Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1427 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבוקר עמדו לצידי ברמזור שתי A8 ממשלתיות. ללא כלים נוספים מלפנים או מאחור. מעניין מי האישיות.

ראיתי שלדלת האחורית הוסיפו את הגומי הזה שרבים וטובים מוסיפים בעצמם. אז מה - הבידוד בA8 לא מספיק טוב? 

פורסם (נערך)

תמונה?  ואולי הרכב כבר מרופט והתוספת כי אין תקציב לסדר 😂   זו למשל שר בדרך הביתה.

image.png.17126cc30681ed918b684b833964b7b6.png

ויש ליווי- ללא מספר רישוי 

עריכה אחרונה על ידי zaf

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 34 דקות, zaf כתב:

תמונה?  ואולי הרכב כבר מרופט והתוספת כי אין תקציב לסדר 😂   זו למשל שר בדרך הביתה.

image.png.17126cc30681ed918b684b833964b7b6.png

ויש ליווי- ללא מספר רישוי 

לפי המיקום זה נראה כמו גנץ

פורסם

למיטב זכרוני כמעט כל השרים לא מקבלים A8 משוריינת.

בד"כ זה ראש הממשלה, שר הביטחון, ובשנתיים האחרונות גם ראש הממשלה החלופי.

במקרים שלהם יש שתי A8 שנוסעות תמיד ביחד.

למעט מקרים נקודתיים אם האישיות ברכב, יש ליווי, אם אין ליווי, האישיות לא ברכב

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

סה"כ רוצים לשמור על הדלתות שלא יקבלו שריטות.

בשביל זה פתחת שירשור?

PXL_20220721_155408375.thumb.jpg.df8e76ef099ff9867ddd2ee85b152beb.jpg

• אהבתי 3

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם (נערך)

אם כבר מדברים אני שואל בתמימות 

למה אין להם לוחית רישוי?  ואם הנהג יעשה עבירת תנועה? מה יש לו דין אחר ממני?

עריכה אחרונה על ידי ידני
  • אהבתי 3
פורסם (נערך)
לפני 16 דקות, ידני כתב:

אם כבר מדברים אני שואל בתמימות 

למה אין להם לוחית רישוי?  ואם הנהג יעשה עבירת תנועה? מה יש לו דין אחר ממני?

הרכבים האלה (כשהם בשירות ראש הממשלה/שר הבטחון) נוסעים לפי הנהלים במסלול הנסיעה ולא לפי חוקי התנועה. הם בדרך כלל נוסעים בשיירה וגם רמזורים לא רלוונטיים אליהם.

גם מה צריך מספר רישוי כשיש רק כמה רכבים בודדים כאלה בכל הארץ ובכל רגע נתון ידוע איפה כל אחד מהם נמצא?

עריכה אחרונה על ידי Ooga
פורסם (נערך)
לפני 9 שעות, ידני כתב:

מה יש לו דין אחר ממני?

לפני 3 שעות, אורח לרגע כתב:

כן.

הרכבים האלה, כאשר נמצא בהם האח"מ, מקבלים, למעשה, כביש פרטי. אנשי האבטחה חוסמים את כל הדרכים בהם צפויה לעבור השיירה, והדבר נעשה בסמכות, ומתבצע גם אם הציבור סובל מזה שעות וימים.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעתיים, sperial כתב:

אנשי האבטחה חוסמים את כל הדרכים בהם צפויה לעבור השיירה

אמרת  דברים לא מדוייקים  הם בשיירה כן אבל לא חוסמים את הכביש ראיתי אותם כמה פעמים בירושלים -ת"א  נוסעים מהר ומלא צקלקות אבל לא סוגרים כביש 

זה לא ביידן

• אהבתי 2
פורסם

בשני ארועים שבהם נתקלתי (בשנים שלפני הקורונה) בוצעו חסימות אגרסיביות מאוד, עד כדי כך שאנשים נותרו ממש נצוכים בביתם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני 17 שעות, m3x7r3m3 כתב:

ובשנתיים האחרונות גם ראש הממשלה החלופי.

וואלאק,הביטוי הזה קורע אותי כל פעם מחדש.

פעם זה היה "מ"מ ראש הממשלה" כמו עם אולמרט.

היום זה ראש ממשלה חלופי - כמו איזה חלק עם מק"ט לאיזה מכשיר :D

עריכה אחרונה על ידי ezuf
  • מצחיק 1

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
לפני 16 שעות, sperial כתב:

הרכבים האלה, כאשר נמצא בהם האח"מ, מקבלים, למעשה, כביש פרטי. אנשי האבטחה חוסמים את כל הדרכים בהם צפויה לעבור השיירה, והדבר נעשה בסמכות, ומתבצע גם אם הציבור סובל מזה שעות וימים.

אתה מבלבל במוח.

בתור ירושלמי אני נתקל בשיירות האלה לפחות פעמיים בחודש, כבר 40 שנה. אף אחד לא חוסם שום דרך.

• אהבתי 1
פורסם

נושא של (אי) חסימת דרכים תלוי בהערכת סיכונים.

יש הערכה (בעקבות מידע מודיעיני) שיש סיכון כלשהו - אז מבצעים חסימה יותר אגרסיבית (כתלות ברמת הסיכון).

אם אין חשש לסיכון - אז מסתפקים בשיירה ש"עוטפת" את רכבו של האח"מ, כך שאינך יכול להגיע אליו (אין אפשרות להכנס בין רכבי השיירה. כמדומני שהם מתפרסים על כל נתיבי הכביש בכדי למנוע אפשרות התקרבות לאח"מ)

• תוכן חדש...