Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1417 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש בבעלותי רכב.

הרישיון בתוקף עד ה1.10.2022.

אני מנסה לשלם את הרישיון החדש כדי לקחת אותו לטסט, אני תמיד מעביר חודש חודשיים לפני.

שאני מנסה לשלם, באזור האישי, או דרך האתר לא ניתן, גם בדואר נאמר לי שלא ניתן.

רק להוציא כפל.

מדוע?

פורסם

כי לפעמים זה נפתח רק חודש-חודש וחצימלפני מועד הטסט. נסה כל יום, בסוף זה יפתח.

• רעיון טוב! 2
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בדרך כלל אני גם כן עושה חודש בערך לפני, זה נותן בחודש.

טיפ לשאר קוראי האתר - פעם אחת נזכרתי אחרי שבועיים שבכלל לא שלחו לי את הרשיון בדואר, הייתי שבועיים בלי טסט ברכב, מאז תמיד נוהג לעשות את החודש וקצת לפני כן.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

לא ברור לי הנושא, הרכב הקודם שלי טסט ב29.7 עבר מסלול ב13.5.אני מעביר טסט את כל הרכבים בבית קרה לי ש3 חודשים לפני לא היה אפשר לשלם לא מעט.

אבל חודשיים לפני לא נתקלתי שלא ניתן לשלם

אחכה עוד כמה ימים

פורסם
לפני 14 שעות, avizaz כתב:

הייתי שבועיים בלי טסט ברכב

היית שבועיים בלי תעודת הרשיון ברכב. טסט היה, והיום בעידן הממוחשב שכל ניידת יכולה לבדוק זאת בקלות, לחתיכת הנייר יש מעט מאוד משמעות.

• תוכן חדש...