Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1438 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים 

יש לי טויוטה פרו אייס 2017 עם 60000 קמ . 

הרכב התחמם ללא סיבה נראית לעין הופנה למוסך מרכזי שם לא איתרו את התקלה . 

לאחר שיצא מהמסוך המרכזי הרכב שוב התחמם , הופנה שוב לאותו מוסך שם ביקשו להחליף רדיאטור

הוחלף רדיאטור לחדש בעלות של 4000 שח . 

לאחר ההחלפה המוסך טוען שהלך מנוע , ( מנוע מנפח ) כנראה נכנס לחץ מהמנוע למערכות מיים. קיבלתי הצעת מחיר ש 30000 להחליף מנוע מיבוא ...

יש לי כמה שאלות 

האם המוסך צריך לקחת אחריות מכיוון שלא איתר את התקלה בזמן ? 

האם המוסך גרם לתקלה בכך שהמשיכו לנסוע על הרכב לצורך בדיקות וכו' ? 

מצאתי ריקול מאתר רוסי על הרכב הנ''ל שטוען שיכול להיגרם נזק עקב התחממות . לצערי לא מצאתי אף ריקול שמדבר על התופעה הזאת באתרים בארץ . 

אשמח לעצה מה אומרים ? 

Screenshot_2022-07-24-21-11-50-958_com.android.chrome.jpg

פורסם

יש חיווי חום מנוע ואם עוצרים את הרכב בזמן המנוע לא אמור "ללכת".

יש אשמה תורמת של הנהג,הסכום גבוה ואפשר לנסות לבקש השתתפות רצון טוב של היבואן.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

בשביל 30,000 הייתי בודק אפשרות לשפץ את הקיים. אם זה רק ראש תצא בהרבה פחות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

חיפשתי , הרבה מוסכים מתנערים מראש מנוע. 

שמעתי שיכל להיות סדק בבלוק מנוע ולא בראש . מה גם שזה רכב שקשה לעשות עליו ראש מנוע צריך לפרק את המנוע בשביל זה .  

פורסם (נערך)

אני לא יודע עד כמה זה רלוונטי, אך אכן יש ריקול לדגם הזה (ג'מפי) בנושא של התחממות יתר. תאור הבעיה היא שבשל בעיית תוכנה המנוע יכול להתחמם יתר על המידה מבלי להודיע לנהג על כך. לא ברור אם אין כלל התראה או שההתראה בלוח המחוונים מגיעה בשלב שזה כבר מאוחר מידי. 

האם יש כאן אשם תורם? בהחלט שיתכן, מוסכים היום די עצלנים, אף אחד לא מתאמץ היום בתחום הכי חשוב בתחום הרכב, דיאגנוסטיקה. ממליץ לך להצטייד בעורך דין בנושא. לפחות זה היה במרכזי אז יש את מי לתבוע. 

מצד שני, אני מניח שזה רכב עבודה ובלי רכב אתה מפסיד כסף, הייתי בודק התקנה של מנוע מפירוק, זה מנוע ודגם נפוץ כך שלא בעיה למצוא. את השאר תסגור במישור המשפטי. 

עריכה אחרונה על ידי ch2856
פורסם
בתאריך 25.7.2022 בשעה 07:58, Potato כתב:

יש חיווי חום מנוע ואם עוצרים את הרכב בזמן המנוע לא אמור "ללכת".

יש אשמה תורמת של הנהג,הסכום גבוה ואפשר לנסות לבקש השתתפות רצון טוב של היבואן.

נכון , ככה פעלתי . חיברתי גם obd דבר מוזר שגיליתי שבobd החיווי היה יכול להגיע עד 110 ועדיין לא היה זכר בחיווי הרכב . לטענת המסך זה היה תקין. 

פורסם

כתבת: המוסך טוען שנכנס לחץ מהמנוע למערכת המים ...

למה הכוונה? 

אני ממליץ לך ללכת למוסך אחר.

פורסם

כאשר אטם ראש במנוע נפרץ (או שנוצר עיוות בראש המנוע עצמו), הכל תלוי במקום הפריצה, יכול לחץ מהצילנדר לעבור למערכת הקירור (הלחץ גבוה מהלחץ במערכת הקירור) ויכולים לעבור נוזל קירור למערכת השמן ולהיפך.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

תבדוק אם יש מים בשמן או להיפך, תבדוק אם יש טחינה במכסה שמן ובראש מנוע, תחליף אטם ראש חדש, שמן פילטר, טרמוסטט רק לייתר ביטחון, ותיסע תבדוק אותה.

ישר מנוע מנוע 70 אלף תיקון עזוב נו בחייאת.

תעביר אותה למוסך אחר ותאמר שהרכב התחמם רדיאטור חדש ותן להם לאבחן. תקשיב לעוד דעה מקצועית.

פורסם

המוסך גם לא איבחן את התקלה וגם הוציא ממך סתם 4,000₪ על רדיאטור חדש כשלא היה צורך בזה..יופי של מוסך!

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
  • תוכן חדש...