Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1443 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הם גובים שקל על כל פעולה של תשלום בחניון. אז כשאתה חוזר משבוע ביוון ומשלם לחניון בערך 350 ש"ח זה נבלע. כשאני קופץ לדואר והחנה עולה לי 5 ש"ח במקום 4 זה כבר לא מחליק בגרון.

היום גם מכניסים קורא EMV במחסומים של החניון, אז גם מבחינת הפעולה זה להוציא טלפון וללחוץ על אפליקציה. ההבדל הוא הושטת יד מהחלון. שירות מיותר בכל חניון נורמלי.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 4 דקות, m3x7r3m3 כתב:

@sperial

זה לא הפעלה כמו כחול-לבן, ולמיטב ידיעתי אין עמלה על תשלום בחניונים דרך פנגו/סלופארק

שקל אחד.

פורסם

לכם אולי.

לי יש פנגו Simple:

ציטוט
  • תשלום מהיר בחניונים

לצאת מהחניון מבלי להתעכב בעמדת התשלום ובלי לשלם עמלת הפעלה

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

תשמע - כל ההבדל הוא שאתה מקיש על האפליקציה כשאתה מתניע ואני עושה זאת במחסום. ההבדל, מבחינת זמן, הוא, נניח, ואני לארג', רבע דקה. 

עריכה: הסתכלתי בקישור שלך. אתה לא משלם תוספת בחניון כי אתה משלם מנוי קבוע, 120 ש"ח בשנה. אני במסלול הבסיסי, אז גובים ממני תוספת. כנראה שסלופארק הרויחו ממני על זה בשנה האחרונה 2 ש"ח.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

אכן אני מנוי קבוע וותיק, אני לא משלם 120 לשנה אלא קצת פחות מ-95 שקל.

הבנפיט שלי מהמנוי הוא כמובן לא התשלום בחניונים כי זו פעולה שאני עושה בד"כ פעם-פעמיים בחודש.

הבנפיט שלי הוא התזכורות לסיום חניה וההארכה שלפני המנוי כל הזמן הייתי שוכח לכבות.

אגב כשהצטרפתי במקור לחבילה היא עלתה 4.90 לחודש. זה היה ב-2016, מאז פעם אחת עלה המחיר ל-6.90 לחודש ב-2019, ופעם שנייה ל-7.90 ב-2021 (עם חבילה של שטיפת רכב?).

שעת חנייה עולה החל מ-4 שקלים, זה אומר שמספיק פעם בחודש שהתזכורות / שירות זזתי "מציל" אותי (כי אני נזכר אחרי יותר משעתיים בד"כ) כדי שזה יחסוך כסף.

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...