Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כמובן אי אפשר להתעלם מהיתרונות הברורים של חוסר בפקקים, הגעה תמידית (בעיקר אם זה R1 :twisted: ) בזמן את הרטט הקל שאתה מרגיש באשכים ובאיזור החזה ברגע שהמצערת נפתחת ..

ואת הרטט המאסיבי בזמן שהאשכים נמרחים על הכביש...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

בעניין: עליות החזקת אופנוע כבד לעומת רכב רגיל.

מה שבטוח, להחזיק את הרכב על שני גלגלים זה הרבה יותר כבד.. (ובטח שבעליה) :-D

פורסם
flaou - לא חייבים להמרח על הכביש. אפשר גם להנות ולהיות זהירים .

אתה מכיר אופנוען כבד שלא נפל, לפחות פעם אחת?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

Guest ספורטמוטורי
פורסם

היה לה כמה אופנועים אתן דוגמא על שניים.

נינג'ה ZX636 שנת 2004 היה לי לפני כ3.5 שנים ואחריו ימאהה פייזר 1000 לפני כשנתיים.

ביטוח חובה בשניהם היה בסביבות ה3800שח +- בזמנו.

ביטוח מקיף:

ל ZX636 ביטוח מקיף עלה 8800שח

פייזר 1000 עלה לי 4500 שח,יותר זול כי הוא פחות ספורטיבי פחות מסוכן וגניב מהנינג'ה.

טיפולים:

הנינגה היה כל 6000 ק"מ

פייזר כל 10000 ק"מ

ברוך השם לא היה לי תקלות איתם

אך שניהם יקרים מאוד לאחזקה,טיפולים יקרים מאוד.

אני זוכר לנינג'ה הספקתי שני טיפולים 18000 ק"מ ו24000 ש"מ,לא זוכר כמה עלו לי בדיוק,אך היו נורא יקרים,המיוחד 24000ק"מ היה טיפול שכלל גם החלפת צמיגים וגלג"ש עלה לי לא פחות מ4000 שקל.

הפייזר טיפול אחד של 72000 ק"מ החלפת פלגים שמנים מסננים וצמיג אחד שעלה לי כ2500 שקל.

צריכת דלק של הנינגה בסביבות ה13-15 ק"מ לליטר.

הפייזר היה בסביבות ה12 ק"מ לליטר.

טסט 250 שקל כל אחד.

ברוך השם לא עשיתי תאונה,אך יש לי כמה חברים שעשו תאונות עם CBR1000 שפעם החליק והתנגש החזית בגדר תיקון עלה לו קצת יותר מ40000 שקל,אם היה מקיף,האופנוע היה יורד מהכביש.

R750 ישן שהתנגש באוטו שעשה פרסה במהירות יחסית נמוכה, נזק שעלה טיפה פחות מ20000.

נכון,כל מכה אפילו קטנה באופנוע תעלה הון תועפות.

בקיצור אחזקה יקרה מאוד,עסק יקר.

• תוכן חדש...