם כיוון חשמלי. הגה עם כיוון חשמלי (החוצה, פנימה וכו). מסך מגע, לא יודע כמה אינץ'. בקרת שיוט אדפטיבית. זיהוי תמרורים. נהיגה אוטונומית. חיבור טלפון android auto וגם אפל. חימום הגה. מצלמה לניטור מצב הנהג. חנייה אוטומטית. סימן M על ההגה, לוח השעונים, גלגלים ובצידי הרכב וגם השלט מגיע עם שלושת צבעי ה-M. מדובר במנוע 3 ליטר, אני חושב 6 צילינדרים על אף שלא נראה לי. גיליתי צעצוע …
הודעה אחרונה מאת ch2856, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 942 צפיות
שלום לכולם, האם המכלולים המכאניים שלהם זהים? בדגש על דגם 1.6 טורבו בנזין 165 כס.
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
קניתי לפני שבועיים רכב חדש מהיבואן. לקחתי אותו אתמול לשטיפה בפעם הראשונה. אחרי השטיפה הסתכלתי עליו וראיתי שיש שריטה בדלת וגם כיפוף קל מאוד של פח הרכב באותו המקום. זה נראה כאילו זה נגרם ממישהו שפתח בכוח דלת של רכב אחר בחניה ופגע בשלי. או שאולי זה נגרם מהשטיפה? פתיחת דלת נראית לי סבירה יותר גם מבחינת מיקום וגם מבחינת איך שהשריטה נראית. גם כשקיבלתי את הרכב, הייתה שריטה דומה בדלת מהצד השני. אמרו לי לחזור כמפעיל מכונת הפוליש יהיה והם יתקנו אותה עם המכונה. אני אבקש שיתקנו גם את השריטה החדשה. כמו כן, ראיתי שיש גם שריטה על בית המראה. זה בטוח נגרם בשטיפה. שטפתי את הרכב בשטיפה, שמקבלים בחינם עם תדלוק. משאירים את הרכב במכונה, מכניסים קוד, והמכונה שוטפת אותו לבד. מהכוח של המכונה…
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
השאלה בכותרת,הרי הרכב עדיין רשום איפשהו על בעליו החוקי ולא באמת בוטל והורד מהכביש באופן סופי במשרד הרישוי, אז למה למעשה הוא לא מופיע באיזור האישי של האתר הממשלתי כשייך לבעליו?
הודעה אחרונה מאת sperial, -
- 5 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
לפי המספר הרכב לא נשאר פה..
הודעה אחרונה מאת vadim6385, -
צרפת: ניתן לשלם קנס חניה בחנויות טבק . אם תשלם מאוחר יותר, זה יהיה יקר יותר. כשיורד גשם חלות מגבלות מהירות שונות : מחוץ לעיר בכבישים מהירים 100 במקום 110 קמ"ש, מחוץ לעיר בכבישים מרובי נתיבים עם הפרדה מבנית 80 במקום 90 קמ"ש ובכבישים מהירים 110 במקום 130 קמ"ש. איטליה: לנהג שיכור הקנס הוא עד 6000 יורו, ולפעמים אפילו מאסר. במקרה הגרוע, ניתן להחרים את המכונית ולעקל אותה, בתנאי שהבעלים והנהג זהים. אם אתה נוסע לתוך אזור עירוני מוגבל בתנועה (" Zona a traffico limitato ") הקנסות הם של 100 יורו או יותר. אם האופנוען לא חובש קסדה, האופנוע מוכנס למעצר מונע למשך 60 יום. אוסטריה: אם המשטרה הוזעקה ע"י שני צדדים לתאונה של נזק לרכוש, במקו…
מה צריך להיות חום מנוע תקין?
הודעה אחרונה מאת Buki, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 871 צפיות
היי חברים מי מכיר את הסיטרואן הזאת יכול לספר קצת עליו ועם יש עוד תמונות אשמח שתצרפו 🙂
הודעה אחרונה מאת Tom78, -
אוורור במושבים
מאת arilos- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
אהלן חברים, קניתי פאסאט חדשה ואחד התוספות באוטו הוא איוורור במושבים הקדמיים, בניתי הרבה על האופצייה הזאת בקיץ הישראלי, אבל גיליתי שזה ממש עדין ולא באמת מקרר אותך אלא איוורור כזה, בימים חמים כמעט ןלא מורגש, יכול להיות שיש תקלה? או שככה זה, אשמח לשמוע תשובות מאנשים עם ניסיון
הודעה אחרונה מאת Luffield, -
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 25 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
"טויוטה ארה"ב הודיעה אתמול כי "לאחר שימוש מועט, כל ברגי הגלגלים עלולים להשתחרר עד לנקודה בה הגלגל עלול להתנתק מהרכב. אם גלגל ניתק מהרכב בעת נסיעה עלול הדבר להתבטא באובדן שליטה ולהגדיל את הסיכוי לתאונה". ואם זה לא מספיק - החברה מטילה פצצה וקובעת כי "אין לנהוג ברכבים אלה עד למציאת פתרון"." יש לך bZ4X? הגלגלים עלולים ליפול תוך כדי נסיעה. שכחנו לחזק כמה ברגים. סליחה. הכל נכון כמובן גם לסוברו סולטרה.
הודעה אחרונה מאת dani666, -
-
👆
הודעה אחרונה מאת nit_zan, -
-
- אחראי פורום
- 9 עוקבים
- 23 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
שלום לכולם, אחרי מסורת משפחתית של החזקת מכוניות שמגיעות ממדינות של אנשים בעלי עיניים מלוכסנות בלבד החלטתי לשבור את הסטיגמה ולחפש רכב "מעניין" - משימה מאוד פשוטה כשמגיעים ממיצובישי ספייס סטאר. 😄 אז אחרי משהו כמו 5 חודשים של ישיבה על הלוחות ובערך 12 אקזמפלרים שונים של 208\קקטוס דיזל שתוחזקו ברמות שונות הסבלנות השלמה. מצאתי רכב שטופל ביסודיות כל 10 אק"מ אצל היבואן, לאורך כל ההיסטוריה הרכב טופל בשמנים לפי התקן המיוחד שהתחלף עם השנים, החלפות פילטר סולר ואוויר כמו שעון כל 20-30 אק"מ, והכי חשוב עבר החלפת מיכל אוריאה ורצועת טיימינג+משאבת מים לפני 20 אק"מ! בעל הרכב התגלה כאדם מאוד פדנט, וחוץ מהעניין המכני הרכב מבפנים שמור ברמה יוצאת דופן, וחוץ מהשריטות ה…
הודעה אחרונה מאת הלוחש למכוניות, -
-
- 3 עוקבים
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שמעתי ביקורות לא טובות על הקארטינג בבית ברל, ומהחיפושים שלי בגוגל מצאתי רק את "קארטינג פלייס", שלהם יש סניפים בראשון וחדרה, כשאני גר בערך באמצע, בהוד השרון. יש המלצות למקומות אחרים? המלצות על אחד משני המסלולים של המקום הזה?
הודעה אחרונה מאת Froyne, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 833 צפיות
אהלן חברים. רציתי לשאול האם קיים סימולטור תקלות רכב עם כניסת OBD ? חרשתי את האיטרנט יש סימולטורי תקלות אך ללא כניסת OBD אשמח לעזרה בנושא. אני מתמקצע בתחום ואשמח לצבור מידע בנושא הדיאגנוסטיקה
הודעה אחרונה מאת itzikevo, -
כאמור בכותרת, אפשר סופסופ לחשוף את הפרוייקט התקשורתי המלהיב העונה לשם 'דרייב' מבית הפודיום, שעבדנו עליו בחודשים האחרונים - שלומי צרפתי aka @שלומי הבעלים של קארספורום, בועז קורפל aka בועז קורפל ואני aka דיסקוטידי5, car-pad הפורום. בפודקאסט אנחנו מחליפים מתכונים, טיפים לניקיון אריחי האמבטיה ועצות גינון לפי עונות השנה. בקיצור - אנחנו מדברים על מכוניות, על אותם דברים עליהם כולנו מדברים בקארספורום. דרייב יעלה לאוויר ביום חמישי עם פרק ראשון, ומדי שבוע יעלה פרק חדש בו אנחנו מתווכחים, מסכימים או לא מסכימים, ומדברים על מכוניות. אתם, כן אתם, מוזמנים להגיב כאן, להעלות נושאים שתרצו שנדבר עליהם, לשבח ולהלל, ולספר כמה היה לכם כיף להאזין לנו. …
הודעה אחרונה מאת חובב רכב- אלא מה, -
- 7 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
כתבה שנתקלתי https://cars.walla.co.il/item/3516858 אשמח לשמוע הערות שלכם
הודעה אחרונה מאת Shakëd Nathan, -
תם עידן של כמעט 4 שנים ו100K ק"מ עם זוג רכבי V40. הגיע הזמן להתקדם לרכב הבא. הדרישות שלי: נוחות - לא מוכן ללכת אחורה מהבחינה הזאת, גם אם זה אומר שהרכב לא יהיה ספורטיבי. חשוב לי שהרכב יהיה שקט בשיוט, בעל יכולת ספיגה טובה של שיבושים מצד אחד אבל עדיין מרוסן מהצד השני. אביזור - אחרי שהתרגלתי לכל הטוב של וולוו לא מוכן ללכת אחורה מבחינת האביזור. דגש על כסאות, מערכת שמע, כניסה והנעה ללא מפתח, זחילה בפקקים, שמירה על נתיב ובקרת שיוט אדפטיבית. פרקטיות - למרות שרוב הזמן אני נוהג לבד, היכולת להכניס את האופניים מאחור בסופי שבוע חשובה לי. אמינות ושרות - רצוי מכלולים שכבר הוכיחו אמינות בעבר , מערך שרות של יבואן גדול. …
הודעה אחרונה מאת פריג'י, -
רישיון רכב מוזר 1 2
מאת ruli k-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 19 תגובות
- 5.9 אלף צפיות
רכב שאגרת הרישוי שלו היא בתוקף עד ה21.05.2023 שולמה אגרה ב01.08.2022 ומופיע ליד אישור תשלום האגרה "ת. בדיקה 07.03.2022" ברשיון רכב רגיל לא מופיע פסקה כזאת מה זה אומר?????
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 13 תגובות
- 2 אלף צפיות
אהלן חברים. רציתי לדעת, מה האותיות הקטנות שצריך לבדוק בעת מכירת הרכב או ביצוע טרייד אין עם מגרשים? דוגמת אלבר, אלדן, אוטוסנטר וכו'. אני בעל רכב די ישן וממש רוצה לחסוך לעצמי את הכאב ראש של לפרסם את הרכב, לקבל טלפונים, לצאת לסיבובים וכו'. רוצה הכל במקום, ויודע גם שיכול להיות הבדל כספי, כמובן בתקווה שלא יהיה הבדל של יותר מ5K. אשמח לשמוע את דעתכם בנושא כדי לדעת איך אני אמור להתקדם הלאה.
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
בבקשה רק מי שיודע בוודאות... ברחוב מעלות השלום ליד התחנת אוטובוס המצלמות חניה עובדות גם בלילה? 12 בלילה
הודעה אחרונה מאת המהיר הזהיר, -
- 7 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היי, בערי ישראל ישנה תופעה קצת מציקה, שבה לאחר חציית צומת נהגים מחליטים להשתלב לאיזה נתיב שבא להם, ולא לזה המתאים. החלטתי לפרסם את הסקר הזה, כדי לראות האם הבעיה נובעת מתוך אי ידיעת החוק. הסקר אנונימי. אשמח אם תוכלו להקדיש חצי דקה ולענות : ) המשך ערב נעים.
הודעה אחרונה מאת ירון דורפמן, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שואל בשביל חבר, הוא נסע רוורס בחניה, ופגע ברכב חונה, מאזדה 3, ונשברה התושבת של הלוחית רישוי. בעל הרכב (שכן) אומר - קח את הרכב, תתקן, תחזיר. איפה מתקנים? כמה עולה? תודה לכולם!
הודעה אחרונה מאת M H, -
- 7 עוקבים
- 7 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
לטובת האנשים שגולשים פה וחוץ מתחביב הרכב הם גם אוהבים לרכב, מדריך קצר לגבי האפשרויות השונות להוביל את האופניים בעזרת הרכב. יש המון אפשרויות. חלקן פשוטות וזולות, חלקן יקרות ומורכבות. אני רוכב שנים רבות, המדריך מבוסס על סמך נסיון אישי שלי עם כל האופציות. רוב התמונות מרכבים ומנשאים שלי או של חברים לקבוצת הרכיבה. אשתדל לעבור על כל האפשרויות הנפוצות והבחירה הנכונה עבור כל מצב. 1. שימוש באופניים עצמם להגעה למקום המפגש. באופן אישי אני תמיד מנסה להשאיר את אופציית השימוש ברכב אחרונה. לנקודות מפגש של עד 15 ק"מ מהבית אשתדל להגיע עם האופניים. יתרונות: - אפס עלויות - מקסימום ספורט - ידידותי לסביבה - ב…
הודעה אחרונה מאת ידני, -
הודעת מערכת
מאת סלסה- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
כבר פעמיים הופיע לי ההודעה כאן service start system וציור של מפתח , סוזוקי קרוסאובר 2015 . מה יכול להיות?
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
עיקול על החשבון של אשתי על רכב שהמוסך הוריד מהכביש (בסמכות וברשות) לפני כ 7 שנים. קיבלנו התראה על חוב, לא הבנתי על מה ולמה. שלחתי שאילתות (לפי ההנחיות, מה שאמור היה לדחות פעולות ביריונות מצד הרשות עד שאקבל תשובה) כמובן שלא קיבלתי תשובה אלא עיקול. רק עם ההודעה על העיקול קיבלתי את מספר הרכב. הרכב לא נמצא במאגר, כלומר על פי הבנתי הוא הורד מהכביש. הבעיה שעברו 7 שנים, המוסך החליף בעלות ובכל מקרה לא שומרים כל כך הרבה שנים אחורה. מה עושים??
הודעה אחרונה מאת zaf, -
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
יש בבעלותי רכב. הרישיון בתוקף עד ה1.10.2022. אני מנסה לשלם את הרישיון החדש כדי לקחת אותו לטסט, אני תמיד מעביר חודש חודשיים לפני. שאני מנסה לשלם, באזור האישי, או דרך האתר לא ניתן, גם בדואר נאמר לי שלא ניתן. רק להוציא כפל. מדוע?
הודעה אחרונה מאת Be roo,
-
מי מחובר 37 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 1,698 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- shlomi66
- RK
- Lexicon
- amirtoar
- santiago
- Igalz
- פול-טנק
- TZR84
- eladts
- David32
- reloop
- benny62