רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,606 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
כתבה על מחסור כרוני בכוח אדם במוסכים. https://www.themarker.com/dynamo/cars/2022-07-27/ty-article/.premium/00000182-3b67-d71d-abc6-3fef805f0000?utm_source=App_Share&utm_medium=Android_Native&utm_campaign=Share לדעתי חלק מהבעיה זה המחיר השערורייתי של חלפים בארץ ואז לא נשאר מספיק לשלם נורמלי למכונאים.
הודעה אחרונה מאת Uri82, -
- 11 עוקבים
- 44 תגובות
- 8.3 אלף צפיות
הבוקר עמדו לצידי ברמזור שתי A8 ממשלתיות. ללא כלים נוספים מלפנים או מאחור. מעניין מי האישיות. ראיתי שלדלת האחורית הוסיפו את הגומי הזה שרבים וטובים מוסיפים בעצמם. אז מה - הבידוד בA8 לא מספיק טוב?
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
- 7 עוקבים
- 21 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
שלום לכולם, נתקלתי בפרוייקט השאפתי של "דרך ארץ", ולא יכלתי לתהות כיצד המערכת העתידית של משרד התחבורה תוכל לקבוע אורך ומיקום הנסועה של כל כלי רכב בארצנו הקטנטונת. אשמח אם מישהו יוכל לעזור ולענות על השאלות הבאות, 1. נניח ויהיה מכשור שיתחבר אל הרכב וינטר את המיקום של הרכב בכל זמן נתון, כיצד המידע הזה ישלח החוצה? סים מקומי שיוצא את המידע החוצה אל שרתי משרד התחבורה? ואם באותה הנסיעה אני במקרה בדרום והקליטה ממש חרבנה, הדוחות לא ישלחו? 2. על מנת לקבוע את מיקום הרכב יש צורך בGPS או לחילופין להשתמש במצלמות ולצלם לוחית רישוי(משהו שלא אפשרי בכל כביש בארץ). כמו בסעיף הראשון, לא תמיד יש קליטת לווינים, מה יעשו כאשר נסיעה שלמה לכאורה לא תועדה? 3. ווני…
הודעה אחרונה מאת Be roo, -
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום ברשותי מיציבושי אטראג' מודל 14 122000 ק"מ מצויינת. האם כדאי להחליף בדאציה דאסטר שהיתה מונית 220000 ק"מ שמטופלת במורשה.
הודעה אחרונה מאת WE988244, -
-
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 988 צפיות
שלום רב אני לפני קנית הרכב הראשון שלי ושמעתי על גאז אני יודע שהיא חסכונית אך ברצוני לדעת בעיקר על אמינותה וחווית הנהיגה האם סוחב בקושי או נוסע יפה אשמח לכל עזרה ממישהו שיודע בדבר תודה רבה
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
- 7 עוקבים
- 11 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
אהלן חברים יש לי טויוטה פרו אייס 2017 עם 60000 קמ . הרכב התחמם ללא סיבה נראית לעין הופנה למוסך מרכזי שם לא איתרו את התקלה . לאחר שיצא מהמסוך המרכזי הרכב שוב התחמם , הופנה שוב לאותו מוסך שם ביקשו להחליף רדיאטור . הוחלף רדיאטור לחדש בעלות של 4000 שח . לאחר ההחלפה המוסך טוען שהלך מנוע , ( מנוע מנפח ) כנראה נכנס לחץ מהמנוע למערכות מיים. קיבלתי הצעת מחיר ש 30000 להחליף מנוע מיבוא ... יש לי כמה שאלות האם המוסך צריך לקחת אחריות מכיוון שלא איתר את התקלה בזמן ? האם המוסך גרם לתקלה בכך שהמשיכו לנסוע על הרכב לצורך בדיקות וכו' ? מצאתי ריקול מאתר רוסי על הרכב הנ''ל שטוען שיכול להיגרם נזק עקב התחממות . לצערי לא מצאתי אף ריקול שמדבר ע…
הודעה אחרונה מאת BRAVO30, -
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
בוקר טוב. פונה לעזרת חכמי הפורום (לאחר שקראתי גם פה בפורום, וגם משמועות סותרות ששמעתי ורציתי לחדד ולהבהיר הנושא): האם ניתן להעביר בעלות על רכב שהינו ללא טסט עד 3 חודשים ? (או שבמקרה זה צריך קודם "להעביר טסט" ורק אז ניתן להעביר בעלות). תודה ויום קריר.
הודעה אחרונה מאת חולגי, -
-
- אחראי פורום
- 20 עוקבים
- 59 תגובות
- 9.9 אלף צפיות
גלובס פרסומו את הכתבה סיבוב של אלפי שקלים על רכב חשמלי וגם הפייסבוק ויד 2 מלאות במודעות המציעות למכירה מכוניות חדשות לגמרי (או שעדיין לא הגיעו) במחירים גבוהים באלפי שקלים ממחירן הרשמי אצל היבואן. הסיבה היא כמובן זמני האספקה הארוכים עד למאד. הפשלתי שרוולים פתחתי אקסל ובדקתי. האם זה באמת המצב? נתחיל עם טסלה. מפברואר 2021 נמסרו 7805 מכוניות טסלה בישראל (קצת יותר יש כמה שכבר לא איתנו) מתוכן 7378 מכוניות עדיין אצל הבעלים הראשון. 404 אצל הבעלים השני 24 אצל הבעלים השלישי 2 אצל הבעלים הרביעי. עוד 25 רשומות על תו סוחר (21 אחרי בעלים אחד, ועוד 4 אחרי 2 ידיים) סה"כ 5.5% ממכוניות טסלה שנמכרו החליפו…
הודעה אחרונה מאת יוסי פרנקוס, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לאור ההצלחה הגדולה לג'ימיני, סוזוקי ג'ימיני מוציאה דגם 5 דלתות: https://www-motor1-com.cdn.ampproject.org/v/s/www.motor1.com/news/598919/suzuki-jimny-five-door-motor1-rendering/amp/?amp_gsa=1&_js_v=a9&usqp=mq331AQKKAFQArABIIACAw%3D%3D#amp_tf=מקור%3A %1%24s&aoh=16588453522447&referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com&share=https%3A%2F%2Fwww.motor1.com%2Fnews%2F598919%2Fsuzuki-jimny-five-door-motor1-rendering%2F
הודעה אחרונה מאת levy, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
היי לכולם לאמא היה רישיון נהיגה ב2003 מאז היא לא נהגה ולא נגעה ברישיון. כרגע אנחנו רוצים לעשות לה רישיון נהיגה נרשמנו באתר משרד התחבורה וקיבלנו סמס. לא הבנתי על פי הסמס מה עלינו כרגע לעשות? האם היא יכולה ישירות לגשת למבחן נהיגה? או שהיא צריכה תאוריה ואת כל המסלול.
הודעה אחרונה מאת Be roo, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שבת שלום, אני רואה שעולות פה מידי פעם התייעצויות לגבי הרכב הספציפי או דומיו אז הכנתי לכם סיכום קצרצר עם הניסיון האישי שלי. באוקטובר עקב ביטול הסעות לעבודה חיפשתי רכב שיסיע אותי בכמה שפחות הוצאות, מה גם שהחזקת הרכב בתלוש עומדת על 430 ש"ח שלא מכסים דבר. הכיוון היה ברור - חסכוני, אמין וזול. את אשתי חימשתי בקיה ריו אוטומטית יחסית חדשה אז החלטתי להגשים שיגעון שהוא קניית רכב ידני, החיפוש היה אינטנסיבי ומהיר, רכבים טובים נמכרים בשעה אבל יש המון המון נבלות ורכבים עם המון בעלים או נסועה גבוהה מאוד. את הרכב שלי קניתי יד 3, 118,000 ק"מ ב20,000 ש"ח. בבדיקה יצא שלא עבר שום תיקון פחחות, רק חלון צד ושמשה מוחלפות משום מה. מהצד המכני הכל הי…
הודעה אחרונה מאת Avivne, -
אבי ויתר השנה על הרכב שלו ,ואני מסיע אותו לכל מקום מרוחק, ובעיקר לבדיקות וטיפולים בסרטן דם שיש לו. השאלה האם יש סיכוי לקבל תו נכה עבורו, ואם כן איך?
הודעה אחרונה מאת LaCoco, -
- 3 עוקבים
- 1 תגובות
- 852 צפיות
השאלה בכותרת, אני עוזר בימים אלה לאחי למכור את רכבו וקצת חושש מקונים שמבקשים שאשלח להם את רשיון הרכב בווטסאפ, מה הייתם עושים במקומי במקרה כזה ומה למעשה הסיכונים שכרוכים בשליחת רשיון הרכב לאדם זר?
הודעה אחרונה מאת sperial, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 2 אלף צפיות
קבוצת סמל"ת יבואנית אלפא רומיאו לישראל השיקה את האלפא רומיאו טונאלה (tonale). עם הטונאלה, נכנסת אלפא רומיאו לשוק הלוהט של ג'יפוני C-SUV כשהיא חמושה בעיצוב חיצוני יפהפה, ואיבזור עשיר. באלפא מכוונים עם הטונאלה להתחרות בג'יפוני הפרימיום של המתחרים מגרמניה ושוודיה. יואב פולס - אתר car-pad הטונאלה תשווק עם מנוע טורבו בנזין 1.5 ליטר ומספר רמות איבזור, כשבעתיד תצטרף גירסת פלאג אין הייבריד חזקה מאוד. מנועי הטורבו בנזין בעלי הספק של 130 כ"ס ברמות האיבזור sprint ו speciale, ו 160 כ"ס לרמות הגימור ti ו veloce. המנועים מספקים מומנט זהה של 24.5 קג"מ כבר ב 1500 סל"ד. תיבות ההילוכים היא רובוטית כפולת מצמדים DCT, וההנעה קדמית. בכל רמות הגימור…
הודעה אחרונה מאת מיני - וואן, -
-
-
- אחראי פורום
- 16 עוקבים
- 34 תגובות
- 6.7 אלף צפיות
183 מסירות השנה (פחות מקדילאק) לעומת מעל 3000 שנה שעברה ומעל 7500 לפני חמש שנים. https://www.themarker.com/dynamo/cars/2022-06-08/ty-article/.premium/00000181-43ff-d6c1-a9b5-dbffe9780000?_ga=2.165455935.1602839040.1654687221-1478742263.1652269908
הודעה אחרונה מאת רועי5, -
-
- 8 עוקבים
- 19 תגובות
- 9.4 אלף צפיות
תודה מראש לכל העונים.
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אנחנו עומדים בפני רכישת רכב חדש למשפחה (סופר מיני/ מוגבהת) ואני כמנהגי מנסה לקבל החלטה מושכלת ולכן נובר ונובר בכל המידע שיש במרשתת להציע, הגעתי למבחני הריסוק של euro-ncap. אני מסתכל על תתי הציונים של הגנה על היושבים מקדימה והגנה על ילדים בספסל האחורי ורואה פערים לא קטנים בין רכבים מאותה קטגוריה. למשל: ארונה 80 בהגנה על ילדים במושב האחורי לעומת 85 אצל הקאמיק. יונדאי באיון (שעתידה להגיע בקרוב) הגנה על מבוגרים 76 לעומת 94 עבור פורד פומה. עלו לי כמה תהיות בנושא: האם ציון 85 של רכב שנבדק ב2017 זהה לציון 85 של רכב שנבדק ב2021? עד כמה פערים של 5 נקודות (למשל) זה שיקול משמעותי בבחירת רכב לדעתכם? ו10? האם אני נותן שיקול גדול…
-
- אחראי פורום
- 9 עוקבים
- 24 תגובות
- 5.3 אלף צפיות
שלום, רכשתי רכב חדש פורד אקספלורר גרסת LIMITED 4WD. נדהמתי לגלות שאין ברכב אפשרות להורדת הילוכים בנסיעה, אלא רק כפתור L בחוגה של בורר ההילוכים. מסתבר שבורר הילוכים ידני קיים רק בגרסא היקרה יותר. כאילו שהרכב הזה לא מספיק יקר. לא נראה לי שמצב L מתאים לנסיעה ממושכת בירידות, אלא רק להילוך כוח בירידה / עליה קשה. אני צודק? איך בכל זאת שומרים שהרכב לא ידהר בירידות ממושכות? חייב לציין שנראה לי מוזר שבכלל מרשים להם למכור רכבים בלי יכולת לשלוט ידנית בהילוכים. נראה לי מוצר בטיחותי בסיסי. אשמח לעצות. תודה!
הודעה אחרונה מאת שימי12, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 עוקבים
- 18 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
לפני כשבועיים מכרתי את הריו הידנית שהייתה איתי 7 שנים ו-193,000 ק"מ. החלטתי לעשות סיכום קטן עבור חברי הפורום, כנהוג פה. מכיוון שרשמתי הכל, אנסה לצרף גם מספרים וכמה עלו לי הטיפולים השוטפים והתקלות במהלך השנים. אז קצת על הרכב: קיה ריו 2015, מנוע 1.2, גיר ידני. קניתי אותה חדשה ביוני 2015 ומאז הרכב שימש אותי לנסיעות על בסיס יומי (כמעט) מהצפון למרכז. מרבית הק"מ נצבר בנסיעות בינעירוניות בכביש 6. הרכב נקנה בכ- 78,000 ש"ח (כולל אגרת רישוי) ונמכר ב 23,500 ש"ח. טיפולים שוטפים: עד טיפול 165,000 ק"מ הרכב טופל במוסכים של קיה, החל מ 180,000 ק"מ הרכב טופל עם חלפים מקורים אבל במוסך אחר. סה"כ עלות כל הטיפולים והתיקונים: 20,500 ש"ח …
הודעה אחרונה מאת TZR84, -
-
-
- אחראי פורום
- 31 עוקבים
- 68 תגובות
- 11.4 אלף צפיות
תואר זה היה שייך פעם לפריוס. הייתי נוסע והייתי רואה פריוס מרחוק בנתיב שלי , הייתי מתכונן להכנס למוד "הנה, יש צב על הכביש, צריך לעקוף אותו" אז עכשיו יש זוכים חדשים בתואר. לא משנה אם זאת טסלה, ג'ילי, אייוויס או משהו אחר. גם לא משנה שהביצועים מ-0 ל-100 יכולים להביא בראש כמעט לכול רכב שיש על הכביש, או העובדה שטעינה מלאה עולה סביב ה-50 שקל. הצב יהיה צב, ובכביש בינעירוני הוא יאיץ בקצב של סוזוקי אלטו כול הדרך ל-90 קמ"ש אימתניים וישאר שם. השאלה היא למה? מה? חרדת הטווח כול כך חזקה? או שפשוט אותם בעלי פריוס לשעבר הם אלו הראשונים שקנו את הרכבים החשמליים?
הודעה אחרונה מאת llaavvii, -
-
- 14 עוקבים
- 28 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
לא רק שבארץ המחיר של הטסט הוא בין היקרים בעולם הנה קמה לה ועדה שכל רצונה לחלוב עוד כסף ומעלה את מחיר הטסט שוב. https://www.israelhayom.co.il/business/article/12288676?amp=1 לא יאמן כמה סחיטה יש על נהגי ישראל ואני מקווה שכאשר אחרי הבחירות תהייה ממשלה שהיא לא ממשלת מעבר מישהו יקבל שכל ויחזיר את המחירים. אולי אני נאיבי אבל פשוט נמאס שהממשלה שצריכה כספים לכסות על מליארדי השקלים שהיא פיזרה שולחת שוב יד לכיס הנהגים וחולבת אותנו.
הודעה אחרונה מאת amosbmw, -
- 10 עוקבים
- 25 תגובות
- 9.3 אלף צפיות
היי חברים, אני מחפש המלצה לכסא בטיחות מגיל לידה עד סוף השימוש בבוסטר אבל שיהיה צר, שבמידת הצורך אוכל להכניס 3 כסאות כאלו. דברים שחשובים: - קודם כל בטיחות - זה שהוא צר לא אומר שלא יכול להיות בטיחותי - דו כיווני - גם עם וגם נגד כיוון הנסיעה - שיהיה מתאים מגיל לידה (כולל ריפודים לראש) - עומד בתקני בטיחות - שיהיה אפשר להשתמש גם ב- ISOFIX וגם בחגורת בטיחות על מנת לעגן אותו - שיהיה ניתן להפוך אותו גם לבוסטר לאחר שהילד גדל - ריפודים נשלפים (על מנת לנקות את הכיסא) מה שמצאתי בנתיים זה כסא של גרקו SlimFit XL3 ברוחב 42.5 ס"מ. ראיתי גם את צ'יקו MyFit, הבעיה שהוא מתאים לגיל שנתיים+ אשמח לשמוע דעות/המלצות
הודעה אחרונה מאת Mr.Hybrid, -
- 4 עוקבים
- 6 תגובות
- 2 אלף צפיות
החלפתי סוללה בשלט רחוק והיו בו שתי סוללות 2016 דקות. שמתי במקומן את סוללת 2032 הפופולרית, השלט עובד רגיל. מה הרעיון?
- 6 עוקבים
- 14 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אהלן, פעם אחת נדלקה לי נורה של חוסר דלק. מחשב הרכב מראה כי 53 ק"מ נותרו לי. אני במקרה עובר ליד אחת מתוך 5 תחנות שבהן אני מתדלק וזו ספציפית הכי נפוצה אצלי. כבר בשלב זה אדגיש, לא עבר קילומטר אחד מאז שנדלקה נורה ועד שעצרתי לתדלק. באותו זמן יצא שהייתי על גבול המסגרת אז אמרתי שאתדלק 2-3 ליטרים (שיתנו לי עוד 30-45 ק"מ במינימום). למחרת תכננתי לתדלק עם מזומן. מכניס את האשראי, מכניס את הפיה, מפעיל. כעבור קצת יותר מ-3 ליטרים ובערך 22 שקלים עוצר ומחזיר את הפיה. מניע את הרכב, מד חוסר הדלק עדיין דולק והק"מ הנותר הוא...53 ק"מ. רגע מה? טוב זה בטח מחשב הרכב שלא יכול להיות מדויק בטווח כזה של 3 ליטרים. בטח אני טועה. למחרת פול טנק והחלטתי לנסות תחנה אחרת …
הודעה אחרונה מאת Sparrow420, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 6 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
מצורף קישור לסוזוקי גראנד ויטארה החדשה,הדגם ההיברידי המלא מבוסס על מע' היברידית של טויוטה וגם המנוע והגיר של טויוטה. מיוצר בהודו ולא בהונגריה כמו שהיה עד עכשיו, אמור להתחרות בסלטוס:
הודעה אחרונה מאת Mike808, -
-
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם , רכשתי רכב חדש בחודש 03/22 מחברת קיה 2022 לצערי נתקלתי בכמה וכמה תקלות במולטימדיה לאחר 2 טיפולים של איפוס המערכת שכלל לא עזרו דיברתי עם מנהלי שירות שטוענים כי הנושא עדיין בפיתוח. הבנתי שיש בעייה כוללת בכל רכבי הקיה בדגמים מסויימים וחדשים . כבר 10 אנשים שקרובים אליי בעלי רכב קיה סובלים מאותה הבעייה .. רציתי לשאול אם עוד מישהו מזדהה אם אותה בעייה ומעודכן בה ?
הודעה אחרונה מאת adi89, -
בדיקה לטסט
מאת yosef156- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אהלן. יש לי נורות של abs ועוד נורה שדולקות ברכב. בבדיקה במוסך הבעיה לא מכנית אלא במחשב. האם טסטר פוסל על זה? ספוילר
הודעה אחרונה מאת ידני, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 27 תגובות
- 32.8 אלף צפיות
שלום, אני מתכנן ללכת מחר על מנת לרכוש רכב מבחור פרטי. הרכב שנת 2015, משועבד לבנק. הבחור מבקש לשחרר את השעבוד עם הכסף שלי, מה שאומר שעליי להעביר לו את הסכום עוד לפני שהסרנו בכלל את השעבוד על הרכב. מובן שמדובר פה בסיכון לא מבוטל, לא משנה כמה נחמד הבחור. ככל הנראה לבחור אין מספיק מזומן על מנת לשחרר בעצמו את השעבוד במקום. אני אמור להפגש איתו מחר ב8 וחצי בסניף הבנק שלו על מנת לבצע את ההליך. מה מקובל לעשות במצב כזה?
הודעה אחרונה מאת ALÞћÃ, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
הסיטרואן C5Aircross הוא המענה האוונגרדי של סיטרואן לאופנת הג'יפונים בקטגוריית C-SUV הרוויה במתחרים אגרסיביים מבית ומחוץ. הוא הוצג לראשונה בסין כרכב קונספט כבר ב-2015, ובשנת 2017 החל להימכר בשוק הסיני. שנה מאוחר יותר הוא החל להימכר בשוק האירופאי עם מעט מאוד שינויים עיצוביים מאותו רכב קונספט מקורי. אנשי סיטרואן מדווחים על כ-325.0 אלף יחידות שנמכרו בעולם, מתוכם כ 245.0 אלף באירופה. בישראל החל ה C5 Aircross להימכר בשנת 2019 בגרסאות דיזל ובנזין, ובשנת 2021 נוספה גם גרסת פלאג אין הייבריד. בסה"כ מכרה סיטרואן בישראל כ-3,700 יחידות מהדגם, בעיקר הם מנועי דיזל (כ-2,600 יחידות) ומעל 1,000 יחידות מונעות בנזין, ומספר לא רב של גרסות PHEV (פלאג אין הייבריד). הנתונים בסיוע @zv…
הודעה אחרונה מאת menir1, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
את תושבי כדור הארץ, בגדול, ניתן לחלק לשלוש אוכלוסיות עיקריות: 1. אלו שהאזינו לפודקאסט הרכב 'דרייב' - ואהבו 2. אלו שהאזינו לפודקאסט 'דרייב' - ולא אהבו 3. אלו שהאזינו לפודקאסט 'דרייב' - והיו ככה ככה כזה, חלק אהבנו יותר, חלק פחות 4. וכל היתר, כולל אלו שלא יודעים לספור. הבוקר עלה לאוויר הפרק ה 11 בו יואב מבקש מכם להתחיל להתפלל, כל אחד לאלוהיו שלו, בלי הבדלי גזע, דת וסוג רכב. פרק 11 - תהנו, תסבלו, תשתפו, תעבירו ביקורת, אל תעבירו ביקורת. להנאתכם.
הודעה אחרונה מאת _-?, -
-
מי מחובר 37 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 1,698 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- shlomi66
- RK
- Lexicon
- amirtoar
- santiago
- Igalz
- פול-טנק
- TZR84
- eladts
- David32
- reloop
- benny62