Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6064 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבוקר קרה לי מקרה מצער. כשחניתי ליד הבית התנגשתי במכסה ביוב שמותקן על המדרכה וכתוצאה מכך נקרע לי דופן הצמיג.

כך נפרדתי בצער מצמיג מישלן איכותי שהותקן אך לפני מספר שבועות.. :(

מעצבן. אבל כנראה שזו גם אשמתי. לומדים.

העניין הוא שהמכסה של הביוב מותקן בצורה כזו שישנו קצה חד של ברזל שפשוט מחכה לקרוע לך את הצמיג. אם היו טורחים לתחזק את המדרכה ולמלא את הרווח שבין המכסים באספלט אני בטוח שזה לא היה נגמר בצורה כזו.

מצ"ב תמונה של המדרכה ושל הצמיג הקרוע.

שאלתי היא האם מישהו ניסה פעם לדרוש פיצוי על נזק כזה? מדובר על עיריית י-ם. אני לא כ"כ אופטימי ולא בטוח עד כמה יש לי כח להתחיל עם העניין הזה.

בכל מקרה אני אודיע להם על המפגע הזה בתקווה שיתייחסו ויתקנו את זה ככל המוקדם.

אשמח לתובנות המומחים.

לילה טוב!

DSC02477 [Desktop Resolution].JPG

DSC02479 [Desktop Resolution].JPG

פורסם

עצה אישית,עדיף לך להחליף את הצמיג ולא להתחיל להכנס לתביעות עם העייריה,גם אם תפוצה על כך זה יקח הרבה זמן,הרבה כאבי ראש,אם אתה בנאדם עובד סביר להניח שזה גם יקח לך ימי עבודה.

תתקשר מחר בבוקר למוקד(סיכוי סביר שתגיע לאבא שלי) ותגיד להם על המפגע.

פורסם

גיסתי נתקעה בצפרדע של זבל עם הרכב שלה, אח שלי צילם את הצפרדע שהיא לא עמדה במקום, העריה התנערה מאחריות, אח שלי הגיש תביעה בבית משפט לתביעות קטנות על הנזק בסך 6000 ש"ח וקיבל 2600.

תחשוב כמה הנזק ואם שווה לך הכאב ראש והבלאגן.

בהצלחה.

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם

למען ההשכלה והדיוק - לא מדובר במכסה ביוב אלא במכסה של תיעול (ניקוז מי גשמים).

ביוב הולך למכון טיהור, גשמים הולכים לים.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

לפני כמה שנים קרה לי מקרה דומה,כתבתי מכתב לעיריה בצירוף תמונות מהמקום חשבונית תיקון הנזק.אחרי כמה חודשים קיבלתי צ'ק בגובה הסכום שהוצאתי.שווה לנסות.

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם
למען ההשכלה והדיוק - לא מדובר במכסה ביוב אלא במכסה של תיעול (ניקוז מי גשמים).

.

אם כבר לדייק אז לא מכסה אלא אבן שפה.

לגבי הפיצוי, לפני כ 3 שנים עברתי בכביש שנשפכו בו כמה חביות צבע לסימון כבישים (שלולית גדולה ויפה) שהלבינה לי את האוטו.

כתבתי לעירייה בליווי תמונות של הכביש ושל האוטו וקיבלתי מהעירייה אישור לבצע דיטיילינג ולהגיש להם חשבונית לתשלום מלא על ידם.

מצורפות תמונות של הנזק ושל הכביש

DSC_0070.jpg

DSC_0075_edited.JPG

DSC_0079_edited.jpg

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

בכל מדינה מתוקנת הייתי מסכים איתך. רק שפה הגשם מציף את הרחובות (בפעמיים בשנה שהוא מגיע), אז משלימים את המכסה עם ביוב לים.

ולנושא, כמו שאמרו לך פה, תקן/תחליף את הצמיג, שלח לעירייה העתק חשבונית ובקשה להחזר על הנזק + תמונות של הנזק + של המפגע עם תיאור מפורט של איפה ומתי זה קרה, וצפה לקבל צ'ק/דחיה.

במקרה של צ'ק תהנה, במקרה של דחיה גש לבית משפט לתביעות קטנות.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

שי צודק, אכן מדובר באבן שפה.

חשוב להדגיש כדי שיובן, שמדובר באבן שפה מברזל.

בעיריה יודעים שאבן שפה מברזל היא מעל פתח תיעול.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

דודים של בעלי "מתפרנסים" מזה באופן קבוע.

הם זוג מבוגר, וכבר תבעו כמה פעמים את העירייה (בפעם האחרונה מעדה הדודה על כיפת אבן כזאת, מאלה שמניחים כדי שמכוניות לא יעברו). תמיד תמיד קיבלו פיצויים.

לדעתי אין מה להפסיד.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

חדשות טובות:

א. אבן השפה תוקנה.

ב. קיבלתי מכתב ממשרד עו"ד שמייצג את העיריה. הם לא לוקחים אחריות (בלאי טבעי בלה בלה בלה..) אבל מוכנים לשלם לי 300 ש"ח. הצמיג עלה לי 450.

נראה לי סביר והוגן.

תודה לכולם.

פורסם

יש לך קבלה על הצמיג שהיה חדש בעת האירוע ?

אם כן, תתקשר לעו"ד, תגיד לו - הצמיג היה חדש, יש לי קבלה. שלמו לפיה ונסגור עניין.

סביר להניח שבניסוח נכון והפעלת לחץ במידה נכונה, תקבל פיצוי מלא.

51 קג"מ :shock::lol:

• תוכן חדש...