Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוזוקי גראנד ויטארה החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1429 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מצורף קישור לסוזוקי גראנד ויטארה החדשה,הדגם ההיברידי המלא מבוסס על מע' היברידית של טויוטה וגם המנוע והגיר של טויוטה.

מיוצר בהודו ולא בהונגריה כמו שהיה עד עכשיו, אמור להתחרות בסלטוס:

עריכה אחרונה על ידי levy
פורסם

מי שמיוצר בהונגריה הוא סוזוקי ויטרה ולא גרנד ויטרה. הדור האחרון של גרנד ויטרה נמכר בארץ עד 2015 והיצור הופסק בשנת 2017. זה דגם נפרד מהויטרה שמשווק היום בישראל.

הבסיס הוא כנראה אותו בסיס משום שלרכב הזה יש בסיס גלגלים זהה לזה של הקרוסאובר או S קרוס בגלגולו הנוכחי.

לגרנד ויטרה היוצא היה עיצוב חביב וגם זה של הויטרה עדיין נראה לא רע, פה יצא להם משהו מכוער לגמרי, אפס חן בחזית, דופן סתמית לחלוטין וגם חלק אחורי אנונימי לגמרי.

גם אם זה יגיע לשווקים מערביים אני לא רואה איך זה נותן פייט לדגמים מודרניים. הבסיס עתיק, תאי הנוסעים שלהם פשוטים ברמה כמעט מביכה, אבזור הבטיחות בסטנדרט נמוך ולא מתפקד כמו בכלים מודרניים והרכבים שלהם הפכו פשוט להיות מין ליגה ב'. אם זה היה בא לידי ביטוי במחיר - ניחא. אבל עם התמחור של ה-S קרוס והויטרה הנוכחיים אני לא רואה שום סיבה לרכוש אותם.

פורסם

אם זה לא יגיע לאירופה זה לא יגיע לארץ.

בניגוד לסלטוס שמגיע בתקינה אמריקאית, סוזוקי לא מוכרים כלי רכב בצפון אמריקה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

נראה כמו רכב המיועד לשוק ההודי. כאן זה מתחיל, כאן זה נגמר.  הסטנדרטים בהודו נמוכים מאוד ולא רלוונטיים למדינות מערביות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

הקלף החזק זה המערכת ההיברידית של טויוטה,אי אפשר להשוות לסלטוס בצריכת הדלק עם המנוע 2000 ,הגראנד ויטארה חסכוני פי 2.

לטעמי יצא להם רכב יפה מאוד,אני אהבתי.

המערכת ההיברידית של טויוטה נוחלת הצלחה גדולה בייחוד בתקופה שמחירי הדלק כואבים בכיס ולחשמליות לא ניתן לברוח כי אוטוטו יהיה מס נסועה והמחירים שלהם בטיפוס תמידי.

עלות הייצור זולה בהודו ותאפשר להם להתחרות טוב יותר בסלטוס.

תקינה אמריקאית=עוד כסף והעמסת העלויות על מחיר הרכב.

עריכה אחרונה על ידי levy
פורסם

אי אפשר להשוות לסלטוס בהרבה תחומים, אם צריכת דלק הייתה בראש סדר העדיפויות של כל הקונים אז כולם כנראה היו קונים היברידיות, בפועל זה לא המצב. 

יחידת ההנעה ההיברידית הקטנה של טויוטה עם מנוע 3 צילינדרים 1.5 לא נעימה במיוחד, רועשת ומווברצת יותר מדי. בנוסף על רכב כזה היא תהיה חלשה ואני מאמין שזה שילוב שישמר עבור שווקי עולם שלישי בלבד.  

אם הדגם יגיע לשווקים מערביים הייצור לא בהכרח יתקיים בהודו. 

עם המחיר הנוכחי של הויטרה והקרוסאובר או איך שלא קוראים לו עכשיו אני לא רואה איפה הרכב הזה מתברג בהיצע המקומי של סוזוקי. במחיר התחלתי של 150k ו-160k לרמת האבזור הגבוהה יש המון רכבים מעניינים ומודרניים יותר. 

• תוכן חדש...