Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חום מנוע

רן 2022
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1446 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד כמה שידוע לי יש הבדל בין חום נוזל הקרור - שאמור להיות באזור 90 מעלות כפי שנכתב, לחום השמן - שאמור להיות בסביבות 100 מעלות.

נראה לי שהשמן נותן אינדיקציה מדויקת יותר כי הוא מושפע מהר יותר ולכן אם יש חשש להתחממות אפשר לראות זאת בשמן מהר יותר מבנוזל קרור.

Life is a journey,

Enjoy the ride...

פורסם

שמן מתחמם לאט יותר וגם מתקרר לאט יותר.

טמפרטורת העבודה תלוייה בתיכנון המנוע. יש לא מעט רכבים שמתוכננים לעבוד ב105 מעלות צלזיוס.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני 21 שעות, רן 2022 כתב:

מה צריך להיות חום מנוע תקין? 

בשביל לקבל תשובה מושכלת יש לציין איזה רכב? אתה שואל על הטמפרטורה האמיתית של נוזל הקירור? או הטמפרטורה המוצגת לנהג?

יום טוב גם לך

פורסם (נערך)
לפני שעה, Igalz כתב:

לפני שעה, Igalz כתב:

לקבל תשובה מושכלת יש לציין איזה רכב? אתה שואל על הטמפרטורה האמיתית של נוזל הקירור? או הטמפרטורה המוצגת לנהג?

טמפרטורה אמיתית של הנוזל וגם של השמן, אין באמת אפשרות לדעת אם לא מתקינים שעונים מיוחדים, נכון? יש רכבים חדשים שכן נותנים את המידע הזה כבל ברכבים ישנים וגם חדשים "פשוטים", אין ממש אפשרות לדעת.

לפני 7 שעות, Froyne כתב:

עד כמה שידוע לי יש הבדל בין חום נוזל הקרור - שאמור להיות באזור 90 מעלות כפי שנכתב, לחום השמן - שאמור להיות בסביבות 100 מעלות.

נראה לי שהשמן נותן אינדיקציה מדויקת יותר כי הוא מושפע מהר יותר ולכן אם יש חשש להתחממות אפשר לראות זאת בשמן מהר יותר מבנוזל קרור.

אם לא מדובר ברכב חדש שמציג לך מידע כזה, אין אפשרות ממש לדעת אם לא התקנת שעון חיצוני שמראה לך. 

עריכה אחרונה על ידי BRAVO30
פורסם
לפני 3 שעות, BRAVO30 כתב:

טמפרטורה אמיתית של הנוזל

בכל רכב משנת 2001 ומעלה מתאם OBDII שעולה כמה דולרים יציג לך את הנתון הזה באפליקציה בסלולרי.

• תוכן חדש...