Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6068 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לה מזל מטורף שהייתה שם גדר בטיחות "סופגת" ולא גדר עתיקה שמקפיצה/ משפדת רכבים (כמו במקרה של הבחור ממודיעין עם ה20VT הצהובה).

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני מכיר את הנהגת ואת התאונה לצערי.

מה שיותר מדהים זה שילדה בת 21 יצאה משם בחיים ובהכרה ועוד התקשרה למשפחה להודיע שהיא עשתה תאונה...

ממש נס!

תשאל אותה בהזדמנות במה היא הייתה עסוקה במקום להסתכל על הכביש.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם
אתה מכיר את הנהגת לצערך?מה היא כבר עשת לך?:shock::-)

הלצערי היה מכוון לתאונה ולא לנהגת...

והאמת שאני מכיר את התאונה יותר מהנהגת, הנהגת היא ידידה של חבר.

אני מכיר את הפרטים ממקור ראשון אז ממה שאני הבנתי, יש בכביש 1 עבודות ובאיזשהו שלב הנתיבים הולכים באלכסון

ויש גדר בטון שחותכת את הנתיב באלכסון, הנהגת שהיתה עסוקה בלדבר בפלאפון (בלי צליבות בבקשה) כנראה לא שמה לב שהנתיב

הולך ונגמר לה ונכנסה חזיתית בגדר הבטון ההיא.

אז חבר'ה, זה נכון, לא מדברים בפלאפון בזמן נהיגה. להגנתה, היא נהגת חדשה ולא כל כך מנוסה.

פורסם

להגנת היא נהגת חדשה? אם היא היתה נהגת וותיקה זה היה להגנת, נהגת חדשה ועוד מדברת בטלפון? זה פשוט מרתיח, מגיעה לה לשבת בכלא ואני רציני לגמרי!

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם
כן, עדיף שהמנוע והגיר יתנתקו והשמן מתוך הקרטר ישפך על הכביש וכל המכניקה תעוף על כל הכביש ועל העוברים ושבים ב100~ קמ"ש "כדי לספוג אנרגיה נכון"

ברור..

צרפתים מטומטמים.

אמנם אתה צודק, אבל קח קצת חומר למחשבה.

1) מקרה כזה יחזור וישנה בתאונה זהה בכל רכב עם מערכת קריסת מנוע במקרה תאונה. זה לא רק הצרפתים זה כולם.

2) בתאונה חזיתית לפעמים התנתקות המנוע זה מה שמונע מהמנוע "להתיישב" על הנהג, זה אביזר בטיחותי חשוב לנוהג ברכב.

3) תשים לב שכשאנשים בודקים את רמת הבטיחות של הרכב לא ממש אכפת להם מימה שקורה מסביב, כמה אנשים אתה מכיר שלקחו את הניקוד של בטיחות הולכי רגל ברצינות? זה בונוס נחמד אבל לאף אחד לא באמת אכפת, את כולם מעניינת הבטיחות שלהם בתוך הרכב. כשבנאדם רואה תאונה בין הרכב שלו לבין רכב אחר ורואה שהרכב שלו פשוט שיפד את הרכב השני ל2 הוא לא מפעיל בעתיד יותר שיקול דעת כי הוא יודע שבמצב תאונה הוא יהרוג מישהו אלא נוסע יותר בביטחון כי הוא יודע שלו לא יקרה כלום.

אז בסופו של דבר הייצרנים יישרו קו עם הדרישות של הצרכנים, "קודם כל אני!".

פורסם
יש לה מזל מטורף שהייתה שם גדר בטיחות "סופגת" ולא גדר עתיקה שמקפיצה/ משפדת רכבים (כמו במקרה של הבחור ממודיעין עם ה20VT הצהובה).

תיקון: גם במקרה של הבחור עם האיביזה, הגדר היתה "סופגת", כהגדרתך. הבעיה היא שהיא הותקנה בצורה לא נכונה, ועקב כך היא שיפדה את הרכב במקום לשכך את המכה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

כל העבודות האלו בכביש 1 זה ביזיון.

כל-כך הרבה נקודות מסוכנות של קירות בטון שמתחילים לכיוונך מילימטר מהנתיב שלך ויכולים להעיף רכבים לקיבינימט (כמו מקומות של קיר כפול ובמקום שההתחלה תוסתר בקיר הפנימי היא נמצאת בחיצוני ומשמשת כרמפה). הקטע שזה לא רק נהג לא מרוכז שמדבר בפלאפון, גם בלי זה, מאחר ואין כמעט מרווחי בטחון, אפשר בקלות להשתפשף ולטפס תוך שניה (או לאבד שליטה), שלא לדבר על השינוי כיוון של המסלולים שלא מסומנים כמו שצריך ויכולים להביא נהג אחר שסוטה לכיוונך ומכניס אותך בבטון.

פורסם

צרפתים מטומטמים.

כ"כ מטומטמים שהנהגת יצאה מכל הסיפור בלי נזק משמעותי. עדיף שהיו עושים רכב שהיה הורג את הנהגים שלו :roll:

emotion of motion

פורסם

אולי עכשיו אחרי שהיא הרסה כל כך הרבה רכבים ושברה לגדר את הצורה היא תלמד לא לדבר בפלאפון/להתאפר/ וכו

בזמן נהיגה ותסתכל על הכביש , טוב שהיא לא התנגשה ברכב עם אנשים אחרת זה היה נראה אחרת לגמרי .

פורסם
כ"כ מטומטמים שהנהגת יצאה מכל הסיפור בלי נזק משמעותי. עדיף שהיו עושים רכב שהיה הורג את הנהגים שלו :roll:

כן, הנהגת יצאה בלי נזק, אך המנוע וחלקים אחרים מהרכב במזל לא הרגו כמה אנשים מסביב. כך שכנראה תכנון הרכב באמת לקוי.

If there is a car in front of you, you are going too slow... :-D:drinking:

פורסם

תכנון הרכב לא לקוי ולא נעליים!

אין בתושבות מנוע רקטות שמשגרות אותו למעלה. כנראה הגדר התקפלה ויצרה רמפה למנוע. תושבות מנוע מתוכננות ככה שהן ייתלשו. למי שאמר באסה לסוחר שיקנה מחברת הביטוח, אז אני לגמרי לא בטוח. מכונאי קומבינטור יצליח להחזיר את הרכב הזה לכביש בלי בעיה.

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
פורסם

באסה למי שיקנה את הרכב הזה כ"יד 1 ללא תאונות, 25000 ק"מ" מאותו סוחר.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

• תוכן חדש...