Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6057 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה לא טריק שיווקי חדש.

בשנת 1993 או 1994 יבואן סיטרואן כבר הציע משהוא דומה, בשביל לקדם מכירות של ZX.

רוכשי סיטרואן ZX חדשה היו מקבלים תלושי דלק (שניתן היה לממש אותם נדמה לי רק בתחנות של "דלק") שהיו אמורים להספיק ל 15000 ק"מ

פורסם

לא ידעתי כי גובה ההטבה מוגבל ל-12500 ש"ח. בכל זאת הדבר כדאי במקרה של דגמים זולים (פנדה, פונטו, יתכן ואפילו בראבו). בזמנו רכשתי את רכבי במבצע דומה (שנתיים דלק חינם להונדה היברידית). אבל המרתי את כרטיסי התדלוק בשווי 12000 ש"ח בהנחה כספית של 11000 ש"ח וזאת בגלל שלא הייתי בטוח כי אנצל את כל הכרטיסים בתקופה שהוקצבה (שנתיים), הערכה שהצדיקה את עצמה.

אם בפיאט נותנים דלק ללא הגבלת זמן - זה הרבה יותר כדאי. לדעתי מדובר במבצע מאוד מעניין.

פורסם

הבעייה עם החידוש בהחלפה לרכב חדש זה הטרייד אין. קח בחשבון שהם יודעים שהטרייד אין שווה 12,500 ש"ח אז הם יורידו ממחיר הטרייד אין סכום דומה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
הבעייה עם החידוש בהחלפה לרכב חדש זה הטרייד אין. קח בחשבון שהם יודעים שהטרייד אין שווה 12,500 ש"ח אז הם יורידו ממחיר הטרייד אין סכום דומה.

לא הבנתי למה הטרייד אין שווה 12500.

emotion of motion

פורסם

שכבר קיבלת הטבה,ברגע שתעשה טרייד -אין יגידו לך אין בעיה.

שווי ההטבה ברכב הקודם? 12500 ש"ח , לא תקבל קיזוז.

כך שזה יוצא שווה ערך 8)

פורסם

לא מוזכר בתקנון טרייד-אין, כך שבטוח שלא יחפשו ל"הרויח" את ה 12,500 חזרה דרך שער טרייד-אין לא הוגן.

להלן ציטוט מהתקנון

12. עם סיום קבלת ההטבה, כאמור בסע' 6 לעיל, יהא הלקוח זכאי לרכוש כלי רכב חדש מתוצרת פיאט איטליה, שעומד בכל התנאים המצויינים בתקנון זה (מנוע בנזין, כלי הרכב במלאי, רכישה במחיר מחירון מלא, אין כפל מבצעים ו/או הטבות וכו') ולזכות בהטבה נוספת של דלק חינם לתקופה זהה, בתנאים המפורטים בתקנון זה וחוזר חלילה. זכות זו תעמוד ללקוח לתקופה של 30 יום ממועד סיום ההטבה.
פורסם

אני לא יודע על מה אתם מתלוננים, יופי של מבצע, יופי של הטבה ואחלה רעיון של פיאט לקשור לקוחות אליהם גם ברכבים הבאים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ממש לא מתלוננים אבל אישית במקום אנשי השיווק של סמל"ת הייתי יוצא במבצע של כל הטיפולים והתיקונים כלולים במחיר האוטו ל 50,000 ק"מ או 5 שנים. זה לא עולה יותר ועם תדמית המותג זה מקדם מכירות הרבה יותר טוב.

פורסם

אתה אומר שאם אני בא עם רכב פיאט בן 1-3 שנים ללא שום ריג'קטים הם יורידו 12,500 שקל ממחיר המחירון כשהם מחשבים את ערך הטרייד אין? אני בספק שזה יקרה.

פורסם

עד היום יבואן פיאט הוא היחיד שלא הגעתי איתו לעסקת טרייד אין הוגנת (רכבים עם מעל ל 180,000 ק"מ הם בכלל לא לוקחים ואחרים הם שוחטים במחיר). לעומת זאת UMI נתנו לי על המאליבו מחירון מלא למרות שזה רכב חברה עם שוק מת, קרסו נתנו לי הצעות של מחירון משוקלל (רק שאני לא רוצה להחליף את האוטו שלי) ויונדאי לקחו איסוזו גמור במחירון משוקלל.

• תוכן חדש...