Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1437 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים, החלפתי 4 צמיגים ברכב שלי, שמתי מישלן PRIMACY, לצערי ממש שלושה ימים אחרי זה נכנסו לי שני ברגים לצמיג :(

ראיתי את זה בערב והשתמשתי בספריי לתיקון פנצ'רים. בבוקר הגעתי לפנצ'ריה, שם הוציאו את הברגים ותיקנו את הפנצ'רים מבחוץ, בלי לפרק את הצמיג. אמרתי לאיש מקצוע ששמתי חומר, אז הוא אמר שלא צריך לעשות שום דבר עם זה וזה בסדר.

השאלה שלי אם זה באמת תקין או שבכל זאת צריך לפרק את הצמיג ולנקות מבפנים?

תודה!

פורסם

הבעיה אינה רק החומר. הבעיה היא תיקון לא תקני שמסכן אותך.

• רעיון טוב! 2
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מההההההההההה?

לא פירקו את הצמיג לתיקון פנצר?

הם פסיכופטים?

תלך לתקן את זה בהקדם.

• רעיון טוב! 1
אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
פורסם

אפשר לתקן מבלי לפרק יש שיטות לעשו את זה תלוי בפנצר, העניין הוא אחר, יש מצב שהספרי הזה מוציא את הגלגל מאיזון ומוסיף משקל האם הוא איזן לך את הגלגל לפני שהחזיר, תן לי לנחש ש לא.

פורסם

עד כמה שאני יודע תיקון פנצ'ר תמיד עושים עם פטרייה שזה מבפנים, כל דבר אחר הוא בניגוד לתקנות ובטח שאסור שזה יהיה באופן קבוע.

פורסם (נערך)
לפני כשעה, m&t כתב:

אפשר לתקן מבלי לפרק יש שיטות לעשו את זה תלוי בפנצר, העניין הוא אחר, יש מצב שהספרי הזה מוציא את הגלגל מאיזון ומוסיף משקל האם הוא איזן לך את הגלגל לפני שהחזיר, תן לי לנחש ש לא.

אתה מתכוון לתולעת?
אם כן הבנאדם אמר שמדובר ברכב לא טרקטורון. לתקן רכב עם תולעת זה אסור כיום.
אם כבר עושים את זה בתור משהו זמני עד הגעה לפנצ'ריה במקום להחליף גלגל כי בהרבה מקרים זה הרבה יותר פשוט.

אני יודע שתולעת יכולה להחזיק יופי גם ברכב, אבל יש הנחיות. לא מזמן רכב שלי עבר תיקון עם תולעת באופן זמני עד הגעה לפנצ'ריה. שם כמובן פירקו את הגלגל וממנו את הצמיג ותיקנו כמו שצריך.

אם לא דיברת על תולעת אשמח לדעת באיזה שיטה מדובר.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

אני סקרן בנוגע לתיקון שבוצע כי זה נשמע לי תמוה שיבצעו אותו מבחוץ

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

כן, זה נעשה בעזרת תולעת, אם אני מבין נכון. זה מין מחט עם הידית של מברג, בקצה של המחט מחניסים משהו כמו תולעת ואת המחט מחניסית לתוך הפנצ'ר, במקרה שלי הברגים היו בתוך הצמיג, אז היה קל להוציא אותם ולהכניס תולעת במקום בלי לפרק את הגלגל ולחפש את המקום שצריך לתקן. כששאלתי את המכונאי אם זה תקין ולא צריך לפרק - הוא אמר שכן :(

פורסם

מדובר בכזה פאצ'?

120476922_61OVfqjN6L._AC_SX466_.jpg.462a13e6f23f9ff720c466f01dca34c0.jpg

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)
לפני שעתיים, abrashka כתב:

כן, זה נעשה בעזרת תולעת, אם אני מבין נכון. זה מין מחט עם הידית של מברג, בקצה של המחט מחניסים משהו כמו תולעת ואת המחט מחניסית לתוך הפנצ'ר, במקרה שלי הברגים היו בתוך הצמיג, אז היה קל להוציא אותם ולהכניס תולעת במקום בלי לפרק את הגלגל ולחפש את המקום שצריך לתקן. כששאלתי את המכונאי אם זה תקין ולא צריך לפרק - הוא אמר שכן :(

אז זה לא תיקני ממה שאני מכיר, גם שאלתי את הפאנצ'מאכר שתיקן לי את הפאנצ'ר שתיקנתי עם תולעת והוא אמר שלא מתקנים צמיגים של רכב עם תולעת כבר.
ממה שהבנתי זה לא בטיחותי כי היא יכולה לקפוץ באמצע נסיעה (משהו שקשור לברזלים בצמיג של הרכב שלוחצים אותה).
זה תיקון שמקובל בטרקטורונים או כתיקון חירום בעיקר בשטח, אבל לא תיקון קבוע.

הייתי אומר לך לגשת אליו ולהגיד לו שיתקן את הפאנצ'ר כמו שצריך עם פטריה, אבל בגלל שהוא כזה חאפר ותיקון של פאנצ'ר זה לא הון גש למישהו אחר ובקש שיתקנו את הפאנצ'ר כמו שצריך.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם (נערך)

לגבי השאלה המקורית - ההנחיה היא לנקות את שאריות החומר בעת התיקון. מה שכן, לא יקרה שום דבר רע לצמיג אם יישאר בו חומר, קצת מג'ייף את החישוק אבל אין השלכות בטיחותיות.

לגבי התיקון - כמו שאמרו לפניי - אסור לגמרי. תיקון תקר *מחייב* פירוק של הצמיג מהחישוק, *תמיד*. (לא מדבר על תיקון זמני פרטי, אלא על עבודה של בעל מקצוע).

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

תודה רבה לכל המגיבים!
 הלכתי לפנצ'ריה אחרת וביקשתי לפרק את הגלגל, לתקן כמו שצריך ולעשות איזון. תודה!

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2
  • תוכן חדש...