Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1431 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 11 דקות, motior כתב:

יפה... תודה על הסיכום
אפשר לשאול מי המחליפה (אם יש)?

המחליפה היא סוזוקי קרוסאובר מאותה השנה שעברה אליי מההורים שלי (הם החליפו לרכב חדש).

מכיוון שהם לא נוסעים הרבה, הרכב עבר אליי בתחילת הקורונה עם פחות מ 50,000 ק"מ.

ניסיתי למכור את הקיה כבר אז, אבל לא ממש הלך לי אז נשארתי שנתיים עם שני הרכבים.

לגבי הסוזוקי אגב, היה לי סיפור ושרשור ארוך בפורום בנוגע לבעיות שהיו לי עם הרכב. שוב, לא בגלל הרכב עצמו אלא בגלל מוסך שפישל.

היום הסוזוקי עם 96,000 ק"מ וכרגע אני כנראה אשאר איתה.

עריכה אחרונה על ידי TheExplorer
  • אהבתי 1
פורסם

אם הסוזוקי עם הגיר הרציף, תהיה עירני להחלפה שלו שעם עקשנות יכולה להיות מכוסה על ידי היבואן.

לגבי הקאליפר, זו מחלה ידועה בעיקר בפיקנטו. מענין לדעת שקורה גם בריו.

אחלה תחזוקה פשוטה ובסיסית, בגלל שאני ממש אוהב מספרים, נעשה חישוב כולל, הרכב עלה לך 75 אלף שקל בטיפולים וירידת ערך. 14 אלף ליטר דלק במחיר ממוצע של 6 שקל לליטר זה עוד 84 אלף שקל. נעגל ל160 אלף שקל, עבור נסועה לא נמוכה. זה אחלה מחיר חודשי לרכב חדש לגמרי.

• אהבתי 1
פורסם
לפני כשעה, EliC25 כתב:

אם הסוזוקי עם הגיר הרציף, תהיה עירני להחלפה שלו שעם עקשנות יכולה להיות מכוסה על ידי היבואן.

לגבי הקאליפר, זו מחלה ידועה בעיקר בפיקנטו. מענין לדעת שקורה גם בריו.

אחלה תחזוקה פשוטה ובסיסית, בגלל שאני ממש אוהב מספרים, נעשה חישוב כולל, הרכב עלה לך 75 אלף שקל בטיפולים וירידת ערך. 14 אלף ליטר דלק במחיר ממוצע של 6 שקל לליטר זה עוד 84 אלף שקל. נעגל ל160 אלף שקל, עבור נסועה לא נמוכה. זה אחלה מחיר חודשי לרכב חדש לגמרי.

אותו הקאליפר נתפס פעם נוספת ממש לפני הטיפול האחרון, שומן שוב. הפעם הרפידות במילא היו זקוקות להחלפה ולכן זה לא שינה הרבה.

לגבי הגיר בסוזוקי. כבר הוחלף, באחריות.

פורסם

הריו הידנית 1.2 זכורה מאוד לטובה אצלנו במשפחה.

רכב מצוין. 

מצחיק לחשוב שב 2013/4/5 סופר מיני מוצלחת כזו נמכרה בסכום של כ 75.0 אש"ח.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
לפני שעתיים, discoTD5 כתב:

רכב מצוין. 

למה הלכת רחוק? יונדאי מכרה עד 2018 את האחות התאומה עם גיר ידני ב-80 אלף ש"ח.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

ה 1.4 האוטומטי לפחות על הסטוניק הרגיש נורא אנמי. מצד שני נהגתי על רכב השכרה עם 85 אלף ק"מ שהרגיש כמו חדש. למי שמחפש אמצעי תחבורה אמין במיוחד, הרכבים האלו מציעים אחלה תמורה לכסף.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם (נערך)
לפני שעה, miatanc כתב:

נסעתי כמה פעמים על ה 1.4 אוטומטית של הליסינג,זכור לי רכב עגלתי להחריד,ומושב נהג מזעזע

לא נסעתי על ה 1.4 או הגיר האוטומטי אבל שמעתי עוד אנשים מתלוננים על זה, אני מניח שהבעיה היא בגיר האוטומטי.

הגיר הידני עם מנוע 1.2 נותן לך רכב עם ביצועים סבירים בהחלט, אפילו באזור הררי.

אבל שוב, אני לא חושב שזה רכב למישהו שמחפש מהירות או ריגוש. זה רכב למי שרוצה לנוע בין נקודה א' לנקודה ב' בלי הרבה בעיות בין לבין.

לגבי מושב הנהג, לא שמתי לב למה שאתה מציין. היה לי נח. חשוב לציין שההגה מתכוונן לעומק ולגובה וזה מאפשר למצוא תנוחת ישיבה נוחה דיי בקלות.

לפני 12 שעות, discoTD5 כתב:

רכב מצוין. 

היום כבר כמעט ולא ניתן לקנות רכב ידני בארץ ובטח שלא במחיר הזה. אפילו פיקטנו (בוודאות) ו i10 (לא בטוח) כבר לא נמכרות עם גיר ידני.

הכי קרוב שיש זה סוזוקי איגניס שעדיין נמכרת עם גיר ידני. אני לא אכנס לסוגיית העיצוב של הרכב כי זה עניין של טעם וריח (אני דווקא מוצא את הרכב לחמוד) ואפילו נהגתי על אחת כזאת בחו"ל והיה לי מאוד נח. אבל למכור גרסא בסיסית מאוד של רכב מיני גבוה עם גיר ידני ב 95,000 ש"ח? זה מחיר לא הגיוני...

לגבי הסטוניק. התעניינתי ברכב גם בתור רכב ליסינג וגם קניה. 110,000 ש"ח על הדגם הבסיסי מרגיש לי קצת יותר מדי גם (בסופו של דבר זאת סופר מיני גבוהה).

חבל שלא מוכרים את הדגם עם גיר ידני (מכרו בהתחלה?) באזור ה 95,000 ש"ח, אני חושב שבמקרה הזה הייתי עובר לסטוניק חדשה.

עריכה אחרונה על ידי TheExplorer
פורסם

אמינות בהחלט טובה, לי מושבים היו בסדר, אם כי זווית משענת ראש הפריעה, פחות אהבתי את הנוחות.

אבל מרווחת, ואמינה כמו שניתן לראות, כנל ה1.4.

חבל שלא הייתה אופציה ל5 דלתות עם מנוע 1.4 ידני כמו שהיה עם הסאדן, היה פותר את בעיית הכוח.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ה1.4 ידנית סדאן הייתה מצוינת.

הייתה לי כחודש מהעבודה כשעשיתי פרויקט בחיפה ונסעתי יומיות מפתח תקווה לחיפה. סחבה יפה מאוד והייתה לה צריכת דלק מצוינת במיוחד בשיוט בהילוך 6.

מה שלא היה לה זה אבזור, רכב כמעט ערום בפנים מזל שהיה מזגן.

פורסם
לפני 3 שעות, miatanc כתב:

נסעתי כמה פעמים על ה 1.4 אוטומטית של הליסינג,זכור לי רכב עגלתי להחריד,ומושב נהג מזעזע

עגלתית, שתיינית להחריד (6.5-8 קמ"ל עם רגל כבדה לסירוגין בתוואי שהוא בעיקר עירוני), קשיחה להחריד (הרכב ליטראלי מתרסק מענפים על האספלט) ופשוט לא נוחה. המזגן זכור לטובה וזהו. לא יודע לומר אם ה i20 מאותו הדור, שמבוססת על אותם מכלולים מספקת חוויה טובה יותר.

• תוכן חדש...