רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,585 נושאים בפורום הזה
-
- 7 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום חברים, ברשותי רכב מסוג סובארו אימפרזה gx, וברצוני להתקין ברכב את מנורת הדיאמונד וייזן h4 של פיליפס בפנסי הרכב ופנסי הערפל. האם המנורות האלה באמת נראות כמו קסנון ושוות את המחיר שלהם או שהם בכלל לא מאירות חזק ולא שוות. אשמח לחוות דעת מאנשים שיש להם את המנורה,מחיר,תמורה,וכו'... *שמעתי שיש גם מנורה שנקראת vision plus,היא יותר חזקה מהמנורות לעיל?
הודעה אחרונה מאת MoonKnight, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 8.1 אלף צפיות
שלום חברים, רציתי בבקשה עזרה בקשר למנורת הh4, שמעתי שהמחיר שלה הוא זול והיא נותנת תאורה בצבע לבן-כחלחל. בכל אופן ברשותי רכב מסוג subaru impreaza wrx שנת 2004, ורציתי להתקין ברכב את המנורות האלה בגלל שהבנתי שעל קסנון עושים בלאגן ולא מעבירים איתו טסט. אשמח לחוות דעת על המנורה,מחירים,ושל איזו חברה הכי כדאי לקנות את המנורה. תודה!! *נ.ב.-אשמח לעזרה גם בקשר לפנסי הערפל.
הודעה אחרונה מאת shlomi ohana, -
-
-
- אחראי פורום
- 32 תגובות
- 6.3 אלף צפיות
ראיתי היום בעיתון מודעה של פיאט שפורסם בה שמי שקונה פיאט חדשה(לא משנה הדגם) מקבל דלק מתנה לכל החיים. מתוך סקרנות מעניין אותי לדעת מה "האותיות הקטנות" במבצע הזה..
הודעה אחרונה מאת אורן, -
-
- 3 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם היום ניפתסתי על ידי שוטר כאשר אינני חגור. המצב היה שיצאתי משטיפה(תחנת דלק) לא חגור במטרה לחגור אחרי היציאה וההשתלבות עם הכביש, ברגע שיצאתי עצר אותי השטור וטענתי בפנוי שלא היה לי שדה ראיה טוב והורדתי חגורה על מנת להישאן קדימה ולראות את המתרחש. השוטר לא קיבל טיעון זה וכתב לי דו"ח. הקנס הסתכם ב250 ש"ח ו6 נקודות (עבירה תנועה ראושנה שלי) כרגע אני נהג חדש עד לחודש שינואר הקרוב.השאלה שלי היא כל כמה שנים מתקזזים הנקודות? האם אפשר להמיר את הדו"ח לאזראהרה בהתחשב בזה שזאת עבירה ראשונה? (העברתי חיפוש בפורם ולא מצאתי תשובות לשאלות אלה)
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
- 0 תגובות
- 548 צפיות
שלום מחר מחליפים לי מנוע לשברולט מאליבו שנת 98 ומרכיבים מנוע שנת 2003 מנוע 3100 יש לי מס' שאלות שאשמח לקבל עליהם תשובות: 1. זה בסדר שמרכיבים מנוע עם שנתון גובהה? 2. חוץ ממנוע אזה עוד טיפולים צריך לבצע ברכב ע"מ שהמנוע יעבור בהצלחה ? 3. לאחר החלפת המנוע אזה בדיקות נדרש לבצע? ללכת למוסך מורשה שיבדוק? מכון ? 4. אזה ניירת צריך לקבל מהמוסך ? 5. ועם יש טיפים נוספים אשמח לשמוע... בתודה מראש אלי
הודעה אחרונה מאת elinaim, -
- 2 תגובות
- 765 צפיות
שלום יש לי רכב רנו קליאו ש,98 תדלקתי בטעות את האוטו בדלק 98 במקום 95 ,האם יש לי ממה לדאוג?? תודה יניב
הודעה אחרונה מאת AmitGo, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
היי אני רוצה לייבא רכב לארץ וחשבתי על על דגם ACURA TL שזה חברה מקבילה לHONDA ורציתי לדעת איזה דגם של HONDA ACCORD מקביל לACURA TL? נראה לי שההונדה אקורד שמקבילה לACURA מיוצרת רק באירופה ובגלל זה אני לא מוצא אותה כאן (בקנדה) כי כבר עברתי על כל הדגמים. אגב אני מדבר אל שנת 2006.
הודעה אחרונה מאת kibub, -
-
- 1 תגובות
- 760 צפיות
אני מעוניין לשים צלצול בפלאפון רעש של STI אם יש למישהו סרטון שאפשר לגזור ממנו או משהו מוכן זה יהיה טוב.. אם היה לי STI הייתי מפיץ לקהל הרחב
- 21 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
לילה\בוקר טוב לנוכחים. הזמנתי שעון גדישה שכביכול עלה 25 יורו כולל המשלוח, החבילה נעצרה במכס. עשיתי כמה בירורים ומה שטוענים במכס זה שהשעון מצריך אישור משרד התחבורה האם מישהו נתקל בתופעה דומה? עוד לא ייצא לי מקרה כזה , אני רוצה לשחרר את החבילה אבל לא יודע מה הפרוצדורה. דואר ישראל טוענים שיש להם שירות עמילות ותמורת 200 שח הם ישחררו את החבילה בשבילי. ללכת על האופציה של הדואר או שיש דרך יותר זולה? כי זה כבר עולה על מחיר השעון, איזה הזוי אשמח לאינפורמציה מהמומחים.
הודעה אחרונה מאת אביתר א., -
דוח אור אדום בוטל לאחר חקירה והפרכה של גרסת שני השוטרים. שעה וחצי של חקירת שני שוטרים שלוש הצעות לפשרה של התביעה... התוצאה הסופית: התביעה חזרה בה וביטלה את כתב האישום.
הודעה אחרונה מאת MikiR, -
-
- אחראי פורום
- 20 תגובות
- 5.7 אלף צפיות
מה ההבדלים? מבחינת טיפולים,דלק,ביטוח וכדו'. הכוונה אופנוע זה R1000 וכדו'. הכוונה למכונית זה מכונית סטרדנטית 1600 סמ''ק ומטה.
-
-
- 12 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3812881,00.html
הודעה אחרונה מאת pizo, -
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 2 אלף צפיות
הבוקר קרה לי מקרה מצער. כשחניתי ליד הבית התנגשתי במכסה ביוב שמותקן על המדרכה וכתוצאה מכך נקרע לי דופן הצמיג. כך נפרדתי בצער מצמיג מישלן איכותי שהותקן אך לפני מספר שבועות.. מעצבן. אבל כנראה שזו גם אשמתי. לומדים. העניין הוא שהמכסה של הביוב מותקן בצורה כזו שישנו קצה חד של ברזל שפשוט מחכה לקרוע לך את הצמיג. אם היו טורחים לתחזק את המדרכה ולמלא את הרווח שבין המכסים באספלט אני בטוח שזה לא היה נגמר בצורה כזו. מצ"ב תמונה של המדרכה ושל הצמיג הקרוע. שאלתי היא האם מישהו ניסה פעם לדרוש פיצוי על נזק כזה? מדובר על עיריית י-ם. אני לא כ"כ אופטימי ולא בטוח עד כמה יש לי כח להתחיל עם העניין הזה. בכל מקרה אני אודיע להם על המפגע הזה בתקווה שיתייחסו ויתקנו את זה ככל המוקדם. אש…
הודעה אחרונה מאת locus, -
שלום, אני סובל מהזעת יתר בכפות הידיים (זאת בעיה רפואית שאין לי שליטה עליה, אני פשוט מזיע המון כמעט בכל מצב וברוב חודשי השנה) אני מאוד רוצה ללמוד נהיגה וכבר עברתי תיאוריה, אבל אני יודע שאני לא אוכל לנהוג בנחת ולהתרכז בנהיגה כי אני כל הזמן אזיע, וההגה יהייה רטוב ואני מתבייש מזה. זה הדבר היחיד שמונע ממני כבר מחר להתחיל לקחת שיעורים מה אפשר לעשות? אני אשמח לקבל עצות ותגובות. תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת alonki, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 30 תגובות
- 15.2 אלף צפיות
סתם אבא שלי הביא עיתון פוקוס ואני כל הזמן שרואה את העיתון אוהב לדפדף ולראותאת המכוניות ומחיריהן. בגיליון האחרון ראיתי מכונית קצת שונה,טויוטה קורולה שנת 92 משופרת [ממש כמו מהיר ועצבני] ורציתי פרטים עליה בנתיים מה שאני יודע זה שהיא ידנית,גלשתי בדיון אחר פה וראיתי שאמרו שזו בעצם סליקה משופרת? מי שיודע אני מבקש פרטים על מכונית זו,תודה רבה. והנה התמונות מהאתר פוקוס נט.
הודעה אחרונה מאת bmw ricer, -
-
משטרה וכביש 6
מאת sorvall- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
לאחרונה יוצא לי הרבה לנסוע בכביש 6. שמתי לב שיש ניידות של מתנ"א ועוצרים נהגים. למיטב זיכרוני הכביש היה police free ואנשים היו נוהגים בהתאם. מה השתנה?
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 10.1 אלף צפיות
שלום , אתמול קיבלתי דו"ח חניה בתל אביב ,חניתי בכחול לבן ללא תו חניה כי מיהרתי לרופא. בשעה 16:50 הצמידה לי פקחית דו"ח לשמשה בסך 100 ש"ח, על "חניה ללא כריטיס רגיל\אלקטרוני". רשום בדוח ש "אם ברצונך להגיש בקשה לביטול הודעת תשלום הקנס בשל העילות הקבועות בחוק, עליך לפנות בכתב לכתובת הרשומה בהודעה זו ולצרף את פירוט נימוקיך, מסמכים המאמתים את טענותיך וצילום הקנס בתוך 30 יום". איפה אני מוצא את העילות הקבועות בחוק? יש לי חשבונית על תשלום לרופא (רופא פרטי) ,האם זו עילה מוצדקת? יש סיכוי לצאת מזה? אציין שאחותי גרה ממש קרוב למקום בו חניתי והיא תושבת תל אביב אם זה משנה משהו. תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת SuRuK, -
-
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
"תוך 3 חודשים: אכיפה אלקטרונית בנת"צים עושים שימוש בנתיבי תחבורה ציבורית בדרכים עירוניות? תוך שלושה חודשים תהפוך העבירה למתועדת על-ידי מצלמות אכיפה אלקטרוניות. המטרה: מניעה מוחלטת של הפרעה לתנועת התחבורה הציבורית" מתוך הכתבה בynet - http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3799437,00.html
הודעה אחרונה מאת alomm, -
- 4 תגובות
- 853 צפיות
כשלקלארקסון היה אפרו, כש VHS היה שיא הטכנולוגיה, כשתיבת הילוכים ידנית וטרניג אפור היו באופנה וכשלחייג למשטרה לקח 10 דקות (נסו לחייג 100 בטלפון חוגה). בקיצור, תהנו ! סיסמא לקבצי RAR: needmorebandwidth 1989 http://rapidshare.com/files/229566189/Top_Gear_1989__12x01__Episode_1.avi http://rapidshare.com/files/229572317/Top_Gear_1989__12x02__Episode_2.avi http://rapidshare.com/files/229578666/Top_Gear_1989__12x03__Episode_3.avi http://rapidshare.com/files/229584894/Top_Gear_1989__12x04__Episode_4.avi http://rapidshare.com/files/229591164/Top_Gear_1989__12x05__Episode_5.avi http://rapidshare.com/files/229597911/Top_Gear_1989__12x06__Episode_6.avi …
הודעה אחרונה מאת Alon_A, -
- 3 תגובות
- 711 צפיות
אני בן 18, ומקבל עוד מעט את האוטו הישן של סבא- דייהו ריסר 94' ידנית. רציתי לדעת בכללי איך האוטו, ממי שהיה לו או יש לו כרגע. מעניינים אותי מספר נושאים : 1.איך צריכת הדלק שלו בכללי? 2. איך הוא נוסע? האם יש לו מספיק כח לעליות, האם הוא זריז, או עגלת סןפר עם מנוע קוריאני כושל. 3. אמינות. בינתים זהן.
הודעה אחרונה מאת hans, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 18 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
היה לי בבית קטודות ולא ידעתי מה לעשות איתם, אז החלטתי לשים באוטו. אחרי היתלבטות רבה החלטתי לעשות משהו מעניין, חיברתי את הקטודות לאור השלישי של הברקס וזה יצא ככה: אז אם שוטר רואה את זה מה הוא יכול לעשות לי ?
הודעה אחרונה מאת fizban, -
-
http://www.hnn.co.il/gallery8480.html פעם ראשונה שאני רואה דבר כזה! איך זה קרה?!
הודעה אחרונה מאת ZX2.0, -
- עוקב אחד
- 28 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
איבדתי את הארנק עם ת.ז, רישיון וכרטיס אשראי. מה אני צריך לעשות עכשיו? למי לפנות? תוך כמה זמן אני אקבל רישיון חדש והאם אני יכול לנהוג תודה
הודעה אחרונה מאת יבין, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אז ככה שמעתי ממישהו שאמר לי שהחל 1/1/10 יכול להיות יהיה הנחה 30% על קניית רכב חדש ו 30% על קניית רכב יד 2 מישהו שמע על זה?
הודעה אחרונה מאת Max.M, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
** הוסר קישור לאתר מסחרי ** האם הדבר הזה אמין ועובד כמו שמתואר באתר שלהם? ומה החסרונות שלו? ועל הדרך עוד שאלה שדרך החיפוש שלה הגעתי לאתר הזה,שמעתי היום שמזגן על חום לא צורך בכלל דלק,האם זה נכון?
הודעה אחרונה מאת Ron Poh, -
-
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש למישהו מושג איפה אפשר למצא את הווקס הנוזלי של חברת STP ?? נראה כך..
הודעה אחרונה מאת ravidp18, -
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם. האם ניתן לעשות ביטוח חובה+מקיף לרכב במקום X וצד ג' בלבד לצעיר במקום Y? בתודה מראש
הודעה אחרונה מאת אמיר שליט, -
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
לכאורה אבזור המכוניות ונתוניהן בכללי שווים הרבה יותר, אז למה המחירים נמוכים?
הודעה אחרונה מאת Wheezy, -
- 1 תגובות
- 690 צפיות
רק אני שמתי לב לזה? הייתה אכיפה מאוד מאוד מסיבית ומוגברת בכבישים הבינעירוניים הגדולים ביניהם איילון, כביש 25, כביש 40 ועוד ועוד... כמובן זה נעשה בשיתוף הימל"ת של הצבא והרבה נהגים צבאיים אכלו אותה. זה היה משהו מיוחד או סתם מבצע?
הודעה אחרונה מאת Ahbarony, -
- 0 תגובות
- 702 צפיות
וכיצד אוכל לאמת\לשלול זאת ברכב שלי?
הודעה אחרונה מאת david1,
-
מי מחובר 48 משתמשים רשומים, 5 אנונימיים, 340 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- daniel.asu
- Liran.B
- NAPOLEON
- mottis
- nadavd4
- רכוב כעומד
- yosi554
- Liquidator
- שביט
- avizaz
- natco
- ArikB