Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6063 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

אתמול קיבלתי דו"ח חניה בתל אביב ,חניתי בכחול לבן ללא תו חניה כי מיהרתי לרופא.

בשעה 16:50 הצמידה לי פקחית דו"ח לשמשה בסך 100 ש"ח, על "חניה ללא כריטיס רגיל\אלקטרוני".

רשום בדוח ש "אם ברצונך להגיש בקשה לביטול הודעת תשלום הקנס בשל העילות הקבועות בחוק, עליך לפנות בכתב לכתובת הרשומה בהודעה זו ולצרף את פירוט נימוקיך, מסמכים המאמתים את טענותיך וצילום הקנס בתוך 30 יום".

איפה אני מוצא את העילות הקבועות בחוק?

יש לי חשבונית על תשלום לרופא (רופא פרטי) ,האם זו עילה מוצדקת?

יש סיכוי לצאת מזה?

אציין שאחותי גרה ממש קרוב למקום בו חניתי והיא תושבת תל אביב אם זה משנה משהו.

תודה רבה.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

הי תודה רבה לך על החיפוש והקישור,

לא הבנתי עדיין מה החוק.

האם כדאי לי לרשום מכתב בשם אחותי כי היא תושבת תל אביב למרות שהרכב רשום על שמי?

או שכדאי לכתוב להם על הביקור אצל הרופא ולצרף את החשבונית.?

אודה למי שמבין בדברים האלו ויכול לעזור.

פורסם

העילות הקבועות בחוק אינן רלוונטיות מבחינתך, אבל אתה רשאי להגיש בקשה לביטול גם מעילות אחרות.

לך תדע, אולי יותרו לך?

dirty old man

need love too

פורסם

שלום .... קודם כול הקנס הוא לא כול כך גבוה אז אני לא יודע אם זה שווה לך את כול הטרחה.. כידוע לך או העיריה או המטרה ששניהם מעניקות לך במתנה קנסות לא כול כך ממהרות לבטל קנסות . לי היה סיפור דומה שקניתי את האוטו שלי מסבא'לה אחד הוא חנה את האוטו שלו באיזור של תחנת אוטובוס .. הוא קיבל קנס עוד לא שילם ואני כבר קניתי את האוטו ואז הגיע לי קנס שביכלל האוטו לא היה על שמי ולא שלי.. פניתי למשטרה (יש לציין שהקנס הגיע מהמשטרה) ולקח לי הרבה זמן ובלבולי מוח עד שביטלו לי את הדוח.. עזוב שלם אותו ותידאג בפעם הבא לחנות בחניום קטן שגטבה 20 שקלים לכול היום..

יום נעים שיהיה :wink:

פורסם

בתור למוד של עריית ת"א...

ככה:

אם אתה לא רוצה לבטל שלם כמה שיותר מהר אחרת תקבל ישר כפל קנס.

לגבי ערעור על דוחות זוהי אגדה אורבנית. מה שקורה זה שאם חנית במקום מגורייך בת"א ונגיד הרכב חדש או שנפל התו האזורי או אלף ואחת סיבות וטעויות פיקוח , אתה יכול לגשת ולבקש שיבטלו לך את הדוח, כמו כן הם אינם מחוייבים בזאת.

אם רצונך לבטל גש עם הדו"ח ועם צילום אישור מהרופא וכל מה שנראה לך שצריך למשרד שמטפל בכך בת"א.

כתובת המשרד :

http://www.tel-aviv.gov.il/Hebrew/Transportation/ParkingEnforcement/Tickets.asp

המיקום ממול אצט' בלומפילד ואפשר לחנות שם בחניון ללא תשלום.

תגיע בשעות אחה"צ ככה ב 1300-1400 ולא תחכה המון בתור.

בברכה,

ק.

פורסם
אתמול קיבלתי דו"ח חניה בתל אביב ,חניתי בכחול לבן ללא תו חניה כי מיהרתי לרופא.

בשעה 16:50 הצמידה לי פקחית דו"ח לשמשה בסך 100 ש"ח, על "חניה ללא כריטיס רגיל\אלקטרוני".

הייתי שמח לדעת את מי זה מעניין שמיהרת לרופא ?

מה השלב הבא ? בקשה לביטול דו"ח על מעבר צומת באור אדום בגלל שמיהרת לקניות או למספרה ולא רצית להפסיד את המשחק של "מכבי" ב 20:00 ? נו באמת...

תתנהג כמו גבר ושלם את הדו"ח .

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

או כמו שאמר תמיד הקח"ש שלי בצבא אחרי כל ריתוק שקיבלתי:

"הפשע משתלם, למי שיודע לשלם"

או כמו שאמרה תמיד חברה שלי (לשעבר) אחרי ש.. טוב, בעצם תמיד:

"על טעויות משלמים"

אתה תמיד יכול לרשום מכתב בקשה לביטול זה לא עולה כסף, רשמתי כבר 12 כאלה, ביטלו לי רק 9. והם באמת לא היו מגיעים לי, היה לי תו חניה בחיפה ובכל זאת קיבלתי דוחות.

פורסם
בתור למוד של עריית ת"א...

תגיע בשעות אחה"צ ככה ב 1300-1400 ולא תחכה המון בתור.

בברכה,

ק.

תודה רבה לך!

מה השלב הבא ? בקשה לביטול דו"ח על מעבר צומת באור אדום בגלל שמיהרת לקניות או למספרה ולא רצית להפסיד את המשחק של "מכבי" ב 20:00 ? נו באמת...

איציק

כן זה ממש הגיוני להשוות חניה בכחול לבן למעבר צומת באור אדום , וביקור דחוף אצל רופא מומחה לביקור במספרה.

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

תו חניה ע"ס 4 ש"ח נרכש ממדחן בשעה: 15:51:26 (רשום על התו)

שעת רישום דו"ח חניה: 15:48 = הפרש של כ- 3 דקות ! ! !

להלן התרחיש: הנהג החנה את מכוניתו, יצא ממנה ועשה דרכו לכיוון המדחן הקרוב (כולל חצית כביש סואן)

הגיע למדחן, הכניס בזו אחר זו 5 מטבעות בנות 1 ש"ח כל אחת, כשהמדחן שב ופלט את המטבע החמישית

עד שהנהג התייאש והתפשר על תו חניה ע"ס 4 ש"ח. על התו שתקבל רשום: עד השעה 16:50.

הנהג שב למכוניתו, מיקם את תו החניה בשימשת החלון בצד של המדרכה ופנה לעיסוקיו...

בסיימו עיסוקיו הוא שב ונכנס למכוניתו, התכונן לצאת מהחניה ואז קלטו עיניו מין גליל דק מתחת לאחד

המגבים.

הנהג יצא , בדק ומצא שזהו נייר מגולגל ומהודק . בזהירות פתח את קיפולי וגילגולי הנייר ולהפתעתו

גילה, שזה דוח חניה! הנהג תר בעיניו אחר פקח העיריה כדי להראות לו את התו, להצביע על הטעות...

אבל פקח לא נראה בשטח.

הנהג נתבע לשלם סך של 270 ש"ח. לאחר הצגת תו החניה הנהג נתבע לשלם ...."לפנים משורת הדין"...

סך של 70 ש"ח לפקודת העירייה ועוד סך של 123 ש"ח לעו"ד עבור הוצ. גביה........סה"כ 193 ש"ח

ואני שואל: למה ומדוע ועבור מה??????

אגב, הספור הזה נמשך מחודש יוני 2002 !!!

פורסם

אני ביטלתי שני דוחות של עיריית קרית מוצקין .

נפצעתי בברך וחניתי סמוך למרפאה אורטופדית בשתי הזדמנויות שונות.

ברחוב החניה היתה מותרת רק לבעלי תויות.

ביקשתי להתחשב מכיוון שעקב הפציעה לא יכלתי ללכת והחניה המוסדרת הקרובה היתה במרחק של מאות מטרים.

צרפתי אישור רפואי רלוונטי וביטלו לי את שני הדוחות.

התחשבו וביטלו.

פורסם
תו חניה ע"ס 4 ש"ח נרכש ממדחן בשעה: 15:51:26 (רשום על התו)

שעת רישום דו"ח חניה: 15:48 = הפרש של כ- 3 דקות ! ! !

להלן התרחיש: הנהג החנה את מכוניתו, יצא ממנה ועשה דרכו לסידוריו, כשחזר הבחין מרחוק בפקח שרושם דוחו"ת ועל-כן רץ מהר למדחן הקרוב והוציא תוית כדי שיהיה לו תירוץ לטעון את כל ההמשך.

האדום, זאת הואריאציה שלי לתרחיש אפשרי.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...